* * * *

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ
Το site και η δημόσια συζήτησή μας είναι μόνο για άτομα άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε. Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Μάιος 22, 2012, 18:52

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση e-kapnisma

46 επισκέπτες, 159 χρήστες
nikpar, Sim, elias10, Discordia, liapakos, Charas60, agialas, Ioannis75, vaziliz3465, paris307cc, jonysir, geokaza, mantzaros, VapeHouse.gr, rgv, legend7gr, George X, poseidonas7, makis67, giogiouvas, e-smokeguru, NikosAnt, pineza, OXAN, dimspy, christhes, Gabriel74, WileECoyote, papoys, ΚΩΣΤΑΣ Η2Ο, stafnik, marnik, Pseiras, zakis, freevapor.gr, gastzoum, DASP, γιαννης δ, avgeorge, Pan0s, lagoudakis, athkoub, john67, gtm, panosfc, MULDER, gihal, alexis-patra, Nobacco Shop Κολωνάκι, theodore k, Vapeart.gr, akisjon, nightdream, Δερεκοπουλος νικολαος, dm4891, Atmistique, teo, drum, nasos-samos, fotakos, Eizomar, panais, androidk, iperion, Κωστης, tornado, Kir Fanis, palmas, kalafan, RioSif, porto13, yakel, astakos, BigRed, ΜΑΝΟΛΙΣΣΜΥ83, carpe-noctem, boson, D KAPNAS, petra, achilleas, YiannisQ, steliost, titos, SEB, captaincolly, renaxan, daywalker06, alexmach, madtracker, emiris, mouko, gfilip, greekn1c, MAK, dentaltasos, rocket-1, ECOCIG HELLAS, casting, cleverstore, Stepeha, Νικος, arspi, geo, stelakis1, nikpoth, G, babis, stavrele, madsteam, takman, grifos, ΜΙΤΣ, Yiannis Rasta, Fazer, kokalo, chapui, amazon, tzim, kritikos727, Dr Anti-Smoke, kimmi, spiros82, thanasssis, Nerompistolo, Ουανσά, Angelos, Yamaha R1, Kosmas, Diver, vougiouklakis, sakissakis, martelis, dacxsara, bigeagle, borelli_13, optostyle, sotisl65, bill888, georgevtrs, malamadre, efstratia, casperino99, trabakoulas, nikos tsaf, efhkal, zagoris, alexxx79gr, spacebeer, loop80, margarit, nektarios1974, ecig-shop.gr, lefos, blue, SPAWN, kritikaros, leosedf, dorita, tux

Σελίδα Facebook

Αποστολέας Θέμα: greenhouseone και e-cig.com είναι αξιόπιστα;;; ποιό φθηνό μαγαζί προτείνετε;;;  (Αναγνώστηκε 5412 φορές)

Συνδεδεμένος daywalker06

• You’ve been watched…. Resistance is futile.....You'll be assimilated..
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος:
  • Φύλο: Άντρας
Αν διαβάσεις το μήνυμα θα καταλάβεις οτι αυτοειδοποιούνται  ;)

Καποιο προβλημα με το σιτε τους, δοκίμασε κάποια αλλη στιγμή, μην αγχώνεσαι  :yes:

Ας μην αφήσουμε την κρίση που περνάμε να επηρεάσει τη συζήτησή μας:
Ευγένεια και ειλικρίνεια πάνω απ' όλα
Fair play ΚΑΙ στους Έλληνες επαγγελματίες

Αποσυνδεδεμένος Sino

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος:
    • Fridge.gr
Ευχαριστώ, και συγνώμη για το off-topic (κατά κάποιο τρόπο) :)

Αποσυνδεδεμένος Μακης

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος:
απο 23/12 παρελαβα 19/1......με απλο τροπο αποστολη.....λενε 30-45 μερες αρα εντος οριων....

τωρα για ποιοτητα προιοντων....προσωπικα δεν εμεινα καθολου ευχαριστημενος απο τα υγρα γιατι δεν ηταν 30μλ το μπουκαλακι ενω εγω πληρωσα 30μλ....και φυσικα ηταν ασφραγιστο..με ενα αυτοκολλητο της πλακας....και η γευση..αστα (περι ορεξεως κολοκυθοπιτα )...μου ειχαν βαλει και ενα δωρο 1 μικρο μπουκαλακι ry4......μαπα κιαυτο..........οι ατμοποιητες ομως.....και εκει οχι καλα τα μαντατα...τους μετραω..3 απο τους 10 βραχυκυκλωμενοι.....και στους αλλους η αντισταση δεν ηταν η ιδια σε ολους....με μια γκαμα διακυμανσης  1Ω......μονο τα ανταπτορακια ηταν ενταξει........οποτε  δεν ξαναψωνιζω ...... :thumpdown: :thumpdown: :thumpdown: ....

η παραγγελια εγινε απο greenhouseone.com

« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουάριος 21, 2012, 12:31 από Μακης »

Αποσυνδεδεμένος ninja13

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Αθήνα
Εγώ παρήγγειλα 5/1 με EMS αλλά όχι υγρά.
Κάτι DCT και ανταλλακτικά καρτο 510.

