Παιδιά, δυστυχώς δε μου πηγαίνει και πολύ καλά το ηλεκτρονικό κάπνισμα Είμαι από τις λίγες περιπτώσεις (απ' ότι φαίνεται) που είμαι αλλεργικός στην προπυλενογλυκόλη!!!2-3 μέρες αφότου το ξεκίνησα, τρελλή φαγούρα στα χέρια (από τον καρπό μέχρι και τον ώμο) εξανθήματα στο ύψος των μπράτσων (από την εσωτερική μεριά)και αργότερα εμφανίστηκαν και εξανθήματα στα πόδια, από το γόνατο και κάτω...Είμαι με αντισταμινικά ακόμα. (σκεφτείτε δε, πως δεν έχω άλλες γνωστές αλλεργίες!!!)Δεν το έβαλα κάτω, παρήγγειλα υγρά με φυτική γλυκόλη από το funstore και ξανάρχισα από εχθές....so far so good!Απ' ότι είδα βέβαια, κανείς δεν έχει ποικιλία γεύσεων σε υγρά με VG.Γνωρίζετε μήπως καταστήματα (Ευρώπη ή Αμερική) που να στέλνουν internationally και να έχουν ποικιλία σε τέτοια υγρά;;Ουφ, πάλι καλά που είχα τη διάθεση να συνεχίσω...μπορώ να πω, πως την τελευταία εβδομάδα ταλαιπωρήθηκα αρκετά με αυτό το θέμα...
Φίλε μου το θέμα δεν είναι που πάει το δικό μου μυαλό...Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το γεγονός οτι χωρίς να έχεις ιστορικό άλλων αλλεργιών, χρησιμοποιείς αντισταμινικά για μια αυτοδιαγεγνωσμένη αλλεργία...Δεν σου λέω οτι μπορεί να μην είναι αυτό που φαντάζεσαι...αυτό που σου λέω είναι οτι θα έπρεπε να επισκεφθείς έναν ιατρό ώστε να σε κατευθύνει σωστά και υπεύθυνα τόσο ως προς την διάγνωση και την αιτιολογία των εξανθημάτων όσο και στην αντιμετώπιση...
Ίδια ακριβώς συμπτώματα από την PG αλλά κάπως πιο ήπια είχα διαβάσει και στο ecf από μια κοπέλα. Το γύρισε σε VG και δεν είχε πρόβλημα. Υπάρχει ένα μικρό ποσοστό αλλεργικών στην PG. Στη VG νομίζω είναι πιο ασυνήθιστο.Δε θα απέκλεια όμως και το ενδεχόμενο να είναι κάποιο συστατικό (π.χ. άρωμα) μέσα στο υγρό που δημιουργεί το πρόβλημα. Πιστεύω θα το βρεις τι φταίει. Άμα σου περάσει, σε ανύποπτο χρόνο κάποια στιγμή αργότερα δοκίμασε για λίγο ένα άλλο υγρό με PG. Τότε θα φανεί πιστεύω αν είναι η PG ο ένοχος.
ΕΝΤΙΤ: Οσο για vg και γευσεις, το φανστορε εχει και ετοιμα, αλλα και υλικα για να κανεις δικες σου προσμιξεις (εγω τουλαχιστον απο κει παιρνω μεχρι τωρα)
2-3 μέρες αφότου το ξεκίνησα, τρελλή φαγούρα στα χέρια (από τον καρπό μέχρι και τον ώμο) εξανθήματα στο ύψος των μπράτσων (από την εσωτερική μεριά)