Mist από ζερομπακο και ξερό ψωμί!!!
Ετσι δεν μου εμπνεει και το μεγιστο της εμπιστοσύνης.
....απο 0,35 λεπτα που ημουν ημερησιο κοστολογιο,με προταση απο Γαβριηλ μειωθηκε στα 0,17 λεπτα για 3ml ημερησια καταναλωση Η γευση δεν μπορω να πω σιγουρα οτι σε κερδιζει....μολις αρχισα τη δοκιμη
ΑΓΟΡΑΣΑ σημερα βασει velvet cloud 36mg απο F.A kai ΑΤΜΙΖΩ σκετη .αλλα εχει μια παραξενη γευση .σαν χορταριλα κατι !!! δεν εχει τσιγαρισια γευση .μηπως πρεπει να αφησω ανοιχτο το μπουκαλακι Να ωριμασει ισως ξερεις καποιος ?? που κανει τη ιδια?αλλοιως απο χτυπημα νικοτινης και ντουμανι ειναι φοβερη! αλλα γευση χορταριλλα!!!
Καλημέρα.Ροζ, υποκίτρινη είναι η ίδια νικοτίνη φαρμακευτικής καθαρότητας 99,9% τουλάχιστον.Έχω δύο προμηθευτές διαφορετικούς από Ευρώπη και ο ένας μου δίνει παρτίδες που ροζίζουν.Επίσης να υπογραμμίζω ότι επειδή δεν στοκάρω μεγάλες ποσότητες για μήνες, οι βάσεις και τα υγρά ατμίσματος είναι φρέσκα.Άρα η αλλαγή του χρώματος μπορεί να συμβεί ενώ κάποιος ατμιστής έχει αγοράσει την ατμιστική βάση άχρωμη.Στην προπυλενογλυκόλη είναι πιο περιορισμένα τα φαινόμενα αλλαγής χρώματος.Η γλυκερίνη είναι πιο δεκτική σε χρωματισμόΩστόσο, η νικοτίνη παραμένει ισχυρή και δεν επηρεάζεται από το χρωματισμό η γεύση ή η ουσία του διαλύματος.Οπότε πιστεύω να κάλυψα σφαιρικά και εξαντλητικά το θέμα.