Λοιπον , το παρατηρησα χτες το βραδυ . Ας παρω τα πραγματα απο την αρχη . Πριν 3 χρονια εκανα εγχειρηση διαφραγματος με πολυ καλα αποτελεσματα . " ανασανε ο εγκεφαλος μου " οπως ελεγα . Ειχα ομως ενα θεματακι . Ναι μεν ειχα σταματησει ν,αναπνεω απο το στομα πια , αλλα ενω ειχαν ανοιξει τα μπουρια απ,την αλλη μαζευαν πολυ ... πραμα , με αποτελεσμα να αναγκαζομαι σε ξεβουλωμα με βιδωτη χαρτοπετσετα !! Το τι κομματια εβγαζα δεν μπορω να σας το περιγραψω Απο τοτε που σταματησα το κτ και αρχισα το ευλογημενο ητ σταματησαν και τα ξεμπουκωματα . Οσο και να σκαβω ... δεν βγαινει τιποτα..!!! Αντε καμμια αθωα υγρη μυξουλα που βγαινει και με ενα απλο φυσημα σε χαρτομαντηλο . Εχετε παρατηρησει τιποτα αντιστοιχο ?
Οσο και να σκαβω ... δεν βγαινει τιποτα..!!!
Και καλή όρεξη...
Σημερα είναι η τελευταια μ μέρα με κανονικό τσιγάρο. Απο αύριο ΗΤ. Έχω αρκετό βήχα και φλέμα με το τσουβάλι κάθε πρωί (καλή όρεξη και από εμένα ). Ελπίζω να βελτιωθεί η κατάσταση.
Και ο βήχας και το φλέμα έχουν μειωθεί στο ελάχιστο.
Η μύτη πάντως γίνεται αρκετά μούσκεμα, σε σημείο να φοβάμαι μήπως και στάξει μπροστά σε κανέναν άνθρωπο και γίνουμε και ρεζίλι, μυξιάρηδες στα 40...
Το ίδιο θέμα έχω και εγώ. Από τότε που σταμάτησα το κ.τ. και ξεκίνησα το η.τ. έχω αρκετή υγρασία στην μύτη.Έχουμε και σχεδόν την ίδια ηλικία μάκκ, λες να είναι κακό μαντάτο αυτό ;