Πως μπορώ να ανοίξω νέο θέμα;
Επειδή και γώ από χθές αντιμετωπίζω προβλήματα με διαρροές, τόσο με απλό ατμοποιητή eGo-T, όσο και με τον κυλινδρικό τύπου Β, μήπως θα μπορούσε να με βοηθήσει κάποιος στο τι μπορώ να κάνω για να λύσω το πρόβλημα? Να σημειώσω ότι, τόσο οι ατμοποιητές, όσο και τα φιλτρα είναι καινούργια.
Κοιτάζω την μπαταρία και τι βλέπω.Το δαχτυλίδι σιλικόνης είχε ψιλολιώσει κάνοντας μισοφέγγαρο.Είναι δυνατόν σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα(6.5 μέρες στην ουσία)να το έπαθε αυτό?
Είναι δυνατόν σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα(6.5 μέρες στην ουσία)να το έπαθε αυτό?Και τώρα μπαίνω στο ζουμί.Ενώ έκατσα και είδα οτι όλα τα πακέτα ego-t οποιασδήποτε εταιρείας είναι μεσα σε πολύ ωραία πακέτα(και όχι μονο τα ego-t),έχουν μέσα κανονικά "βιβλιαράκια" με οδηγίες,οι ατμοποιητές έχουν πανω την φίρμα χαραγμένη καθώς και οι μπαταρίες,το δικό μου πακετο ήταν το εξής. Απλά μέσα σε αυτην εδώ την θήκη http://www.google.gr/imgres?q=ego-t+case&um=1&hl=el&sa=N&biw=1876&bih=1027&tbm=isch&tbnid=BXvNTc-P-8X9fM:&imgrefurl=http://www.bestecig.com/product_view.asp%3Fid%3D161&docid=y7fuTFUPqHXZgM&w=480&h=480&ei=tP6MTtGZEOmF4gSgyqmtCQ&zoom=1&iact=rc&dur=687&page=2&tbnh=117&tbnw=113&start=63&ndsp=66&ved=1t:429,r:8,s:63&tx=75&ty=85 είχε δύο μπαταρίες με χαραγμένο πάνω το λογότυπο ego-t tm , δύο ατμοποιητές ολόμαυρους χωρίς να γράφει τίποτα απολύτως επάνω, έναν φορτιστή usb μάρκας DESAN (και αντάπτορα τοίχου) και ένα άσπρο κουτάκι με τις αμπούλες το οποίο απλα απ'εξω έγραφε made in China,τίποτα άλλο.Και οι οδηγίες που είχε ήταν απλα ένα χαρτάκι εκτυπωμένο με 5-10 γραμμές.Μπακαλίστικη δουλειά δηλαδή.Ποια είναι η γνώμη σας?
Δαχτυλίδι σιλικόνης στη μπαταρία;Μπορείς να μας βάλεις μια φωτογραφία να καταλάβω τι εννοείς;Τέτοια σετ βρίσκεις με 40$ max από το εξωτερικό χωρίς αυτό όμως δε σημαίνει ότι δεν είναι καλά. Έχω πάρει και εγώ ένα τέτοιο το Πάσχα και οι μπαταρίες του δουλεύουν ακόμα μια χαρά ενώ οι ατρμοποιητές του πακέτου άντεξαν 3 βδομάδες ο καθένας.Λογικά έχεις εγγύηση και θα σε συμβούλευα να τη χρησιμοποιήσεις.
Και η δικη μου ερωτηση τωρα: Πως ξεχωριζουμε την μουφα? Υπαρχει περιπτωση τα καταστηματα που εχουμε στο φορουμ πχ funstore να εχουν μουφες?