Εγω παλι το βλεπω διαφορετικα. Πηρα πχ 30ml νικοτινη των 36mg . Λεω εγω τωρα :36mg δια 30ml = 1,2mg το 1ml. Ετσι με βολευει και ετσι το κανω. Εφοσον ομως οι ανησυχιες σας εινε πολυ περισσοτερες απο οταν καπνιζατε κανονικα τσιγαρα, για μενα κοψτε το να βρειτε τον υπνο σας. Δεν κρινω κανεναν, αυτο εινε προσωπικη μου γνωμη !!!
Σεβαστές οι απόψεις σου άλλα θα ήθελα να ρωτησω κάτι άλλο.Υπάρχει η πιθανότητα όλοι αυτοί οι υπολογισμοί που κάνουμε να μην ισχύουν με το σκεπτικό ότι δεν γνωρίζει κανείς μα κανείς τις διαφοροποιήσεις εισπνοής νικοτίνης καύσης και ατμοποίησης?Και ποιος μπορεί να αποδείξει ότι η νικοτινη στα υγρά είναι όλη εισπνεομενη και δεν υπάρχουν απώλειες νικοτίνης που παρακρατείται στο φιτίλι,στην γέφυρα,και στο πλέγμα του ατμοποιητη? Και ξέρεις γιατί επιμένω εδώ και πολύ καιρό ότι δεν παίρνουμε νικοτινη όση παίρναμε με το τσιγάρο?Γιατί εγώ το πειραματόζωο όταν καπνιζα silk-cut ασπρο που σημαινει (πισσα-νικοτινη 0,1-1) δυο πακέτα ένοιωθα να τελειώνω,ενώ τωρα με 36mg νικοτινη εδω και 8 μηνες δεν καταλαβαίνω τπτ και ουτε αισθανομαι αυτο το μπουκωμα που με έκανε αρρωστο.Τουλάχιστον τώρα ξέρω ότι σε μια ανάγκη(παραμονή σε νοσοκομείο) μπορω χωρις ητ ενω παλιά έκανα σαν δαιμονισμένος.Δεν θέλω να πείσω κανέναν αλλά δεν θέλω και να προσπαθούν να με πείσουν(όχι εσύ )με θεωρητικές υποθέσεις γιατί απλα αλλο θεωρια και αλλο πραξη.
.....Τουλάχιστον τώρα ξέρω ότι σε μια ανάγκη(παραμονή σε νοσοκομείο) μπορω χωρις ητ ενω παλιά έκανα σαν δαιμονισμένος.....
Βαγγέλη αυτό συμβαίνει σε όλους μας. Ποιος λέει όμως οτι δεν ΜΠΟΡΕΙ να οφείλεται στο γεγονος οτι έχουμε πάρει ΠΟΛΥ περισσότερη νικοτίνη και γι αυτό το λόγο αντεχουμε?
Αποδείξτε μου πρώτα αν είναι 36 mg η περιεκτικότητά πρώτα.....και μετά κάντε υπολογισμούς.
The issue of harm reduction has long been controversial in the public health practice of tobacco control. Health advocates have been reluctant to endorse a harm reduction approach out of fear that tobacco companies cannot be trusted to produce and market products that will reduce the risks associated with tobacco use. Recently, companies independent of the tobacco industry introduced electronic cigarettes, devices that deliver vaporized nicotine without combusting tobacco. We review the existing evidence on the safety and efficacy of electronic cigarettes. We then revisit the tobacco harm reduction debate, with a focus on these novel products. We conclude that electronic cigarettes show tremendous promise in the fight against tobacco-related morbidity and mortality. By dramatically expanding the potential for harm reduction strategies to achieve substantial health gains, they may fundamentally alter the tobacco harm reduction debate.
Αυτά για μερικούς εξυπνάκηδες που πετάνε μια π@π@ρια και εξαφανίζονται και μας θεωρούν ολους εδω μεσα...να μην πω τι
σόρρυ αν γίνομαι κακός για ορισμένους αλλά εχω βαρεθεί να βλέπω κατα καιρούς εδώ αφορισμούς είτε υπέρ είτε κατά του ΗΤ χωρίς υπαρχει καν η στοιχειώδης παράθεση στοιχείων ...
Ρε Polioud, να διαβάζετε ξέρετε? Γράφω "η νικοτίνη που βάζουμε στο στόμα μας" ΌΧΙ αυτή που εισπνέουμε, ή αυτή που απορροφάται από τους πνεύμονες, ή αυτή που κυκλοφορεί στο αίμα μας ή αυτή μου μας μολύνει και μας ποτίζει τέλος πάντων. Θέλεις δηλαδή κι εσύ επιστημονική έρευνα οτι 40>4 ? Ήμαρτον
....σόρρυ αν γίνομαι κακός για ορισμένους αλλά εχω βαρεθεί να βλέπω κατα καιρούς εδώ αφορισμούς είτε υπέρ είτε κατά του ΗΤ χωρίς υπαρχει καν η στοιχειώδης παράθεση στοιχείων ...