* * * *

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ
Το site και η δημόσια συζήτησή μας είναι μόνο για άτομα άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε. Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Μάιος 23, 2012, 11:53

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση e-kapnisma

53 επισκέπτες, 155 χρήστες
43, evans5062, alexmach, nikosT, malamadre, athkoub, HLIAS747, aaitken, stratos660, geotron, christhes, platanos, kd66, purecig, stam, gtm, gioupi, agialas, FaniFox, stavrele, SEB, john@kis, dimmie, adiohosk, kalex, white varadero, zantos, Tselemba, DARK ANGEL, Yamaha R1, atmomixani.gr, gihal, stafnik, nikos tsaf, gastzoum, GIANNIS1606, anpapa, theodore k, lagoudakis, gvel, dimspy, Cruiser79, mihalis78, Georgestil, MeX1Co, Dep-ON, WotU777, nightdream, kokalo, Pashalis, margarit, stevekon1, giogiouvas, Dr Anti-Smoke, Pseiras, ecigfun, boson, MULDER, liakouras68, Giannis Pap, spectrum, Fazer, pokito, joyeman, BigRed, mantzaros, xsad, STYLIANOS, avgeorge, lemy, kiltsikis21, gkhellas, Stepeha, Zioa, panossoull, eliot, bersekero, BANDIT, gfilip, sothoms, DISA, Makis S, georgeplayer, thio papa, Fight3R, GreatDer, nikolasmar, loop80, Kontos_gr, Atmistique, vouvouria, jonelos, poseidonas7, panosath7, Νικος, stelakis1, nikpar, Artist_gr, puntakias, tornado, dm4891, Alexander20, aggelos_chem, chro7, Cotton, LoOk, zellps2, Yiannis Rasta, ymc, Nise, oldboy, Carto.gr, masteras, giannis2050, andyapos, otinanix, pany, we-cig, NickX, nickma, capable, alex74, atmduman, ar, matkarap, tiftiants, arspi, atmomixani, takisalex, Alexio, SmartSmoke, sifis, yiazir, vainas72, tibolaso, Pstelios, exoiconomo, efstratia, Entombed, sk8citizen, Nobacco Shop Κολωνάκι, George X, taxtherapy, fbs, vasilis36, QS-Plan, slammer, madsteam, georgevtrs, emiris, efhkal, steliosss, XPIRE, drf, rocket-1

Σελίδα Facebook

Αποστολέας Θέμα: Ερωτήσεις νέων μελών  (Αναγνώστηκε 42870 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Nasia

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος:
  • Φύλο: Γυναίκα
Απ: Ερωτήσεις νέων μελών
« Απάντηση #690 στις: Φεβρουάριος 11, 2012, 18:06 »
'Ελαβα ένα μήνυμα και δεν μπορώ να απαντήσω.
Τι ρύθμιση να κάνω;
Ευχαριστω όλους πάντως για τις απαντήσεις σας.

Ας μην αφήσουμε την κρίση που περνάμε να επηρεάσει τη συζήτησή μας:
Ευγένεια και ειλικρίνεια πάνω απ' όλα
Fair play ΚΑΙ στους Έλληνες επαγγελματίες

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• Γενικός συντονιστής
  • Τόπος: Β ΕΥΒΟΙΑ !!!
  • Φύλο: Άντρας
« Απάντηση #691 στις: Φεβρουάριος 11, 2012, 18:08 »
Εχεις 5 ποστ οποτε τωρα μπορεις να απαντησεις χωρις καμια ρυθμιση  8)

Αποσυνδεδεμένος Pastafarai

• From the bottom of my heart... THANK YOU Hon Lik..!!!!
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Σφαγείο
  • WE ARE AT WAR....CHOOSE SIDE!
« Απάντηση #692 στις: Φεβρουάριος 11, 2012, 18:08 »
Τα natura ειναι βασης VG, (μονο φυτικη γλυκερινη και καθολου PG)...αν αλλαξεις μαρκα και εφόσον σου αρεσει η σκετη VG φροντισε να παρεις υγρο της ιδιας βασης... η PG προσθετει το "χτυπημα" στον λαιμο και φερνει πιο κοντα σε κανονικο τσιγαρο. η VG ομως παραγει μεγαλυτερη ποσοτητα ατμου... (Υπαρχουν συνδιασμοι VG/PG σε οτι αναλογιες θες με πιο συνηθισμενη την 50-50)

