Εγώ τουλάχιστον μιλούσα για συνεχή χρήση με ένα ατμοποιητή. Δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορείς να πεις ότι ένας ατμοποιητής σου έχει αντέξει 6 μήνες αν τον έχεις χρησιμοποιήσει για 50 τζούρες μόνο. Το ego-t βγήκε τέλη Δεκέμβρη 2010 στην Ελλάδα αν δεν κάνω λάθος ? Να ξαναπώ ότι με συνεχή χρήση πάντα το πρώτο πακέτο που είχα πάρει ο ενας ατμοποιητής παίζει ακόμα και ο άλλος τα παιξε αφού τον πείραξα στους 3 μήνες. Και επαναλαμβάνω με συνεχή χρήση. Δεν άλλαζα ατμοποιητές ανά 10 τζούρες. Ναι κ θα θελα και γω να μου πεις με πμ που τους βρήκες καθώς αν υποπτεύομαι σωστά από κει έχω προμηθευτεί τους 5 που μου χάλασαν σε μια βδομάδα μέσα.
στειλε με ΠΜ ,απο που τον βρηκες,και πως ονομαζετε αυτος ο ΘΑΥΜΑΣΙΟΣ ΑΤΜΟΠΟΙΗΤΗΣ
Eνω ο παλιος ego μπορει να κρατησει 6 μηνες; Παιδια μην λεμε πραγματα που δεν γινονται!
ειλικρινα ξερω οτι δεν μπορειτε να με πιστεψετε ομως ειναι κοντα ο καιρος που κλεινω ενα χρονο στο ατμισμα σωστα? κ εφοσων αγοραζω μονο απο ενα καταστημα γιατι μπορουν κ μου στελνουν τις παραγγελειες μου οι ανθρωποι χωρις προβλημα κ για οσα εξγηγησα μολις τωρα ποτε δεν αγορασα απο καπου αλλου, κ οντος το καταστημα που αγορασα το ητ ξερει καλα οτι λεω αληθεια γιατι σε ολο αυτο το χρονικο διαστημα μια φορα παραγγειλα ατμοποιητες κ τις υπολοιπες μονο υγρα!!! Κ το αστειο της υποθεσης? με ρωτησαν οι ανθρωποι περυσι το καλοκαιρι, "δεν θα παραγγειλετε ατμοποιητες" Ειναι ευκολο να διαπιστωθουν ολα οσα λεω ναι? Δεν πιστεψα ποτε στον παραγοντα τυχη!! Δλδ να μου πει κανεις εισαι τυχερχη κ επεσες σε καλη παρτιδα? ειλικρινα αυτο δεν μπορω ουτε να το σκεφτω απλα πιστευω οτι κατι κανουμε λαθος οταν χαλανε οι ατμο τοσο γρηγορα ναι? Ολες οι εταιρειες φερνουν τους ιδιους ατμοποιητες θελω να πιστευω οτι φερνουν οτι καλλιτερο απλα εγω δεν αντιμετωπισα τετοιο προβλημα.Δεν θα εχει πλακα να κανω κ παραπονα αυριο αν μη κακο μου χαλασει ο ατμοποιητης? δλδ να τους παρω τηλ κ να τους βρισω που μου χαλασε σε 6 μηνες??
μαλλον το κλιμα στην Τζεντα ευνοει την διαρκεια των ατμοποιητων.....
Λες? γιατι εδω κανει τρομερη ζεστη! ομως τους εχω παντα στο ιδιο σημειο στο σπιτι οπου εχει κανονικη θερμοκρασια δωματιου δλδ δροσια με το κλιματιστικο παντα ανοιχτο. Μακαρι να μου κρατανε για πολυ καιρο γιατι οντος εχω προβλημα να τους περασω απο το αεροδρομιο ενω με τα υγρα βρεθηκε λυση!!!
Ακούγεται ενδιαφέρουσα η υπόθεση. Εκεί έχει κλίμα πολύ ξηρό λογικά. Πως θα μπορούσαμε άραγε να πειραματιστούμε? Αν έστελνες στην Dark Angel ένα ατμοποιητή σου για δοκιμή θα είχε ενδιαφέρον. Αν πχ κράταγε πολύ καιρό θα είχαμε αρκετά ασφαλές συμπέρασμα ότιη υγρασία τους καταστρέφει πολύ γρήγορα ενώ σε ξηρό περιβάλλον αντέχουν περισσότερο...Πιστεύω ότι αν υπάρχει θέμα κλίματος έχει να κάνει με την ξηρασία