Darky οκ με επεισες!Αφου εχουμε κι οτι χρειαζεται οπως γιατρους και δικηγορους.Ειμαι του Ε.ΕΛ.Α. κι εγω!
εχω δικαιωμα (οταν εδινα 200€ τον μηνα για καρκινο) να γουσταρω τα 40€ τον μηνα που δινω τωρα, για ζωη..και δεν εχει δικαιωμα να μου τα βαλει χερι κανεις.-
και κατι ευχαριστο που ξεχασα να αναφερω.το επαγγελμα του φαρμακοποιου ανοιγει.στα πρωτα ζορια τραβας μια αδεια φαρμακειου και πουλας κανονικα και με τον νομο.επισης ο ΕΟΦ ειναι απο τα πλεον.. συνεργαζομενα με τις φαρμακευτικες εταιριες μεσα.. κολληταρια θα λεγα.μην περιμενετε κανενα χαΐρι απο κει μερια..
Γιατί τα φαρμακεία επιτρέπεται να πουλάνε υγρά με νικοτίνη?
Κοιτάξτε παιδιά.Καλή η φιλολογική συζήτηση, καλή η επιστημονική φαντασία, καλό και το τι ΘΑ θέλαμε να γίνει.Όμως η μαύρη αλήθεια είναι ότι το η.τ. είναι εντελώς στον αέρα.Ποιος γιατρός θα βάλει την υπογραφή του σε ένα υγρό που δεν έχει μια στοιχειώδη ιατρική μελέτη?Ποιο φαρμακείο θα βάλει επίσημα να πουλήσει υγρά με νικοτίνη χωρίς να έχει άδεια από τον ΕΟΦ ? Ποιος είναι τόσο τρελός να κλείσει το μαγαζί του ή να χάσει την άδεια του?Σε ποια χώρα του κόσμου υπάρχει νομιμοποίηση του προϊόντος ώστε να την πάρει και στην Ελλάδα ?Καλά να μαστε και να ατμίζουμε, καλό είναι να οργανωνόμαστε και να γνωριζόμαστε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν χρειάζονται βιαστικές κινήσεις.Για οργανωθείς επίσημα πρέπει να έχεις χαρτιά. Και τέτοια δεν υπάρχουν. Στην συνέντευξη τύπου τι θα δώσεις ευχολόγια?Το μόνο που θα καταφέρουμε θα είναι να μπούμε στο μάτι κάποιων και τότε το πιθανότερο είναι πως θα το εξαφανίσουν.Ας κρατήσουμε την ωραία και ρομαντική ιδέα για το μέλλον.
Ελλαδα, ειναι η χωρα που:- δεν υπαρχει νομοθετικο πλαισιο- οποιος θελει ανοιγει μαγαζι και πουλαει παρανομα προιονταη κοτα εκανε το αυγο ή το αυγο τη κοτα;[...]να βγουμε να φωναξουμε για τα δικαιωματα μας; Γιατι ποιος μας τα στερησε και δε το ξερω;