Αποσυνδεδεμένος jimkaldi

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Αθηνα
« Απάντηση #693 στις: Φεβρουάριος 11, 2012, 18:08 »
αν σ αρεσει σε γευση μια χαρα ειναι
αλλα θα σου προτενα να εχεις 2-3 γευσεις για να μην μπουχτιζεις  :)

κι ισως σου φανει επριεργο αλλα οι περισσοτεροι την εχουμε καταβρει και με τις γλυκες γευσεις,,,σοκολατες καραμελες, φρουτακια.... ;D
μια δοκιμη θα σε πεισει

Αποσυνδεδεμένος Nasia

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος:
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #694 στις: Φεβρουάριος 11, 2012, 18:11 »
Ευχαριστώωωωωωωωωω   :-*

Αποσυνδεδεμένος ymeg

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
« Απάντηση #695 στις: Φεβρουάριος 13, 2012, 21:08 »
Παιδιά έχω το εξής πρόβλημα. Εδώ και 3-4 μέρες (από τις 12 συνολικά) ο ατμός με ενοχλεί στον λαιμό. Μου φέρνει μέχρι και βήχα. Είναι αυτό φυσιολογικό; Επίσης τρώω σα γουρούνι όλη μέρα ότι βρω μπροστά μου  :hmmm:

Αποσυνδεδεμένος TRIKALA

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος:
« Απάντηση #696 στις: Φεβρουάριος 13, 2012, 21:13 »
ισως φταει η pg που εχουν τα υγρα.Να εχεις αλλεργεια.
η να κανεις μεγαλη καταναλωση νικοτινης και σε επιρρεαζει στον λαιμο.

Αποσυνδεδεμένος ymeg

• e-non ατμιστής
  • *
« Απάντηση #697 στις: Φεβρουάριος 14, 2012, 00:10 »
Κάvω 2ml vg με 9mg νικοτίνη. Δεν είναι μεγάλη ποσότητα νομίζω.

Αποσυνδεδεμένος Pastafarai

• From the bottom of my heart... THANK YOU Hon Lik..!!!!
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Σφαγείο
  • WE ARE AT WAR....CHOOSE SIDE!
« Απάντηση #698 στις: Φεβρουάριος 14, 2012, 00:13 »
τι συσκευη χρησιμοποιείς? Αν και δεν παιζει μεγαλο ρόλο... :dontknow:
Δοκιμασε να αλλάξεις μάρκα υγρων... 2ml με 9mg νικοτινη παντως την ημέρα δεν ειναι υπερβολή... :yes:

Αποσυνδεδεμένος ymeg

• e-non ατμιστής
  • *
« Απάντηση #699 στις: Φεβρουάριος 14, 2012, 00:21 »
ego-c
Tώρα αυτό με τα υγρά είναι πολύ σχετικό. Τι να κάνω δηλαδή; Να πάρω όλα όσα υπάρχουν και να τα δοκιμάσω; Θα χρειαστώ πάνω από 30.000€ (και δυο τρεις ζωές) :))

Αποσυνδεδεμένος ΜΑΝΟΛΙΣΣΜΥ83

• ΑΤΜΟΣ
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: χανια
  • 私は彼ら蒸気よ
« Απάντηση #700 στις: Φεβρουάριος 14, 2012, 00:32 »
αλλαξε πρωτα την βαση απο τα υγρα που ατμιζεις να δεις αν φταιει , π.χ αν το υγρο  σου λεει pg  δοκιμασε την vg  και αντιστροφα και μετα δες και για την νικοτινη  :D ;D

