npapaduke εγώ προσωπικά έχω 2 ατμοποιητές ego-t και είναι σε αχρηστία γιατί νιωθω πως ατμίζω αέρα κοπανιστό.. αν θες την άποψη μου, εφόσων σε ενδιαφέρει το χτύπημα και να ναι σφιχτή η τζούρα, πάρε κανεναν ατμοποιητή 901lr. θα είναι συμβατος με το ΗΤ αφού έχει σπείρωμα 901, βέβαια επειδή δεν έχω ιδεα απο hybrid ας με διορθώσει κάποιος αν κάνω λάθος. εκεί να δεις σφιχτή τζούρα και χτύπημα! βέβαια από την άλλη έχω μάθει στα θεριακλίδικα lr και άμα κάνω απλό μου φαίνεται όπως είπα σκέτος αέρας..
Βαγγέλη, τό'ψαξα για να το βάλω στη πρώτη απάντηση με παράθεση το δικό σου θρέντ και δεν το βρήκα, μπορεί να φταίει και το περασμένο της ώρας και να μην το βλέπω ο κ@λόγερος. (Κάνε μια παράθεση τώρα,δε νομίζω ότι πειράζει.)
Νομιζω οτι δεν κουμπωνουνε οι 901lr στο hybrid απευθειας. Παντως σημερα στο καταστημα που ανεφερα ,τα παιδια μου εδωσαν 901 καρτο να δοκιμασω στην μπαταρια του Hybrid και δεν ταιριαζε ( δεν ξερω αν ηταν lr).Τελικα με τους lr υπαρχει ομως θεμα αξιοπιστιας και καμμενου οπως μερικοι υποστηριζουν? Παντως στο σαιτ της ivape αν θυμαμαι καλα κατι αναφερει για μικροτερη διαρκεια ζωης τους.