ακριβώς με απλά λόγια και η δική μου εμπειρία 20 μέρες τώρα είναι ίδια (στο επιστόμιο έβαλα ένα σωληνάκι από στυλό από μέσα κομμένο πρόσωπο.. και δεν βγαίνει και να το θέλω ποια!)ΕΛΕΟΣ...πως το χεις 20 μερες στα χερια σου,ενω η VAPORMANIA,το εφερε την περασμενη εβδομαδα???...εκτος και αν το χεις προμηθευτει απο αλλου..
Παράθεση από: AriS. στις Σεπτέμβριος 05, 2011, 01:45 ακριβώς με απλά λόγια και η δική μου εμπειρία 20 μέρες τώρα είναι ίδια (στο επιστόμιο έβαλα ένα σωληνάκι από στυλό από μέσα κομμένο πρόσωπο.. και δεν βγαίνει και να το θέλω ποια!)ΕΛΕΟΣ...πως το χεις 20 μερες στα χερια σου,ενω η VAPORMANIA,το εφερε την περασμενη εβδομαδα???...εκτος και αν το χεις προμηθευτει απο αλλου..από κίνα το έφερα εγώ.... αλλά έχει και αλλού......και ατμο με το εύκαμπτο διάφανο, ή λευκό ή και γαλάζιο πάνω κάτω ίδιοι είναι αυτοί με το μαύρο εσωτερικό στον ατμό είναι καλύτεροι
-Δεν αποδίδει "καθαρά" τις γεύσεις των υγρών μιας και η θερμότητα που παράγει,κ είναι θερμός ο ατμός,αλλοιώνει τη γεύση(ίσωςκαλό για αυτούς που τους αρέσει η "καπνιστική" γεύση)