Αποσυνδεδεμένος tsalis

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Kos
« Απάντηση #701 στις: Φεβρουάριος 15, 2012, 09:11 »
Καλημερα απο Κω.
Ατμιστης πλεον εδω και δυο μηνες.Αρκετα ικανοποιημενος αφου μετα απο 30 χρονια καπνισματος και δυο αποπειρες κοψιματος τωρα ακαπνος τελειως για 65 μερες.
Συγχωριστε για τυχον "χαζες" ερωτησεις μιασ και λογω φορτου εργασιας δεν ασχοληθηκα πολυ πληροφοριακα με το η.κ.
Την εχω βγαλει μια χαρα μεχρι τωρα με 2 τσιγαρα απο "καλη" εταιρια(δεν ξερω αν επιτρεπεται να αναφερω ονομα).Τωρα ομως τελευταια δεν καταλαβαινω που ειναι το προβλημα!!.Οι μπαταριες με το κουμπακι ενω δειχνουν το σημα οτι ξεφορτιστηκαν μολις σε 20 λεπτα απο την φορτιση βγαζουν ατμο,ενω οι ατμοποιητες  καμια φορα δεν δουλευουν και μου μυριζουν καμμενο..
Οι μπαταριες εχουν ημερομηνια ληξης?Το ιδιο και οι ατμοποιητες?Παντως ακομα "ζεσταινονται" αρκετα οταν ατμιζω..
Εριξα μια ματια στο φορουμ και διαβασα οτι σε αλλους αντεξαν μολισ βδομαδες...Ουτε ποτε τους καθαρισα με ξυδια και αλλα....
Ενα φυσημα τους εκανα που και που...πως θα καταλαβω αν ακομα λειτουργουν??
Επισης μεχρι τωρα ατμιζα με υγρο ετοιμο σε μπουκαλακι δηλαδη.Γνωρισα καποιον και μου ειπε οτι εχει υγρο καλο...χυμα..
Του λεω να μου δωσει ενα μπουκαλακι να το δοκιμασω σε tobbaco των 9 ml νικοτινη(???) και μολις το δοκιμασω με την πρωτη ρουφηξια μου ηρθε ο ουρανος σφοντυλι....σαν καποιος να με κλωτσησε στον λαιμο!!!
Και παλι συγνωμη αν σας ζαλισα.Η 12ωρη καθημερινη εργασια μου δεν μου επιτρεπουν την σωστη πληροφορηση μου...

Αποσυνδεδεμένος Kir Fanis

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Θες/νίκη
« Απάντηση #702 στις: Φεβρουάριος 15, 2012, 10:01 »

1.Οι μπαταριες με το κουμπακι ενω δειχνουν το σημα οτι ξεφορτιστηκαν μολις σε 20 λεπτα απο την φορτιση βγαζουν ατμο,
2.Οι μπαταριες εχουν ημερομηνια ληξης?
3. σε αλλους αντεξαν μολισ βδομαδες...
4. οτι εχει υγρο καλο...χυμα..

1.και την μπαταρία του κινητού σου αν την βάλεις  να φορτίσει για 20 λεπτά μπορείς να κάνεις κλήση  :)
2.ανάλογα σε τι μπαταρία έχεις πέσει μπορεί να σε πάει από μερικούς μήνες μέχρι αρκετούς μήνες.Σταδιακά θα μειώνετε η απόδοση της
3.Σε άλλους μερικές μέρες
4.Προσοχή σε τι δοκιμάζεις.Καλύτερα σε έτοιμα μέχρι να φτάσεις στο σημείο να μπορείς να κάνεις μόνο σου υγρά

