ΚαλημέραΤο μόνο που έχω διαταυρώσει είναι με δύο φίλους διαβητικούς οι οποιοι παρατήρησαν σιμαντική άνωδο του σακχάρου!Κάτι πολύ επικύνδινο!Παρακαλώ πολύ όσοι διαβάζουν το post και έχουν οποιοδήποτε σχετικό σχόλιο ή παρατήρηση να βοηθήσουν!
Καμία αύξηση στο ζάκχαρο. Είμαι στο 0.75-0.80 χρόνια
Oταν ανακαλυψα οτι εχω διαβητη ειχα γλυκοζυλιωμενη 10 !! 7 μηνες μετα και με ηπια διαιτα , σχεδον καθημερινη ασκηση σε διαδρομο για 30-40 λεπτα και πολυ , παρα πολυ ατμισμα ( 6-10 μλ τη μερα ) η σημερινη τιμη της γλυκοζυλιωμενης μου ειναι 5,2 . Ο διαβητολογος μου εδωσε συγχαρητηρια !! Για να καταλαβεις , μου ειπε πως οι τελευταιες μου εξετασεις ηταν για σεμιναριο !!!
Παιδια θα ηθελα να μου πειτε εαν γνωριζεται η χρηση VG με διαφορα αρωματα ανεβαζουν το ζαχαρο σε διαβητικο, γιατι ενιωσα εντονη διψα που ειναι απο τα κυριοτερα συμπτωματα στην αυξηση ζαχαρου
Το θεμα εχει ερωτηθει ξανα αλλα δεν ειδα πουθενα απαντηση για αυτο και ρωτησα.
Eιμαι διαβητικος χρονια τωρα και περνω χαπια...
Δεν εκανα μετρηση σημερα γιατι τις 2 τελευταιες ημερες που ατμιζω vg eχω συνεχεια μια λιγουρα.
Eιμαι διαβητικος χρονια τωρα και περνω χαπια , soloza 2mg , και Glucophage .Το θεμα εχει ερωτηθει ξανα αλλα δεν ειδα πουθενα απαντηση για αυτο και ρωτησα.Δεν εκανα μετρηση σημερα γιατι τις 2 τελευταιες ημερες που ατμιζω vg eχω συνεχεια μια λιγουρα.Εσυ φιλε μου που ατμιζεις xg ειδες καθολου αυξηση στη μετρηση?