Ναι ξέρω τι τοξικές ουσίες γλυτώνουμε (αν κ έχω αμφιβολίες για τα τεχνητά αρώματα που χρησιμοποιούνται) ωστόσο η νικοτίνη δε παύει να είναι πολύ βλαβερή για το κυκλοφορικό και κανείς δεν ξέρει με ακρίβεια ποια είναι η αντιστοιχία με τα κ.τ.Και για μένα το μεγάλο κακό με το ητ είναι ότι ποτέ δε καταλαβαίνεις ότι το χεις παρακάνει για τα δεδομένα του οργανισμού σου αφού δε προκαλεί το μπούκωμα του κτ.
Eγώ έχω αρχίσει να έχω αμφιβολίες για το αν τελικά είναι καλύτερα για όσους δεν κάπνιζαν πολύ..Πχ εγώ έκανα 4-5 τσιγάρα τη μέρα στριφτά εδώ και πολλά χρόνια,ενώ άντε να κανα καμιά 10ρια τις μέρες που έβγαινα.Με το ητ ατμίζω χαλαρά 2ml τη μέρα 8mg ή 12mg το 1ml αναλόγως την περίσταση.Ειδικά άμα έχω κανα υγρό που μου αρέσει πολύ ατμίζω τη μισή αμπούλα μέσα σε 15'.Ναι ξέρω τι τοξικές ουσίες γλυτώνουμε (αν κ έχω αμφιβολίες για τα τεχνητά αρώματα που χρησιμοποιούνται) ωστόσο η νικοτίνη δε παύει να είναι πολύ βλαβερή για το κυκλοφορικό και κανείς δεν ξέρει με ακρίβεια ποια είναι η αντιστοιχία με τα κ.τ.Και για μένα το μεγάλο κακό με το ητ είναι ότι ποτέ δε καταλαβαίνεις ότι το χεις παρακάνει για τα δεδομένα του οργανισμού σου αφού δε προκαλεί το μπούκωμα του κτ.