Αποσυνδεδεμένος panourgias

• mini lava + Sd Keyring + boge 510 lr
  • e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: ΕΛΛΑΣ
« Απάντηση #703 στις: Φεβρουάριος 15, 2012, 10:09 »
Καλημέρα απο Πάτρα και καλώς ήρθες στο φόρουμ :)
Θα προσπαθήσω να απαντήσω περιληπτικά σε κάποιες απορίες σου ,αλλά μόλις βρείς λίγο χρόνο πρέπει να κάτσεις να διαβάσεις στο φόρουμ.Όσον αφορά σε αυτά που ρώτησες:
Οι μπαταριες με το κουμπακι ενω δειχνουν το σημα οτι ξεφορτιστηκαν μολις σε 20 λεπτα απο την φορτιση βγαζουν ατμο,ενω οι ατμοποιητες  καμια φορα δεν δουλευουν και μου μυριζουν καμμενο..
Οι μπαταριες εχουν ημερομηνια ληξης?Το ιδιο και οι ατμοποιητες?Παντως ακομα "ζεσταινονται" αρκετα οταν ατμιζω..
Οι μπαταρίες δεν χρειάζεται να είναι γεμάτες για να λειτουργήσουν.. με το που τις βάζεις στο φορτιστή αρχίζουν και παίρνουν ενέργεια.Άμα τις βγάλεις πιο νωρίς απο αυτό που λέει ο κατασκευαστής πχ 2,5 ώρες απλά θα είναι μισοφορτισμένες και πιθανόν να έχουν μικρότερη απόδοση,αλλά δουλεύουν κανονικά οπότε μην ανησυχείς φυσιολογικά λειτουργούν..και στα δύο λεπτά να δοκίμαζες πάλι ατμό θα έβγαζες :)
Ημερομηνία λήξης δεν έχει τίποτα..από τις μπαταρίες να περιμένεις κάποιους μήνες σωστής λειτουργίας εκτός απροόπτου.
Από τους ατμοποιητές είναι αλλιώς.Από βδομάδα εώς μήνα με κάποιες εξαιρέσεις
που άντεξαν παραπάνω και κάποιες που δεν λειτουργησαν ούτε μία μέρα ανάλογα και τον τύπο του ατμοποιητή.Όταν νίωθεις να ζεσταίνεται ο άτμο είναι επίσης φυσιολογικό.Απλά σημαίνει ότι τον έχεις ζορίσει με συνεχόμενες τζούρες.Είναι καλό να τον αφήνεις να ξεκουραστεί για κανα λεπτό όταν νιώθεις ότι έχει ζεσταθεί αρκετά.Για το καμμένο που λές σημαίνει ότι δεν κατεβαίνει υγρό στην αντίσταση.Μια απλή λύση είναι να τραβήξεις μερικές τζουρες χωρίς να πατάς το κουμπί.Αν έχει φυτίλι ο άτμο σου στάξε δύο σταγόνες απευθείας επάνω του και περίμενε να τις τραβήξει.Θα βρείς και άλλες πιο ειδικές λύσεις άμα το ψάξεις και μόνος σου εδώ μέσα.

Επισης μεχρι τωρα ατμιζα με υγρο ετοιμο σε μπουκαλακι δηλαδη.Γνωρισα καποιον και μου ειπε οτι εχει υγρο καλο...χυμα..
Του λεω να μου δωσει ενα μπουκαλακι να το δοκιμασω σε tobbaco των 9 ml νικοτινη(???) και μολις το δοκιμασω με την πρωτη ρουφηξια μου ηρθε ο ουρανος σφοντυλι....σαν καποιος να με κλωτσησε στον λαιμο!!!
Την περιεκτικότητα της νικοτίνης την μετράμε σε mg (miligram). Τα ml είναι η ποσότητα του υγρού.Τα 9mg νικοτίνη συνήθως δεν δίνουν τόσο πολύ χτύπημα οπότε υποθέτω ότι αυτό που έκανες πρέπει να είχε μέσα και PG(προπυλενογλυκόλη) αν ένιωσες να σε ενοχλεί υπερβολικά στο λαιμό να προτιμάς αυτά που έχουν μόνο VG(φυτική γλυκερίνη).Επίσης να μην παίρνεις χύμα από πουθενά αν δεν είσαι σίγουρος..η έτοιμα υγρά σε τυποποιημένο μπουκαλάκι με μάρκα ή θα διαβάσεις και μάθεις να τα φτιάχνεις μόνος σου και θα κάνεις τρελή οικονομία :)

Τώρα επειδή κάτι απο όλα αυτά μπορεί να σε μπέρδεψε..ότι θέλεις θα το ψάχνεις χρησιμοποιώντας πεδίο στα αριστερά σου που γράφει "Αναζήτηση e-kapnisma"..άπλα γράψε ότι σε ενδιαφέρει πχ. καθάρισμα ego-T και θα σε πάει σε σχετικά θέματα μέσα στο φόρουμ.  :thumpup:         Καλή αρχή      :D

Αποσυνδεδεμένος panourgias

• mini lava + Sd Keyring + boge 510 lr
  • e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: ΕΛΛΑΣ
« Απάντηση #704 στις: Φεβρουάριος 15, 2012, 10:11 »
kir Fani μου είδα ότι απάντησες άλλα έγραφα πόση ώρα και είπα να το ποστάρω έτσι κι αλλιώς :))

vapormania.gr