βαλε και ενα ...δεν με χαλαει τιποτα να ψηφισουμε!
Χαλανε???4 μεγαλες μπαταριες Ενο 93 μερες τωρα και δουλευουν τζαμι ολες(μια που κολαγε μου την αλλαξαν την ιδια μερα).και μια μικρη και αυτη μια χαρα δουλευει.
Το αλλο ομως που ψηφισα ("αλλο") ειναι κατι που πραγματικα θελει ψαξιμο και μακαρι να το εχει αντιμετωπισει και καποιος αλλος για να μας πει τη γνωμη του.Λοιπον δεν τολμω να βγαλω το η.τ. στην εξοχη (μου εχουν βγαλει απαγορευτικο οι σφηκες και οι μελισσες)!Στην αρχη δεν το ειχα καταλαβει νομιζα οτι ειναι συμπτωση αλλα το παρατηρησα λιγο πιο προσεκτικα και ειμαι 99% σιγουρη οτι μολις εμφανισω το η.τ. και αρχισω να ατμιζω σε μερος που υπαρχουν σφηκες ή μελισσες μετα απο λιγα λεπτα μου κανουν ντου και δεν φευγουν με τιποτα αναγκαζοντας με να φευγω τρεχοντας απο ταβερνες, παραλιες, δαση κτλ. βεβαια ειχα βγαλει και το υγρο πανω στο τραπεζι και την ταπακιερα οποτε ακομα εχω μια μικρη αμφιβολια μηπως μυρισαν τη θηκη ή το υγρο και οχι το ιδιο το τσιγαρο θα το τεσταρω καλυτερα και θα σας πω. Οποιος θαραλλεος θελει να δοκιμασει ας το κανει (οχι μεσα στην πολη ομως στη φυση σε μερος που εχει τα συγκεκριμενα εντομα).Περιμενω αποτελεσματα.