Δηλαδή εάν τα κατασκευάζουν στην Αγγλία, στην Κίνα τι κάνουν, διακοπές?
Ισως να ελέγχουν οι ίδιοι οι άνθρωποι της Intellicig την διαδικασία παραγωγής. Πολλές εταιρίες που τα προϊόντα τους τα φτιάχνουν στην Κινα στέλνουν ανθρώπους (ή έχουν ατομα μόνιμα εγκατεστημένα εκεί) για να εχουν και τα στάνταρ που θέλουν αλλά και τα φτηνά εργατικά χέρια...
μου αρεσεις Κωστα γιατι εχεις επιχειρηματα.μηπως κανουν ερευνα αγορας?anyway καποια εξαρτηματα δευτερευουσης σημασιας του EVO πχ.ο φορτιστης 220 και usb φτιαχνονται στην Κινα και το γραφουν ξεκαθαρα άλλωστε.ps:μαζι σου Under ,η (γυναικεία)αγορα της κινας χρειαζεται διερεύνηση!
anyway καποια εξαρτηματα δευτερευουσης σημασιας εξαρτηματα του EVO πχ.ο φορτιστης 220 και usb φτιαχνονται στην Κινα και το γραφουν ξεκαθαρα άλλωστε.
Ειδοποιώ τις Intellicig, Nobacco και Njoy πως, αν ετοιμάζουν ερευνα αγοράς στην κίνα, προσφέρομαι ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ!!!
Μη μου πεις ότι σου αρέσουν οι Ασιάτισσες..
Πάντως, και το αγγλικό και το αμερικανικό site της intellicig λένε πως σχεδιάζεται στην αγγλία, συναρμολογείται στην αγγλία και πακετάρεται στην αγγλία. Δεν λέει πως κατασκευάζεται στην αγγλία....Αρα το όλο θέμα λοιπόν είναι τι εννοουν με το "σχεδιάζεται" και "συναρμολογείται".Με τρέλα λέμε!!!!
Σχεδιάζεται εννοούν ότι τα κινεζάκια τα χρωματίζουν όπως θέλουν οι Άγγλοι.Συναρμολογείται εννοούν ότι τα πακετάρουν στην Αγγλία.
Εγω βέβαια είμαι λιγάκι.... αναίσθητος σε αυτά τα θέματα. Με ενδιαφέρει να δουλευει όπως μου το εχουν τάξει. Δουλεύει; Ε, και στην Μαδαγασκάρη να έχει κατασκευαστει, υπό τις οδηγίες Ιρακινού εργοδηγού, ποσώς με ενδιαφέρει!
Συμφωνώ. Έτσι ακριβώς το βλέπω και γω.Το πρόβλημά μου δεν ήταν ποτέ στο ότι είναι κινέζικο...Επίσης για να μην παρεξηγηθώ θεωρώ τις προσπάθειες ευρωπαικών εταιριών να ελέγξουν την παραγωγή στην Κίνα ώστε να αυξηθεί η ποιότητα πολύ σημαντικές.