Το carto.gr στη Θεσσαλονίκη έχει τους Apoloe στα 6 ευρώ και είναι πάρα πολύ καλή ποιότητα! Δεν έχω δοκιμάσει κάτι άλλο αλλά από τα παράπονα που ακούω στα φόρουμ για τους w αναρωτιέμαι αν δεν έχω w και έχω κάτι άλλο γιατί οι δικές μου εντυπώσεις είναι άριστες!
Αγόρασα μερικούς ατμοποιητές (μόνοι τους, χωρίς καπάκι), πολύ φτηνά από zerobacco, αλλά:1) Τρελάθηκα στις διαρροές (δυστυχώς είναι οι μπλε). Ο πρώτος πετάχτηκε σύντομα και τον δεύτερο δεν βλέπω να τον κρατώ πολύ. Το σκληρό μπλε πλαστικό δεν σε εμπνέει να τους ανοίξεις για καθάρισμα, νιώθεις πως θα σου σπάσουν στην προσπάθεια.2) Είδα πως το σιλικονένιο προστατευτικό, αυτό με την τρυπούλα για το γέμισμα, έχει αλλάξει. Στους λευκούς είχε τρύπα από πάνω στη σιλικόνη και έβλεπες την αντίσταση. Αυτοί δεν έχουν αυτό το άνοιγμα αλλά μόνο μια κλειστή προεξοχή με 2 μικρές τρυπούλες τις οποίες δεν βλέπεις ("βλέπουν" προς τα πλάγια πλαστικά τοιχώματα). Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να λείπει ο χαρακτηριστικός ζεστός ατμός του ego-w! Ο ατμός είναι σαφώς ψυχρότερος και... απογοητεύτηκα.Υπάρχει ελληνικό μαγαζί που να έχει τους λευκούς φτηνότερα από vapormania; Από εξωτερικό παίζει μόνο Κίνα;
σε καποιους ατμοποιητες που μου ειχαν ερθει σε πακετο απο κινα υπηρχε ενα λευκο σφουγγαρακι εσωτερικα του επιστομιου, το οποιο συγκρατουσε και το οποιο υγρο προεκυπτε απο συμπυκνωση του ατμου εκει. μετα απο πολλες χρησεις πρεπει να το αντικαταστησω, εχει κανεις καμια ιδεα για το τι υλικο θα μπορουσα να βαλω;