* * * *

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ
Το site και η δημόσια συζήτησή μας είναι μόνο για άτομα άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε. Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Μάιος 23, 2012, 12:44

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση e-kapnisma

Σελίδα Facebook

Αποστολέας Θέμα: Intellicig EVO  (Αναγνώστηκε 38275 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Choutos

• Νέο μέλος
  • Τόπος:
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Intellicig EVO
« Απάντηση #585 στις: Φεβρουάριος 04, 2012, 19:21 »
Παίδες καλησπέρα. Πήρα και γω το intellicig αλλά ή κάτι κάνω λάθος ή κάτι δεν πάει καλά. Υπάρχει το θέμα που αναφέρθηκε με τη μπαταρία, όσες ώρες και να την αφήσω παραμένει κόκκινη και η μπαταρία μπροστά αναμμένη αλλά αυτό μπορεί να μην είναι και πρόβλημα, ίσως έχει αλλάξει η διαδικασία φόρτισης όπως είπε και άλλος φίλος νωρίτερα. Το θέμα είναι ενώ κάνει καπνό μπόλικο, χτύπημα μηδενικό. Μόνο σε πολύ βαθιές εισπνοές καταλαβαίνω ελάχιστο αλλά δε νομίζω ότι αυτό είναι το φυσιολογικό. Από την εμπειρία μου με το ego-t λέω μήπως φταίνε οι μπαταρίες αλλά και πάλι και οι δύο να είναι προβληματικές δύσκολο το βλέπω. Είχα διαβάσει για σφιχτή τζούρα αλλά τόσο σφιχτή? Δοκίμασα εξαρχής direct dripping όπως δείχνει στο link που έχει παρατεθεί εδώ και με Low και σε Medium φιλτράκια αλλά τζίφος. Καμιά ιδέα?

Παρεπιπτόντως οι μπαταρίες δε φαίνεται να έχουν κόφτη στα 5 sec όπως έχει αναφερθεί (αυτό μπορεί να είναι και καλό  :D )
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 04, 2012, 19:35 από Choutos »

Ας μην αφήσουμε την κρίση που περνάμε να επηρεάσει τη συζήτησή μας:
Ευγένεια και ειλικρίνεια πάνω απ' όλα
Fair play ΚΑΙ στους Έλληνες επαγγελματίες

Αποσυνδεδεμένος vagos

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Ηράκλειο
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #586 στις: Φεβρουάριος 21, 2012, 05:01 »
Φιλε μου για το θεμα της μπαταρίας παρατήρησε αν τυχόν πορτοκαλίζει το λεντάκι... Δηλαδή από κόκκινο που είναι αρχικά μετά τις 2 ώρες ίσως και λιγότερο αλλάζει και γίνεται πορτοκαλοκόκκινο... Εμένα και οι 2 μπαταρίες μου από την πρωτη στιγμή έτσι συμπεριφέρονται. Αλλιώς αστες μέχρι 2,5 ώρες το πολύ και είσαι σίγουρος ότι είναι φουλ φορτισμένες...

Τώρα για την σφιχτή τζούρα μήπως ο ατμο σου έχει αρχίσει να μπουκώνει?? Αλλά φαίνεται να είναι καινούριος... Δοκίμασες και με άλλους?? Εγώ στην θέση σου θα τον άφηνα όρθιο με τη γέφυρα προς τα κάτω να στραγγίξει, θα τον έριχνα σε οινόπνευμα για λίγα λεπτά να καθαρίσει και η γέφυρα, ξανά στέγνωμα όρθιος, μετα dry-burning με μια χειροκίνητη μπαταρία μέχρι να σταματήσει να βγάζει καπνό καθώς καίγονται τα υπολλείματα στην αντίσταση, και μετά δοκιμή... (το πιθανότερο είναι να μην πάρει μπρος με την πρώτη, κανε λίγο dripping, φύσα κιόλας να 'κατέβει' το υγρό στην αντίσταση, και θα πάρει μπρος)
Αλλά δοκίμασε και με άλλο ατμο!

Αποσυνδεδεμένος Makoulinos

• Νέο μέλος
  • Τόπος:
« Απάντηση #587 στις: Μάρτιος 26, 2012, 23:57 »
Νομίζω ότι το κάψιμο σε αυτό τον ατμοποιητή δεν ενδείκνυται γιατί μειώνει την μετέπειτα διάρκειά του άντε σε καμμια εβδομάδα και μετά πάπαλα και ψάχνουμε γιατί κάηκε.(Καρατσεκαρισμένο σε μένα)

Τελευταία θέματα

vapormania.gr