Καλημέρα παιδιά...Έχω κι εγώ κάποιο υγρό με νικοτίνη και προχθες που το πήρα για πρώτη φορά τρομοκρατίθηκα λίγο μιας και έχει ταμπελίτσα TOXIC απέξω...Τι σημαίνει αυτό ?Είναι επικύνδυνο??
και λογω του οτι εχω μωρα στο σπιτι προσεχω παντα που αφηνω τα μπουκαλακια και τα φιλτρα.
πολύ σωστή επισήμανση κι εμενα εδω και 6 μερες που ειμαι ατμιστης ο εφιαλτης μου ειναι που να κρυψω τα "σύνεργα" απο τον γιο μου Στο τελος τα κρυβω τοσο καλα που τα ψαχνω εγω
εχω εναν ευλογο προβληματισμο που με το κανονικο τσιγαρο δεν ειχα!!παρατηρησα οτι πανω στα κουτακια των υγρων αναπληρωσης με νικοτινη εχει 2 σηματακια,το ενα ειναι μια νεκροκεφαλη και το αλλο λεει πως ειναι εξαιρετικα τοξικο.οι σταγονες που μπαινουν καμια φορα στο στομα μας μηπως ειναι προβλημα τελικα?η επαφη με τα χερια του πολυεστερα του φιλτρου μηπως ειναι προβλημα?\μηπως πρεπει να βρεθει ενας τροπος να μην ρουφαμε σταγονες υγρο?διαβασα σε ενα αρθρο σε μια τοπικη εφημεριδα που ελεγε για τα - του τσιγαρου οτι η νικοτινη χρησιμοποιειται σε εντομοκτονα!!!!!!!!αληθευει??
το evo ατμιζω δεν ξερω τι ενοεις με το pen που εγραψες
Αν έχεις το Evo, κάνε αυτό που σου λέω λίγο πιο πάνω: Πιο λίγες σταγόνες (μην το ξεχειλίζεις δηλαδή) και καλό σκούπισμα πριν το βάλεις πίσω. Δεν θα έχεις πρόβλημα μετά.
Η νικοτίνη είναι ως ουσία ΑΚΡΩΣ ΤΟΞΙΚΗ και ΑΚΡΩΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΩΔΗΣ!Αυτο είναι γνωστό και αδιαπραγμάτευτο!!! Ενδεικτικά να αναφέρω πως, σε ενα "εγχειρίδιο" τρομοκρατίας που επεσε στα χέρια μου, περιγράφεται η διαδικασία του πως να βγάλεις "καθαρή" νικοτίνη από τσιγάρα και να την χρησιμοποιήσεις για δολοφονία! Απο κει και πέρα, η ποσότητα που υπάρχει σε μια τυχαία σταγόνα που θα σου έρθει από μια λάθος ρουφιξιά δεν θα σε σκοτώσει κι'ολας, αλλά (εννοείται) καλό είναι να αποφευγεται! Και αυτό αποφευγεται με το να μην υπερχειλίζουμε το φίλτρο, με το να το σκουπίζουμε καλά πρωτού το βάλουμε πάλι μέσα και με το να εχουμε πάντα καλοφορτισμένες μπαταρίες ωστε το ατομάιζερ να είναι "χαρούμενο" και να κάνει πλήρη άτμιση....Όσο για την επαφή.....Καλές είναι οι e-case, οι ταμπακιέρες, τα passthrough, και τα οποιου είδους "modιλίκια", άποψή μου είναι πάντως πως ο κάθε e-smoker που σέβεται τον εαυτό του, δεν φευγει από το σπίτι του χωρίς 2 ΒΑΣΙΚΟΤΑΤΑ εργαλεία για το e-cig του....Α) Ενα συνδετήρα (για να "κουνάει" τον πολυεστέρα)Β) Ενα τσιμπιδάκι (για να τον πιάνει χωρίς να ερχεται σε επαφή με το δέρμα του)
ωραια αυτοτο περι τρομοκρατειας τι το ηθελες?για να πανε οι τρομοκρατες νακλεψουν καμια αντιπροσωπεια με υγρα η.τ?
δεν εχω γινει ακομα τοσο δεξιοτεχνης με τον συνδετηρα και το τσιμπιδι και πιανω λιγο υγρο