* * * *

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ
Το site και η δημόσια συζήτησή μας είναι μόνο για άτομα άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε. Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Μάιος 22, 2012, 18:51

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση e-kapnisma

46 επισκέπτες, 158 χρήστες
WileECoyote, papoys, ΚΩΣΤΑΣ Η2Ο, stafnik, marnik, Pseiras, zakis, makis67, geokaza, freevapor.gr, gastzoum, DASP, γιαννης δ, NikosAnt, avgeorge, Pan0s, vaziliz3465, lagoudakis, paris307cc, athkoub, john67, gtm, VapeHouse.gr, christhes, panosfc, MULDER, gihal, alexis-patra, e-smokeguru, Nobacco Shop Κολωνάκι, theodore k, mantzaros, Vapeart.gr, akisjon, liapakos, Discordia, nightdream, Δερεκοπουλος νικολαος, legend7gr, dm4891, Atmistique, teo, Sim, drum, nasos-samos, dimspy, fotakos, Eizomar, Charas60, rgv, panais, androidk, pineza, iperion, Κωστης, tornado, Kir Fanis, palmas, kalafan, poseidonas7, RioSif, porto13, Ioannis75, agialas, yakel, jonysir, astakos, George X, BigRed, ΜΑΝΟΛΙΣΣΜΥ83, carpe-noctem, boson, D KAPNAS, petra, achilleas, YiannisQ, steliost, titos, SEB, captaincolly, OXAN, renaxan, daywalker06, alexmach, madtracker, emiris, mouko, gfilip, greekn1c, MAK, dentaltasos, rocket-1, ECOCIG HELLAS, casting, cleverstore, nikpar, Stepeha, Νικος, Gabriel74, arspi, giogiouvas, geo, stelakis1, nikpoth, G, babis, stavrele, madsteam, takman, grifos, ΜΙΤΣ, Yiannis Rasta, Fazer, kokalo, chapui, amazon, tzim, kritikos727, Dr Anti-Smoke, kimmi, spiros82, thanasssis, Nerompistolo, Ουανσά, Angelos, Yamaha R1, Kosmas, Diver, vougiouklakis, sakissakis, martelis, dacxsara, bigeagle, borelli_13, optostyle, sotisl65, bill888, georgevtrs, malamadre, efstratia, casperino99, trabakoulas, nikos tsaf, efhkal, zagoris, alexxx79gr, spacebeer, loop80, margarit, nektarios1974, ecig-shop.gr, lefos, blue, SPAWN, kritikaros, leosedf, dorita, tux

Σελίδα Facebook

Αποστολέας Θέμα: greenhouseone και e-cig.com είναι αξιόπιστα;;; ποιό φθηνό μαγαζί προτείνετε;;;  (Αναγνώστηκε 5412 φορές)

Αποσυνδεδεμένος dxdydz

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος:
μόλις μπηκα στο http://www.greenhouseone.com και είδα πως έχει τα πάντα και σε πολύ καλές τιμές. ego atomizers με 6$, 510lr με 3$, υγρα με έως 100 mg νικοτίνης κτλ κτλ.. και στα περισσότερα προιόντα free shipping. το χει χρησιμοποιήσει κανείς; έχετε να προτείνετε κάποιο άλλο μαγαζι αξιόπιστο και φθηνό;

άλλαξα τον τιτλο.. πιο πολυ μιλαμε για e-cig παρα για greenhouse τελικα..
« Τελευταία τροποποίηση: Μάιος 02, 2011, 02:23 από dxdydz »

Ας μην αφήσουμε την κρίση που περνάμε να επηρεάσει τη συζήτησή μας:
Ευγένεια και ειλικρίνεια πάνω απ' όλα
Fair play ΚΑΙ στους Έλληνες επαγγελματίες

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• Γενικός συντονιστής
  • Τόπος: Β ΕΥΒΟΙΑ !!!
  • Φύλο: Άντρας
Ριξε και μια ματια εδω, αν και η αληθεια εινε οτι εγω δεν εχω αγορασει κατι  :)

Αποσυνδεδεμένος LoOk

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Keratsini / Amfiali
  • GGTS / Ego-T / Ce2 r5-6 / 510
αύριο πάω ΕΛΤΑ να πάρω πράγματα που ήρθαν απο εκεί  οπότε ειναι αξιόπιστο , απο ποιότητα δεν ξερω ακόμα .

Αποσυνδεδεμένος dxdydz

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος:
α ωραία! θα περιμένω review και σχολια για προιόντα και χρόνους παράδοσης κτλ.. τι πήρες;;
ps. ρε μπαγάσα, σε περνάω 4 μέρες και μου ρίχνεις 570 τσιγάρα! 2 πακέτα κάπνιζες; :P

Αποσυνδεδεμένος XristosK

• e-high ατμιστής
  • Τόπος:
  • Γειά σου ρε Gojira, με τις τζούρες σου
αύριο πάω ΕΛΤΑ να πάρω πράγματα που ήρθαν απο εκεί  οπότε ειναι αξιόπιστο , απο ποιότητα δεν ξερω ακόμα .
Πόσες μέρες έκανε το δέμα;

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• Γενικός συντονιστής
  • Τόπος: Β ΕΥΒΟΙΑ !!!
Και με τα μεταφορικα εινε οντως δωρεαν ; Τουλαχιστον σε αυτα που λεει δωρεαν.

