... το TOBACCO ECHO εχει γευση πουρου και έιναι λιγο βαρυ για μένα,αλλα δεν μοιάζει με τσιγαρίσια γευσηΣτην γευση θυμίζει αρκετα τα πουρα backwoods που πουλάνε στα περίπτερα!Να σημειώσω οτι ατμιζω με giant cartomizer (δεν ξέρω αν έχει σχέση απλα το αναφέρω)
Πρώτες εντυπώσεις απο Valuto, Golden Margy, Don, Caprice ατμισμένα σε 901LRValuto: μου θυμίζει άγλυκη γλυκόριζα + κάτι ακόμη που δεν μπορώ να το συγκεκριμενοποιήσω, καλό κτύπημαGolden Margy: Μου θυμίζει καπνό craven όπως λέει και ο συνατμιστής jeke04. Καταλαβαίνω όμως και τον συνατμιστή που λέει ότιθυμίζει λικέρ. Ο craven μου έφερνε λίγο σε άρωμα λικερ ούτως ή άλλως.Don: Διακρίνω γλυκάνισο και τριαντάφυλλοCaprice: Διακίνω γλυκόριζα και λικέρ πορτοκάλι (ή κάτι σε εσπεριδοειδές τέλος πάντων)Και τα 4 είναι πολύ ωραία και μου αρέσει ότι είναι λίγο "θαμπά" και στρογγυλέμένα σα γεύσεις.Υ.Γ.Μόνο μου παράπονο, το μπουκαλάκι που δεν στάζει καθόλου εύκολα. Αναγκαστικα θα τα μεταγγίσω
Γεια σου πάνο . Το Valuto γλυκίζει πολύ ;
Για τα δικά μου γούστα είναι μέτριο, από τα 4 που δοκίμασα είναι το λιγότερο γλυκό, αν όμως σου αρέσουν μονο τα άγλυκα όπως η Latakia ή το Perique απο Flavourart ή το Torque 56 της Halo, ίσως να μην σου αρέσει.
Ρε παιδιά, να ρωτήσω κι εγώ κάτι για τα mystique.Από ντουμάνι πως πάνε?Ρωτάω γιατί στη σύντομη επαφή μου με το golden margyδεν διέκρινα πλούσιο ατμό.. Πάντως η γεύση του ήταν φοβερή..
πλουσιοτατο με giant