Πιστεύω οτι το πρώτο εξάμηνο ατμίσματος είναι ένα καλό βάθος χρόνου ώστε να μπορέσει κάποιος να προσμετρήσει τις εμπειρίες - εντυπώσεις - αποτελέσματα...Πλησιάζοντας λοιπόν στο κλείσιμο του πρώτου εξαμήνου, μπορώ να καταθέσω κάποια πρώτα ασφαλή στοιχεία όσον αφορά στην χρήση του ΗΤ...Θετικά:Βελτίωση φυσικής κατάστασης.Βελτίωση στητικής δραστηριότηταςΕξομάλυνση καρδιακών σφυγμών.Εξομάλυνση εργαστηριακών εξετάσεων.Βαθύτερη και πιο γεμάτη αναπνοή.Καλύτερος ύπνος χωρίς άπνοιες και ροχαλητό...(εκτός αν είμαι πολύ κουρασμένος...)Δεν διακόπτω συνεχώς τις δραστηριότητές μου για να βγω να καπνίσω όπως γινόταν πριν...Καθαρισμός από την δυσάρεστη μυρωδιά του σώματος και των ρούχων λόγω του τσιγάρου.Η οικογένεια μου αισθάνεται καλύτερα τώρα που έχει έναν πατέρα που δεν μυρίζει τσιγαρίλα συνεχώς και δεν έχει κιτρινισμένα δάκτυλα και δόντια..Ο γιος μου με αγκαλιάζει πλέον χωρίς να αισθάνεται δυσφορία από την οσμή...Πλέον αφού έχω κάνει τα έξοδά μου γύρω στα 400, e έχω κατασταλάξει και άρχισε η απόσβεση...Ψυχολογικά αισθάνομαι ανεβασμένος, διότι κατόρθωσα και απαλλάχθηκα από κάτι που μου φαινόταν αδύνατο να απαλλαγώ...Αρνητικά:Μου άνοιξε η όρεξη και έβαλα μερικά κιλάκια...Κάποιες φορές με προβληματίζει λίγο η μεταφορά ειδικά των υγρών...εξετάζω το ενδεχόμενο μίας ιδιοκατασκευασμένης ΄'η αγορασμένης βολικής θήκης...Προχωρούμε λοιπόν ακάθεκτοι για μία ζωή χωρίς τσιγάρο, καλύτερη για μας και τις οικογένειές μας...
Εγω παιδια πηρα κανα 2 κιλα αλλα εινε επειδη κααααααααααθομε
Εγω πρεπει να,μαι μοναδικη περιπτωση . Εκοψα το τσιγαρο , εχασα και 9 κιλα !!!