Αποσυνδεδεμένος dxdydz

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος:
έβαλα εκεί που λέει διεύθυνση γερμανία και τα μεταφορικά ήταν 0, το ίδιο φαντάζομαι και για ελλάδα. οπότε φαντάζομαι και όταν πας στο σημειο να πληρώσεις τόσα θα ναι.. αλλά ας  μας πει ο look καλύτερα..

Αποσυνδεδεμένος LoOk

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Keratsini / Amfiali
  • GGTS / Ego-T / Ce2 r5-6 / 510
 παραγγελία 17/4
κατι cartomizer pira 510/510lr να δοκιμάσω τι λένε απο εκεί
Shipping & Handling:    USD $3.80
στην σελίδα των ΕΛΤΑ λέει έφτασε Ελλάδα οπότε μπορεί να τα έχω και τρίτη αν οχι αύριο
@ dxdydz  έφτανα και παραπάνω ... 50γρ καπνό μια-μιάμιση μέρα

Αποσυνδεδεμένος Tsikis

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος:
υγρα με έως 100 mg νικοτίνης

Ακριβώς αυτό το ψήνομαι να χτυπήσω κι εγώ. 120ml  100mg/ml. Συμφέρει αρκετά.

Αν και κάπου είχα δει 300ml  48mg/ml πολύ πιο φτηνό, αλλά δε θυμάμαι που...   :wall: :wall: :wall:

Αποσυνδεδεμένος dxdydz

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος:

Αποσυνδεδεμένος Tsikis

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος:
μαλλον αναφερεσαι σε αυτο.. http://www.e-cig.com/shopping/products/18-E-Liquid/589-E-Liquid-300ml/

Ναι ρε φίλε!  Το είχα πετύχει τυχαία αλλά δε θυμόμουν το site.

Να 'σαι καλά.

Έχει αγοράσει κανείς απ' αυτούς;  Τι λένε από χρόνο παράδοσης και μεταφορικά;

Αποσυνδεδεμένος Thom@zko

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Καβάλα
Ναι ρε φίλε!  Το είχα πετύχει τυχαία αλλά δε θυμόμουν το site.

Να 'σαι καλά.

Έχει αγοράσει κανείς απ' αυτούς;  Τι λένε από χρόνο παράδοσης και μεταφορικά;

Τα προϊόντα τους είναι μια χαρά.. Τα μεταφορικά είναι EMS και DHL και είναι κάπου 35$ αλλά η παράδοση ειδικά με DHL είναι σε 4 μέρες.. Ακόμη κι έτσι συμφέρει με 1000!

Αποσυνδεδεμένος ArXoS

• ggtb+A2, stealth+Ody, ggts+UFS
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Αθήνα
    • Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
Ακριβώς αυτό το ψήνομαι να χτυπήσω κι εγώ. 120ml  100mg/ml. Συμφέρει αρκετά.
Όχι ρε παιδιά, μην κάνετε τέτοια
Με απλά μαθηματικά: Για να φτιάξεις υγρά π.χ. στα 10mg, πρέπει να το αραιώσεις τα 120ml με άλλα 1000 ml VG ή PG (έχεις δηλαδή 1.120 ml στα 10,7mg συγκεκριμένα)

Αυτά (1.120ml) είναι υγρά για ένα χρόνο (250 μέρες αν κάνεις από 4 με 5 ml την ημέρα)
Μέσα σε ένα χρόνο, η νικοτίνη από την αναμονή αλλά και από το άνοιξε κλείσε θα έχει εξαφανιστεί στο μισό διάστημα και στο τέλος θα σου γίνουν NONE πάνω από τα 500ml.

Καλό είναι να παίρνετε τη νικοτινούχα βάση σας σε μικρές ποσότητες που να τις καταναλώνετε σε ένα μήνα, και μετά ανανεώνετε τη καβάντζα σας. Εγώ έτσι κάνω πάντως, γιατί έφτασα να ατμίζω (μια ξεχασμένη 3 μηνών) σκέτη βάση 48αρα που είχε ξεθυμάνει και να μη μου κάνει τίποτε  :wall:

Αποσυνδεδεμένος Tsikis

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος:
Φίλε δε θα διαφωνούσα καθόλου αν ήμουν ικανοποιημένος με τα 20 mg/ml που ατμίζω.  Με το ζόρι κρατιέμαι και δεν ανεβάζω mg.

Με υπολογισμούς δικής μου χρήσης θα έχω υγρό 24άρι υγρό για 3 μήνες. Χωρίς να υπολογίσω χασούρες από αποτυχημένους πειραματισμούς.

Και υποθέτω ότι αν μοιράσεις τη βάσει σε 50αρια μπουκαλάκια, γλυτώνεις κι από το άνοιξε-κλείσε που αναφέρεις. Λογικά μια χαρά θα κρατηθεί.

Πάντως thanks για την σημείωσή σου  ;)

Αποσυνδεδεμένος ArXoS

• ggtb+A2, stealth+Ody, ggts+UFS
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Αθήνα
    • Συνταγές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής
οκ, σε αυτά τα μεγέθη (24αρια) σωστά το βλέπεις
Μένει μόνο να μας πει κάποιος που έχει πάρει από εκεί αν όντως τη βρήκε τόσο δυνατή τη βάση τους
(θα πάρω κι εγώ σίγουρα, αλλά όχι άμεσα και όχι τέτοια ποσότητα. Με βλέπω για 30αρια ml στα 60mg)

vapormania.gr