Ερώτηση προς τους υπόλοιπους reviewers αλλά και όλους τους κατόχους του Giant:Έχετε καταφέρει να φορτίσετε τη μπαταρία μέσω του passthrough; Στη δική μου πάντως το φωτάκι είναι πάντα κόκκινο, ακόμη και μετά από δύο οχτάωρες φορτίσεις στο γραφείο χωρίς να το ατμίζω.Μάλιστα χθες συνέβη το εξής κωμικοτραγικό: Εϊχα τη μπαταρία στο passthrough και άτμιζα και μετά από 3 ώρες περίπου η μπαταρία άδειασε και άρχισε να αναβοσβήνει. Ενώ ήταν στη φόρτιση... Το λέω για τη μια με σιγουριά γιατί την άλλη δεν έχω αποπειραθεί να τη φορτίσω ακόμη εκτεταμένα μέσω του passthrough για να δω αν συμπεριφέρεται με τον ίδιο τρόπο.Θα ήθελα να μάθω αν ισχύει το ίδιο σε όλους ή αν έχει κάποιο πρόβλημα η δική μου.
Ερώτηση προς τους υπόλοιπους reviewers αλλά και όλους τους κατόχους του Giant:Έχετε καταφέρει να φορτίσετε τη μπαταρία μέσω του passthrough; Στη δική μου πάντως το φωτάκι είναι πάντα κόκκινο, ακόμη και μετά από δύο οχτάωρες φορτίσεις στο γραφείο χωρίς να το ατμίζω.......Θα ήθελα να μάθω αν ισχύει το ίδιο σε όλους ή αν έχει κάποιο πρόβλημα η δική μου.
Βρε παιδιά ατμίζω το Giant και δεν μου βγάζει τα χαρακτηριστικά που λέτε. Η τζούρα είναι λιγάκι τζούφια, ο ατμός λίγος, το χτύπημα ανύπαρκτο. Αντίθετα, με το Hybrid δεν έχω τέτοια προβλήματα. Μήπως κάνω κάτι κάπου λάθος?
Οι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ καλες, θα επανελθω να συμπληρωσω αυτο το review μετα απο μια εβδομαδα χρησης και μετα απο ενα μηνα χρησης ωστε να δω την αποδοση του ατμοποιητη και των μπαταριων σε παρατεταμενη χρηση και σε βαθος χρονου καθως και να συμπληρωσω τα υπερ και τα κατα!
Μπορει να εχεις πεσει σε προβληματικη παρτιδα Βρε μπας και εκανες κανενα πλυσιμο στον ατμο και επεσε σε αποδοση? Εγω αυτα τα επαθα οταν εβρασα ενα καρτο για να δω ανταποκριση και ειχα αυτα τα αποτελεσματα....
Πες μας αν συνεχιστει η καλη αποδοση, γιατι εμενα οταν τον επλυνα ενθουσιαστικα με τις πρωτες 5-6 τζουρες αλλα μετα
Απορώ πώς με τόσα λειτουργικά προβλήματα ισχυρίζεσθε μερικοί ότι είναι ιδανικό πακέτο για να εκκινήσει κάποιος...εκτός εάν σε τέτοια εποχή κρίσεως τα 90 € μαζί με μεταφορικά και αντικαταβολές φαίνονται σε κάποιους ευτελές ποσόν...
Μιλάμε για ένα προϊόν που κοστίζει 86 €, η μπαταρία του 24 €, και παρουσιάζει προβλήματα με το καλημέρα...μια τα cartomizer δεν λειτουργούν σωστά και καίγονται μετά από μία εβδομάδα, την άλλη το usb δεν φορτίζει τις μπαταρίες, μετά θέλεις σύριγγα και χειρουργικό σετ για να γεμίσεις υγρό, πλύσιμο, στέγνωμα και μαλακτικό για να το επαναφέρεις και πάει λέγοντας..Θα βγάλουν επιτέλους ένα προϊόν που να λειτουργεί σωστά και να αφήσει η κάθε nobacco τις βαρύγδουπες και στομφώδεις διαφημίσεις που μοιάζουν με πολεμικό ανακοινωθέν; Απορώ πώς με τόσα λειτουργικά προβλήματα ισχυρίζεσθε μερικοί ότι είναι ιδανικό πακέτο για να εκκινήσει κάποιος...εκτός εάν σε τέτοια εποχή κρίσεως τα 90 € μαζί με μεταφορικά και αντικαταβολές φαίνονται σε κάποιους ευτελές ποσόν...