Εχω δοκιμάσει το golden margy, το αγάπησα, στα 16mg.
18mg οχι 16mg! +1000 το εχω λατρεψει!!!
Είπα ψέματα γιατί δεν το είχα δίπλα μου. Το σωστό είναι στα 12mg.Παρότι άτμιζα RY στα 18 και 16mg (διαφορετικές εταιρίες) το χτύπημα από το Mystique golden margy δεν το περίμενα. Ακόμα και με "πεσμένο" carto.
Γεια σου jeke04 . To golden margy έχει τσιγαρίσια γεύση ; Το caprice που πήρα μου θυμίζει κάτι σαν σοκολάτα-κεράσι .
Εμένα μου θυμίζει καπνό CRAVEN. Τι να σου πω, οι γεύσεις, όπως έχει ειπωθεί πολλάκις, είναι υποκειμενικό θέμα. Ελπίζω να σε βοήθησα.Γιάννης
Oxi kai craven to g.margy san liker einai!!
Πήρα κι εγώ το TOBACCO ECHO 6 MG αλλα δεν μου αρέσει Εχει γευση πούρου.....και σκεφτόμουν αν μπορώ να το σπάσω σε συνδυασμό με αρωμα βανίλια απο flavour art.To μπουκαλι της Mystique είναι 20ml,εαν ρίξω 20 σταγόνες απο το βανιλια της flavour art θα έχω αποτελεσμα?
Καλησπέρα Κώστα . Έχεις δοκιμάσει το cigar της Nobacco ; Αν ναι , το TOBACCO ECHO έχει γεύση του cigar ;
Οχι Ανδρεα δυστυχώς δεν το έχω δοκιμάσει.To μόνο που μπορώ να σου πω για το TOBACCO ECHO εχει γευση πουρου και έιναι λιγο βαρυ για μένα,αλλα δεν μοιάζει με τσιγαρίσια γευσηΣτην γευση θυμίζει αρκετα τα πουρα backwoods που πουλάνε στα περίπτερα!Να σημειώσω οτι ατμιζω με giant cartomizer (δεν ξέρω αν έχει σχέση απλα το αναφέρω)
Γκυκίζει πολύ Κώστα ;