καποιος συνατμιστης μου εξιστορησε την εξης εμπειρια:Ταξιδευοντας με το αεροπλανο, αρχισε να "ντουμανιαζει" κανονικα και με το νομο, με αποτελεσμα να του κανει παρατηρηση η αεροσυνοδος. Στην απαντηση του οτι δεν καπνιζει, αλλα κανει "ηλεκτρονικο τσιγαρο" η αεροσυνοδος εφυγε, μιλησε στον κυβερνητη και επεστρεψε λεγοντας του: "Απογορευονται οι ηλεκτρονικες συσκευες εν ωρα πτησης". Ορμωμενος απο ποστ συνατμιστη για αλλαγη απο "ηλεκτρονικο τσιγαρο" σε "ηλεκτρικο", θα προτεινα να διαγραφει ΠΑΝΤΕΛΩΣ και η λεξη ΤΣΙΓΑΡΟΔεν ξερω πως θα μπορουσε να αντικατασταθει. αλλα νομιζω οτι δεν ειναι τσιγαρο...ε;;;;;Για την Ενωση Ατμιστων, τωρα, πιστευω κι εγω οτι ειναι ακομα λιγο νωρις, χωρις ομως να εχω το σκεπτικο του τυπου: "Σςςςς, ησυχα μη μας παρουν χαμπαρι και μας κοψουν κι αυτη την απολαυση, που τολμαμε να βιωνουμε σε μια εποχη που ολοι πρεπει να κλαινε, κλπ. κλπ."Επιφυλασσομαι για το μελλον.....
Παιδιά ψυχραιμία.Μέχρι στιγμής ισχύουν τα εξής: 1.Προμηθευόμαστε ελεύθερα τα ατμιστικά μας αγαθά από Ελλάδα και εξωτερικό χωρίς πρόβλημα.2.Ατμίζουμε ελεύθερα παντού εκτός αν πέσουμε σε κανέναν παράξενο και μας κάνει παρατήρηση (εξαιρετικά σπάνιο) όπου και πάλι αν του εξηγήσουμε 9 φορές στις 10 δείχνει κατανόηση.Κάνοντας σπασμωδικές κινήσεις του τύπου να προστατεύσουμε τα δικαιώματά μας. που αντικειμενικά μέχρι σήμερα κανείς δεν μας τα έχει στερήσει, υπάρχει κίνδυνος να προκαλέσουμε αντίθετα αποτελέσματα.Δηλαδή να στρέψουμε την προσοχή πάνω μας και επειδή ως γνωστόν ο ελληνικός κρατικός μηχανισμός είναι άχρηστος και ανίκανος, να αρχίσουν να μας κυνηγάνε χειρότερα και από τους καπνιστές.Εγώ προτείνω για όσο καιρό δεν απειλείται άμεσα η συνήθειά μας του ατμίσματος να κρατάμε και εμείς χαμηλό προφίλ. Όταν και αν μας βάλουν στο στόχαστρο είμαι και εγώ 1000% πρόθυμος να αντιδράσω και να το φτάσω και στα άκρα, αλλά μέχρι τότε, μόνο κακό μπορεί να μας κάνει η έκθεση στη δημοσιότητα και οι προκλήσεις.Αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη και την εκφράζω απολύτως φιλικά.Θοδωρής.
ρε τι εχουμε παθει !!!!!!!!!!!!!!! ο καθε πυροβολημενος την εχει δει τσε γκε βαρα ,σε λιγο δε θα εχουμε ψωμι να φαμε και εμεις θα κανουμε την επανασταση του ατμου.........αντι να ειμαστε στους δρομους για τον μελλον των παιδιων μας . τι να πω ρε γαμοτο ?απορω!!!!!!!!!!!!!!
Κι εσυ εχεις δικιο αλλα πως θα μπορεσεις να αποδειξεις οτι ειναι οντως αβλαβες αν σου ζητηθει;Πως θα μπορεσουμε μεσα απο την "Ενωση Ελληνων Ατμιστων" να δειξουμε με χαρτια,ερευνες και πειραματα οτι αυτο που ατμιζουμε δεν κανει κακο στους γυρω μας;Και πως ακριβως θα προστατευσουμε τα Ελληνικα μαγαζια;Ποιο ειναι το σχεδιο;
Darky βρίσκω απόλυτα λογικη τη σκέψη σου. Η μοναδική μου αντίρρηση είναι στο να αρχίσουμε να "ακουγόμαστε" τώρα που είμαστε "αόρατοι". Θέλετε να αρχίσουν να τσακώνονται μεταξύ τους αυτοί που θα ήθελαν να μας το απαγορεύσουν με αυτούς που θα ήθελαν να μας το φορολογήσουν με 1000%; Και εμείς να έχουμε φωνή και να φωνάζουμε αλλά να μας έχουν χεσμένους ως συνήθως;