Για δείτε εδώ το νέο elips της OVALE....Πιστευω κάποια στιγμή να ξεκινήσουν κ οι δοκιμές του
εμενα παντος θα με βαλει σε εξοδα .... οσο και να κανει !!!
Δε μ'αρέσει να είμαι αρνητικός αλλά, το τέλειο η.τ. να είναι και πάλι μου φαίνεται ότι θα είναι πανάκριβο...
Λένε ότι από λειτουργία θα είναι πολύ μακριά και δεν θα έχει κανένα απο τα ''ελαττωματα των ego-t'' ...
Πως δε θα χει τα ελλατωματα του ego-t!!!Κ ομως,αν δεις το πρωτο review,περαν του οτι ο ανθρωπος κ μονο ανοιγοντας το πλημυρησε στο υγρο...κ γενικα δεν φαινεται πως στο θεμα διαρροων(απο κατασκευαστικης πλευρας) το μονο που εκαναν ηταν να τα "κρυψουν" τις ατελειες του -T τυπου μεσα στο Κουβουκλιακι(lipstick )!H διαρκεια της μπαταριας ελλατωθηκε,μαλλον αυτο εγινε γιατι το προϊον ειναι μια διακριτικη συσκευη για μια βολτα,ας πουμε!Ειναι μια καλη προσπαθεια βελτειωσης των εμπορικων προϊοντων η/τ αλλα ακομη μακρυα απ το χαρακτηρισμο "αξιοπιστη"!Αλλο ενα μειονεκτημα ειναι πως ο ατμοποιητης ειναι πατενταρισμενος κ αρα εξ αυτου δε μπορεις να χρησιμοποιησεις οτι αλλο θες!Ο καιρος θα δειξει...αλλα σιγουρα οχι η τιμη που ειναι αρκετα τσουχτερη κ πιστευω πως οποιος εχει ego-T θα μεινει εκει..!Οπως,ειπε ο συνονοματος μου...περι ορεξεως κολοκυθοπιτα...!