Δύσκολο να γίνει φαντάζομαι, λόγο κόστους...........Το πιο ευκολο θα ήταν να υπάρχει ενα πακετάκι με φιλτράκια (σε κανονική τιμή) απλά να ήταν από μια γευση (η περιεκτικότητα) το καθένα μέσα.Το παίρνεις μια φορά, δοκιμάζεις και απο κει και πέρα παραγγέλνεις ανάλογα.
... και αυτο σωστό, αλλα ειπα σε συμβολικη τιμή τουλαχιστον, σιγα μν χασουν χρηματα οι αντιπροσωποι απο 2-3 φιλτρακια που θα διαθεσουν, συμβολικη τιμη ας ειναι η τιμη κοστους περιπου, ας σκεφτουν ποσα θα κερδισουν μετά!Φαντασου το αλλο, να παρει καποιος ενα μπουκαλακι των 20 - 25€ και να μν του αρεσει και γι αυτο το λογο να μν ψωνισει παλι απο τον ιδιο αντιπροσωπο, ενω ο ιδιος αντιπροσωπος μπορει να εχει καποιο αλλο υγρο που του ταιριάζει απολυτα και κατα συνεπεια θα αγοραζε απο εκει συνεχεια ΕΑΝ του ειχε δωθει η ευκαιρία να το δοκιμάσει!Δεν ειναι και τοσο απιθανη αυτη η περιπτωση, δν νομιζεις? Εγω δυσκολα θα παρω παλι υγρο που δν εχω δοκιμασει, παει και τελειωσε. Αν το καναμε ολοι αυτο, να δεις για ποτε θα επεφταν βροχη οι προσφορες Υ.Γ. Στο κατω κατω της γραφης δεν ζητω να χασουν χρηματα οι αντιπροσωποι, ζητω να μην πεταξω ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ χρηματα, δικαιο ειναι
Καλη ιδεα θα λειτουργουσε σαν "οδηγος" και το οποιο κοστος θα επρεπε να καλυπτεται απο starter kit
Το πιο ευκολο θα ήταν να υπάρχει ενα πακετάκι με φιλτράκια (σε κανονική τιμή) απλά να ήταν από μια γευση (η περιεκτικότητα) το καθένα μέσα.Το παίρνεις μια φορά, δοκιμάζεις και απο κει και πέρα παραγγέλνεις ανάλογα.
Ελα Αλεκοοο θα μας απαντησει καποιος αντιπροσωπος εαν θα κανει πραξη αυτα που γραψαμε, δλδ να φτιαξει πακετακια με διαφορετικες γευσεις Προς το παρον δοκιμαζουμε και αγοραζουμε υγρα απο εδω και απο εκει εκτος Ελλαδος, διαβαζοντας γνωμες αλλων