Μετά απο όσα έγραψες Μάκη έχω περιέργεια για την ποιότητα αν και έχω δεί και θετικές κριτικές...

Οψόμεθα

Αποσυνδεδεμένος ninja13

• e-medium ατμιστής
  • **
Παρέλαβα σήμερα από greenhouse (EMS shipping) σε χαρτόκουτο σφραγισμένο που δεν είχε ανοιχτεί τελωνείο.
DCT tanks, ανταλ/κά κάρτο και χρωματιστά, αλουμινένια drip tips.

Άψογα συσκευασμένα, τακτοποιημένα όλα στα κουτάκια τους (smoktech), ακριβώς ότι είχα παραγγείλει.

Ας μην αφήσουμε την κρίση που περνάμε να επηρεάσει τη συζήτησή μας:
Ευγένεια και ειλικρίνεια πάνω απ' όλα
Fair play ΚΑΙ στους Έλληνες επαγγελματίες

Αποσυνδεδεμένος CERBERUS

• Νέο μέλος
  • Τόπος: peiraias
Καλησπερα σε όλους τους φιλους/ες.Ειμαι σχετικα καινουριος στο ατμισμα και θα χρειαστω τη βοηθεια σας...
Θελω να παραγγειλω για τη γυναικα μου ενα starter kit e-go c και συγκεκριμενα αυτο http://www.greenhouseone.com/eGo-C-Starter-Kit-650mAh-p/egoc2.htm για τη γυναικα μου.Οντας 2 μηνες περιπου ατμιστης και μετα απο εξοδα/δοκιμες,εμεινα καταευχαριστημενος απο το συστηματακι της ovale.Θελω να σας ρωτησω αν γνωριζει καποιος απο σας κατα ποσο το συγκεκριμενο σετακι αποδiδει σε σχεση με αυτο της ovale.ρωταω γιατι η τιμη του ειναι κατα πολυ μικροτερη απο της ovale αλλα δεν ξερω τι παιζει απο ποιοτητα.Να υποθεσω πως οτι πληρωνεις παιρνεις,η σε αυτη την περιπτωση δεν ισχυει κατι τετοιο?επισης διαβαζοντας διαφορα posts επι του θεματος καταλαβα οτι τα προιοντα ερχονται πιο γρηγορα απ οσο υποστηριζει η greenhouse(???).Συγκεκριμενα στη σελιδα τους υποστηριζουν οτι με τη μεθοδο ems(θα την προτιμησω λογω ταχυτητας) θα παραλαβω τα προιοντα σε 10-17 μερες.Επισης επειδη καπου διαβασα οτι υπαρχουν και εξοδα τελωνειου,ποσο να υπολογιζω για μια παραγγελια που περιλαμβανει το σετακι που προανεφερα και 5-6 μπουκαλακια των 30ml???Που θα τα πληρωσω???Στο ταχυδρομειο οταν τα παραλαβω,η καπου αλλου????Σας ευχαριστω προκαταβολικα για τις απαντησεις σας!!!   ΝικοΣ.

Αποσυνδεδεμένος ninja13

• e-medium ατμιστής
  • **
Καλημέρα Κέρβερε!!!

ego-c δεν έχω δοκιμάσει, γενικά τα ego τα παράτησα στο πρώτο 10ήμερο ατμίσματος και πήγα σε mod μπαταριοθήκες και ησύχασα. Αυτό έχει βέβαια σχέση με το πόσο καπνίζει η γυναίκα σου. Εάν καλύπτεστε όλα οκ.

Παρήγγειλα και παρέλαβα από greenhouse τα DCT-tank κάρτο (αντίστοιχα με της Nobacco - πολύ φθηνότερα).
Ποιοτικά είναι το ίδιο πράγμα αλλά τα κάρτο της smoktech που δίνει σαν ανταλ/κά έχουν την εγκοπή που προσαρμόζεται στην βάση του DCT-tank εώ τα ανταλ/κά κάρτο της Nobacco έρχονται (πολύ πιό ακριβά) με στρογγυλή βάση και το τανκ γυρίζει τρελλά επάνω στην μπαταρία.
Για να συνοψίσω, έμεινα πολύ ευχαριστημένος απο greenhouseone - τα καρτο αποδίδουν πολύ καλά.

Η EMS θα σου έρθει σε 10-17 ημέρες, το απλό china post σε 30-45 (χρονικά όρια που δίνει το site).
Είχα παραγγείλει ΕΜS μου ήρθε σε 18 ημέρες.
Επίσης ο Tim (tim@greenhouseone.com) αναφέρει ότι τα πακέτα του αποστέλλονται με εγγύηση ότι δεν θα σταματήσουν σε τελωνεία συγκεκριμένων χωρών στις οποίες συμπεριλαμβάνεται η Ελλάδα (δες ecf forum).
Αυτό όσον αφορά τα έξοδα τελωνείου.

Για τα υγρά που παρήγγειλες έχω δεί εκεί αμφιλεγόμενες κριτικές.
Με EMS εγώ παρέλαβα στη διεύθυνση αποστολής με 3,5 ευρώ κερατιάτικα (διάβασα ότι το απλό δεν έχει κερατιάτικα).

Αυτά τα ολίγα, να 'σαι καλά Νίκο.

vapormania.gr