Επίσης για πολύ ντουμάνι κάνω το εξής : τραβάω μια τζούρα διαρκείας, κάνω cut off την αναπνοή μου, πετάω λίγο καπνό προς τα έξω και συνεχίζω με μια ακόμη κοφτή τζούρα...χαμός !!!
Χθες διαπίστωσα το εξής : Όταν η μπαταρία είναι πλήρως φορτισμένη βγάζει ποιο άνετα ατμό και έχει καλύτερο τράβηγμα απο μια μισο φορτισμένη μπαταρία
Πόσες ώρες χρειάζεται να φορτίσεις μια καινούρια μπαταρία για το evo?Στο black line nobacco έλεγε 8 ώρες.Εδώ δεν γράφει πουθενα.
Μια αλλη διαπιστωση και θα ηθελα και τη γνωμη κι αλλων, ειναι οτι τα μαυρα φιλτρακια που αγοραζω με το evo black, εχουν πολυ καλυτερο χτυπημα (ιδια νικοτινη) και μεγαλυτερη αντοχη. Δεν ειναι μονο δικη γνωμη αλλα και αλλων συναδελφων που περνουν τα ιδια. Απλα ιδεα μας;
γεια σας παιδια. Διαβαζω εδω και λιγες μερες το foroum και απο χτες ειμαι και εγω ενας νεος κατοχος του evo. Οι εντυπωσεις μου μεχρι τωρα ειναι....αναμεικτες. Να ξεκινησω κι εγω με μια ερωτηση: Εχω 2 σακουλακια με φιλτρα. Το ενα απ' εξω δεν γραφει τπτ και το αλλο γραφει Regular N. Σε τι περιεκτικοτητα νικοτινης αντιστοιχουν;