Είναι δεύτερη φορά που ο λαιμός μου γίνεται χάλια (Λές κ έχω αγκάθια) ...Την πρώτη φορά είμουν με μία παρέα κ είχαμε μαζί μας διάφορα είδη ηλεκτρονικών τσιγάρων κ διαφορετικές γεύσεις...Μετά από ένα ΣΚ πλακωμένο στο άτμισμα με διάφορες γεύσεις κ επίπεδα νικοτίνης γύρισα Θεσσαλονίκη άρωστος, με πυρετό κ κάτι λαιμά χάλια ...Θεώρησα πως κάπου θα την άρπαξα άν κ μου πέρασε από το μυαλό ότι μπορεί να είχε ευθύνη κ το άτμισμα (με τον συγκεκριμένο τρόπο)...Σήμερα είμαι ξανά χάλια εδώ κ 2 μέρες, κ σύμπτωση (δεν νομίζω), μόλις πήρα μία καινούρια γεύση (Από Tuscan σε Virginia) κ άλλαξα κ την νικοτίνη (από 0 σε 24)...Αυτή είναι η ενημέρωση από τα βάθη της Θεσσαλονίκης...
Ουτε εγω ειμαι γιατρος αλλα εχω λιωσει ολους τους κυκλους του house, greys anatomy etc , και μπορω με ασφαλεια να πω οτι η διαφορικη για τον πυρετο δεν ειναι αλλεργια.
σκοπος του πειραματος : ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΑΤΜΙΣΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΤΟΝΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ(γυρω στα 10 μλ σε μια ωρα)αποτελεσματα:δυσφορια,ζαλαδα(υποφερτη),ανακατεμα στομαχιου.HMR 119 με κατωφλι 65 μετα απο3 cola ζεστες επανηλθα.μετα απο 2 μερες το επανελαβα αλλα με ενα υγρο (golden margy 18mg).αποτελεσμα : μονο καψιμο στον λαιμο .hmr 112 με κατωφλι 60
εμενα εχει συμβει αυτο με αλλαγη γευσεων ..........εντονων βεβαια αλλαγων ..........ειχα 4 καρτο και τα εκανα αλλαγη ανα 5 λεπτα . τα επιπεδα της νικοτινης ηταν το ιδιο σε ολα. 18αρασκοπος του πειραματος : ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΑΝΕΛΕΗΤΟ ΑΤΜΙΣΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΕΝΤΟΝΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΦΟΡΤΙΣΗ(γυρω στα 10 μλ σε μια ωρα)