Μολις δοκιμασα το Little Space Drop. Προσωπικη αποψη παντα, αλλα ειναι χαλι μαυρο! Πω πω εχει γευση χλωρινης! Πως το ατμιζετε ρε παιδια αυτο το πραμα; Καμια καλη συνταγη για το Tobacco kai Tobacco C εχει να προτεινει κανεις ή ποσες σταγονες στα 5ml;
Καλησπερίζω τους σεφ.Έχω κάνει μια παραγγελία την 2012-02-07 22:07:49 http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,3335.msg230098.html#msg230098 την επόμενη μέρα 2012-02-08 09:57:00 είδα στην παραγγελία μου να λέει Preparation in progress, τα προετοιμάζουν για αποστολή όλα οκ σήμερα το μεσημέρι 15:30 πάλι Preparation in progress και παρατήρησα ότι ένα από τα υγρά είναι σε έλλειψη, τα πήρα κρανίο τα χρήματα από την κάρτα την είχαν αφαιρεθεί κατευθείαν όμως και τους στέλνω mail να ακυρωθεί η παραγγελία αφού δεν έχουν το συγκεκριμένο υγρό και δεν μπορώ να περιμένω από την στιγμή που όταν παράγγειλα δεν ήταν σε έλλειψη, μέσα σε μισή ώρα πήρα την εξής απάντηση: No way cancelling, your order has been shipped 2 hours ago. We shall be updating your order status soon. και μετά από μισή ώρα Your order has been shipped. At your request we may provide you with identification number to track your package.Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος συνάντησε προβλήματα στην παραγγελία του, από αυτά που διάβασα από την πρώτη σελίδα του νήματος μέχρι τη 40 δεν είδα προβλήματα, από ότι είδα σε άλλους κάνουν καμιά εβδομάδα ισχύει αυτό ή βελτιωθήκαν. Α και κάτι που ξέχασα ρίξτε καμιά ψήφο στην ψηφοφορία που άνοιξα και έχω βάλει όλα τα αρώματα τις βάσεις και τα αίτημα υγρά της Inawera Flavors για να πάρουμε καμιά ιδέα στις προτιμήσεις σας ως προς το πόσο άλλαξαν μετά από 4 μήνες πειραματισμών και δοκιμών που άνοιξε το υπαρχών θέμα.http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,6708.0.html
Παιδες πηρα αυτα θα κανουμε δουλεια η να γεμισv την prepayUniversal base, 18 mg/ml VPG base, 18 mg/ml TABACCO BLACK CHERRY E-FLAVOUR, TABACCO CAPPUCCINO E-FLAVOUR, TABACCO ORIENTAL E-FLAVOUR, TABACCO TABACCO C E-FLAVOURTABACCO DON HILL E-FLAVOURTABACCO NUTTY PRINCESS E-FLAVOURTABACCO GOLD DUCAT E-FLAVOURTABACCO VIRGINIA E-FLAVOURTABACCO 3 FIVE - Volume LITTLE SPACE DROP DE LUXE TOBACCO e-liquid, 18 mg/ml VANILLA
panaisΠου επεσαν οι τιμες στο inawera.com ή στο inaweraflevors ?