Μέσα από κάτι μηνύματα που διάβασα εδώ κι εκεί μέσα στο φόρουμ, συνειδητοποιώ ότι όσο πιο πολύ καιρό έχει ένας ατμιστής στο η.τ., τόσο αρχίζει να ρίχνει τη νικοτίνη. Φαίνεται ότι στην αρχή της μετάβασης από το κ.τ. στο η.τ. υπάρχει ανάγκη για μεγαλύτερες δόσεις νικοτίνης. Μάλλον χρειάζονται αρκετοί μήνες για να αρχίσει να μειώνεται η ανάγκη για πολλή νικοτίνη. Εξαιρέσεις υπάρχουν βέβαια.Δεν ξέρω αν το μυαλό μου έκανε επιλεκτική επιλογή των μηνυμάτων και είναι η ιδέα μου ή όντως συμβαίνει κάτι τέτοιο. Μόνο οι παλιοί μπορούν να μιλήσουν εκ πείρας. Στον εαυτό μου το είδα πάντως. Είχα κάνει παλιότερα μια προσπάθεια να κατέβω σε χαμηλές περιεκτικότητες αλλά δεν έπιασε. Ήρθε όμως μόνο του μετά από πολύ καιρό. Μπορεί να χρειάστηκε και ενάμιση χρόνο.
νομίζω ότι είναι θέμα αφενός ψυχολογίας και αφετέρου νοοτροπίας.ψυχολογίας γιατί υπάρχουν φορές που ζητάς κάτι βαρύ και νοοτροπίας γιατί συνειδητά έχεις στο μυαλό σου ότι πρέπει κάποια στιγμή να αρχιζεις να μειώνεις τις περιεκτικότητες σου.το τελευταίο είναι στον άνθρωπο.