-Ενδιάμεσα δε μπορούμε με εύκολο τρόπο να αλλάξουμε γεύση στον ίδιο ατμοποιητή.Παρά μόνο με "χειρουργείο",δηλαδή άνοιγμα της κάτω πλευράς του ατμοποιητή ωστέ να φύγει το υπάρχον υγρό.
Συγχαρητήρια σε όλους για τις παρουσιάσεις σας είναι όλες πολύ κατατοπιστικές.Φίλε tzinis το Ego-W κυκλοφορεί αρκετό καιρό στο εξωτερικό (κίνα μεριά ) και εγώ το έχω εδώ και κανένα μήνα αλλά εκπλήσσομαι ευχάριστα διαβάζοντας τις παρουσιάσεις των παιδιών που έχουν μείνει ευχαριστημένα γιατί εγώ με τον Κινέζο δεν... Μου φαίνεται θα το χτυπήσω το γνήσιο Μπορείς να τον αδειάσεις με πολύ ποιο εύκολο τρόπο. Παίρνεις το μπουκαλάκι με την βελόνα, το πιέζεις έτσι ώστε να φύγει από μέσα ο αέρας και έτσι πιεσμένο όπως το έχεις το χώνεις στην τρύπα που γεμίζει το clearomizer, αφήνεις το μπουκαλάκι και αυτό όπως αποσυμπιέζετε ρουφά όλο το υγρό μέσα από τον ατμοποιητή.
Φίλε greekn1c η τιμή του είναι 79€ με το φ.π.α από ότι ξέρω. Τουλάχιστον αν πας να κάνεις online αγορά τόσο σου βγάζει να πληρώσεις συν 6,70€ για τα έξοδα Αποστόλης. Πάρε όμως ένα τηλ στο κατάστημα να το επιβεβαιώσεις γιατί όντως κάτω από την τιμή στο site Ex Tax: 79.00€