η εκάστοτε εταιρία μπορεί να μην αναφέρει τι χρησιμοποιεί για το άρωμα της(που συνήθως φυσικά είναι τεχνητό κ περιέχει αρ.υδρογ.)
Για την flavorart δεν το ήξερα αυτό! Πολύ ενδιαφέρον!
Φίλε parpen δεν προσπαθώ να βρω ψεγάδι στο ΗΚ. Ίσα ίσα επειδή έχω γίνει ήδη fan του ΗΚ θα ήθελα περισσότερη ενημέρωση. Εσύ κατάλαβες ότι είπα ότι κ η πατάτα έχει αρ.υδρογ..!!! Εγώ όμως σου λέω ότι πολύ απλά οποιαδήποτε εταιρία μπορεί στον όρο parfum να βάλει οτιδήποτε θέλει χωρίς να ενημερώνει τι περιέχει παρά μόνο να δίνει ένα γενικό msds. Το msds δεν είναι η ανάλυση των στοιχείων του προϊόντος αλλά ένα έγγραφο 16 σημείων που αναφέρει πώς πρέπει να χειρίζεται το προϊόν κ κάποια safety instructions. Και είναι υποχρεωτικό για κάθε εταιρία να το παρέχει για τα προϊόντα της (σε αυτές τις κατηγορίες). Όσο για το προϊόν της nobacco οι ίδιοι θέλησαν να κάνουν περαιτέρω αναλύσεις και είναι προς τιμή τους! Το msds δεν συμπεριλαμβάνει χρωματογραφία αλλά η εταιρία πολύ σωστά ζήτησε κ τη συγκεκριμένη ανάλυση. Επίσης θα ήθελα να γνωρίζω τα e-liquids σε ποια κατηγορία προϊόντων έχουν καταταχτεί κ ποια νομοθεσία τα ελέγχει. Γιατί ακόμα κ τα καλλυντικά τα οποία είναι προϊόντα εξωτερικής χρήσης μόνο (με ελάχιστες εξαιρέσεις) ελέγχονται από τον ΕΟΦ. Πόσο μάλιστα ένα προϊόν το οποίο θα μπαίνει στους πνεύμονές σου για χρόνια κάθε 5 λεπτά. Η ερώτησή μου δεν είναι καθόλου ρητορική αλλά ρωτάω απλά επειδή δε γνωρίζω!Η εκάστοτε εταιρία δεν οφείλει ούτε να έχει υπαλλήλους καθηγητές πανεπιστημίου, ούτε να προσπαθεί να αποδείξει ό,τι το προϊόν της δεν είναι ελέφαντας. Έχεις απόλυτο δίκιο σ' αυτό. Η νομοθεσία είναι αυτή που οφείλει να βοηθήσει αυτά τα προϊόντα να είναι ασφαλή κ με πλήρη πληροφόρηση καθοδηγώντας στην ουσία τις εταιρίες για το τι πρέπει να πραξουν.