2:αν γινεται καθαρισμος ,1 φορα καθε 10 μερες ειναι φυσιολογικο.
Λευτέρη επειδή έχω τέτοια συσκευή έχω να σου πω μερικά πράγματα πριν προχωρήσεις σε τέτοια αγορά. (Εγώ έχω την επαγγελματική και την χρησιμοποιώ για να καθαρίζω τα οδοντιατρικά μου εργαλεία)Εάν είναι να πάρεις να κοιτάξεις να είναι τουλάχιστον θερμαινόμενη. Το να προσθέτεις εσύ καυτό νερό είναι παίδεμα γιατί πρέπει να το ανανεώνεις συχνά.Εάν είναι να πάρεις τις κινέζικες για τα κοσμήματα θεωρώ ότι θα πετάξεις τα λεφτά σου αυτού του τύπου Οι επαγγελματικές είναι αρκετά ακριβές όπως αυτή αλλά και πάλι μην περιμένεις θαύματα γιατί έχω βάλει ατομιζέρ εκεί και η απάντησή μου είναι χμμμμμμμμμμμμμμ Μία μέση λύση είναι ίσως αυτή, αλλά και πάλι δεν το προτείνω. Πότε θα γίνει απόσβεση. Ακόμα και αν αλλάζεις atomizer κάθε 3 μέρες .Εγώ που έχω το πολύ καλό με πολύ ισχυρές δονήσεις ανά λεπτό δεν μπορώ να πω ότι το χρησιμοποιώ και πολύ συχνά. Όταν το χρησιμοποιώ το χρησιμοποιώ σε συνδυασμό με το σπρέι καθαρισμού ταμπλέτας ηλεκτρονικών κυκλωμάτων με καλά αποτελέσματα.Χωρίς το σπρέι και μόνο με τους υπέρηχους έχω παρατηρήσει ίχνη οξείδωσης στο ατομιζέρ
Ευελπιστω οτι με μπουκαλακι πεπιεσμενου αερα, αυτο που χρησιμοποιουμε στα πληκτρολογια, θα το λυσουμε το προβλημα μας. Θα προμηθευτω και θα σας πω. Στο νερο δεν το ξαναβαζω.
Έτσι είναι εγώ το κάνω καιρό και φαίνεται η καλύτερη λύση. Το προτείνει και ο totally wicked
Σου εχει χαλασει κανενα;