Εγω προσωπικα θα μπω στην διαδικασια του Α2 για να ησυχασει το κεφαλακι μουμεχρι να τον καταφερω εννοειται γιατι σιγουρα απο την αρχη δεν γινεται!!!
Eυχαριστω tsiv ξερω απο τα παιδια εσας που εχω γνωρισει οτι ειστε ολοι αξιολογοι κ σιγουρα με την βοηθεια σας τα καταφερνω ανετα!!!
Μετα απο 2 συνεχομενους αποτυχημενους γιγαντες εχω ηδη αρχισει να το σκεφτομαι σε επισκευασιμο.Αντε να βρεις ομως...
Πανο σκεψου το κ εγω αν δεις στο νημα του alter ego dual coil εγραψα το ιδιο...θα τον παραγγειλω στις 4-10 γιατι απο εδω ποιος θα μας δωσει δυστυχως τετοιακαλουδια δεν πουλιουνται ευκολα...Θα τον παρουμε κ θα μιλαμε αφου θα ειμαστε κ οι δυο \νεοι στο σεταρισμα...Παμε ενα βημα παραπανω!!!!
@trabakoulasπότε πρόλαβες και το χρησιμοποίησες 20 μέρες;15 Σεπτεμβρίου έγινε η επιλογή.
Εγώ παιδιά δεν έχω πρόβλημα με τη διάρκειαΑτμο που είχε χάσει το 60% της ενέργειάς του, έγινε σαν καινούργιοςΡίξτε μια ματιά Τον έβρασα για 15 λεπτά, του άλλαξα το νερό 2 φορές επειδή έβγαζε υγρά που είχαν μείνειΤον στέγνωσα στον φούρνο στον αέρα στους 170 για 20 λεπτάκιαΣτην δεύτερη τζούρα έγινε πάλι σωστό θηρίο. Σταμάτησε και τα σκασίματα Συμβουλή: κάντε το αν σας έχουν μείνει 2-3 ατμο, για να κάνετε τη δουλειά μια και καλή για όλους
Εγώ παιδιά δεν έχω πρόβλημα με τη διάρκειαΑτμο που είχε χάσει το 60% της ενέργειάς του, έγινε σαν καινούργιοςΡίξτε μια ματιά .... Συμβουλή: κάντε το αν σας έχουν μείνει 2-3 ατμο, για να κάνετε τη δουλειά μια και καλή για όλουςΑν έχετε πεθαμένους Dual Coil, τους παίρνω ευχαρίστως
Εγώ παιδιά δεν έχω πρόβλημα με τη διάρκειαΑτμο που είχε χάσει το 60% της ενέργειάς του, έγινε σαν καινούργιοςΡίξτε μια ματιά http://www.youtube.com/watch?v=KvjOF2qUm2QΈγινε καινούργιοςinfo:Τον ατμο τον έχω ξεβάψει επειδή έχω κόλλημα με τα inoxΤον χρησιμοποιώ με αντάπτορα στην αγαπημένη μου μπαταριοθήκη (901)Τον έβρασα για 15 λεπτά, του άλλαξα το νερό 2 φορές επειδή έβγαζε υγρά που είχαν μείνειΤον στέγνωσα στον φούρνο στον αέρα στους 170 για 20 λεπτάκιαΣτην δεύτερη τζούρα έγινε πάλι σωστό θηρίο. Σταμάτησε και τα σκασίματα Συμβουλή: κάντε το αν σας έχουν μείνει 2-3 ατμο, για να κάνετε τη δουλειά μια και καλή για όλουςΑν έχετε πεθαμένους Dual Coil, τους παίρνω ευχαρίστως
Νεράκι βρύσης έβαλα. Από τη στιγμή που βράζει και του αλλάζεις το νερό, δε χρειάζεται το απιονισμένο. Με το φούρνο στεγνώνει ομοιόμορφα και γίνεται ο πολυεστέρας του πιο "αφράτος". Πρόσεχε μόνο μην καείς όταν τον βγάζεις