που ήτανε για vaggom να σ ακούσει και να σωθεί ο νεαρός;;;Που ήτανε:;oeo;;
Πως δε θα χει τα ελλατωματα του ego-t!!!Κ ομως,αν δεις το πρωτο review,περαν του οτι ο ανθρωπος κ μονο ανοιγοντας το πλημυρησε στο υγρο...κ γενικα δεν φαινεται πως στο θεμα διαρροων(απο κατασκευαστικης πλευρας) το μονο που εκαναν ηταν να τα "κρυψουν" τις ατελειες του -T τυπου μεσα στο Κουβουκλιακι(lipstick )!H διαρκεια της μπαταριας ελλατωθηκε,μαλλον αυτο εγινε γιατι το προϊον ειναι μια διακριτικη συσκευη για μια βολτα,ας πουμε!Ειναι μια καλη προσπαθεια βελτειωσης των εμπορικων προϊοντων η/τ αλλα ακομη μακρυα απ το χαρακτηρισμο "αξιοπιστη"!Αλλο ενα μειονεκτημα ειναι πως ο ατμοποιητης ειναι πατενταρισμενος κ αρα εξ αυτου δε μπορεις να χρησιμοποιησεις οτι αλλο θες!Ο καιρος θα δειξει...αλλα σιγουρα οχι η τιμη που ειναι αρκετα τσουχτερη κ πιστευω πως οποιος εχει ego-T θα μεινει εκει..!Οπως,ειπε ο συνονοματος μου...περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...!
Το πήρα από Αμερική. Εδώ η αναμονή πήγαινε από μήνα σε μήνα και απ'ότι έμαθα Ελλάδα θα είναι και πιο ακριβό!
77€ ! Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πώ την τιμή που το πήρα. Το πα όμως
Δεν έχω ιδέα. Με ένα Google search που έκανα δεν βρήκα τίποτα. Έχω γυρίσει και δεν μπορώ να ρωτήσω κι όλας!
Δε μ'αρέσει να είμαι αρνητικός αλλά, το τέλειο η.τ. να είναι και πάλι μου φαίνεται ότι θα είναι πανάκριβο...
Πραγματι,η αναμενομενη τιμη παει απο 99-120ευρο!!!!
Πρόβλημα πιστεύω είναι να σου κάνει διάφορα κόλπα εν ώρα λειτουργίας . Ούτοσι άλλος και το ego-t κάθε φορά που το γεμίζω το καθαρίζω στάζει δε στάζει . Αυτό κι αν δεν έχει προβλήματα ! Αρχή είναι , κάτσε να πέσει στα χέρια μας και πιστεύω θα έχουμε καλύτερη συνοπτική άποψη !
"Η αρχή ειναι το ήμισυ του παντός... " Οψόμεθα πάντως!Παρ'ολα αυτα,αγαπητε.,μη κανουμε ατοπες συγκρισεις!Γιατι,τουλαχιστον στα στοιχειωδη ηδη το ego-T σαν συνολο (μπαταρια+ατμοποιητης "τανκ") υπερταιρει,κ.τ.τ.μ.γ.Τωρα αν απλως η εμφανηση μετραει περισσοτερο...τοτε συμφωνω.Αλλα η ιστορια σε ΟΛΑ τα εμψυχα κ αψυχα εχει δειξει το αντιθετο!