* * * *

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ
Το site και η δημόσια συζήτησή μας είναι μόνο για άτομα άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε. Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Μάιος 22, 2012, 18:40

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση e-kapnisma

47 επισκέπτες, 156 χρήστες
theodore k, rocket-1, ΚΩΣΤΑΣ Η2Ο, SEB, NikosAnt, panais, Ioannis75, Pseiras, nightdream, vougiouklakis, makis67, vaziliz3465, WileECoyote, Kosmas, Sim, martelis, mantzaros, malamadre, john67, chapui, stafnik, Yiannis Rasta, gastzoum, dacxsara, athkoub, BigRed, stelakis1, lagoudakis, arspi, Stepeha, Dr Anti-Smoke, efstratia, geokaza, papoys, geo, tornado, Nobacco Shop Κολωνάκι, palmas, casperino99, alexmach, trabakoulas, pineza, nikos tsaf, ΜΑΝΟΛΙΣΣΜΥ83, akisjon, efhkal, Fazer, zagoris, Νικος, optostyle, gtm, panosfc, gihal, alexis-patra, grifos, Vapeart.gr, astakos, alexxx79gr, spacebeer, achilleas, poseidonas7, steliost, Δερεκοπουλος νικολαος, loop80, margarit, OXAN, rgv, kritikos727, gfilip, madtracker, dm4891, nektarios1974, greekn1c, Yamaha R1, ecig-shop.gr, Ουανσά, lefos, blue, boson, SPAWN, iperion, bill888, kritikaros, Discordia, nikpoth, Diver, kimmi, leosedf, dorita, tux, Πολυκράτης, babis, markon9, dimspy, trap, nikos.1978, George X, T5OLIAS, renaxan, MULDER, MANOSF, Kir Fanis, takman, Pan0s, GATOS45, zantos, ASIA, LoOk, Τριπολίτης, kostas der, spyrosaa, freevapor.gr, agialas, alexq, thanasssis, Gabriel74, porto13, yakel, nikosier, cv96144, e-smokeguru, barba_bill, zakis, gioupi, Tsolia, ΜΙΤΣ, carpe-noctem, bigeagle, ECOCIG HELLAS, adamtsik, Kontos_gr, petra, nasos-samos, sokin, gaos74, γιαννης δ, titos, borelli_13, elias10, e-tsigaro.com, anstelios, captaincolly, avgeorge, aaitken, dimpap, tzim, VapeHouse.gr, Dolmas, e-aris, VapeLand Ελληνικό, fotakos, Dep-ON, komatoza, dxdydz, Angelos, takattack

Σελίδα Facebook

Αποστολέας Θέμα: OVALE 510 TANK SYSTEM  (Αναγνώστηκε 11148 φορές)

Αποσυνδεδεμένος alabalas

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος:
Απ: OVALE 510 TANK SYSTEM
« Απάντηση #120 στις: Ιανουάριος 24, 2012, 16:37 »
Δυστυχως ειμαι απο κιλκις!!!

Μηπως να παρω αυτο?

http://www.altersmoke.gr/products/atmopoiites?page=shop.product_details&flypage=youbooks.tpl&category_id=8&product_id=45

αλλα ειναι αρκετα ακριβο και τα αλλα ειναι σαφως οικονομικοτερα.

Ας μην αφήσουμε την κρίση που περνάμε να επηρεάσει τη συζήτησή μας:
Ευγένεια και ειλικρίνεια πάνω απ' όλα
Fair play ΚΑΙ στους Έλληνες επαγγελματίες

Αποσυνδεδεμένος KoreYdro

• Comfortably Numb with my vv Ego PT
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος:
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Zagadka..
« Απάντηση #121 στις: Φεβρουάριος 13, 2012, 03:17 »
καλημερα !!! Σε ποση ωρα φορτιζει η μπαταρια του ovale 510-t εμενα θελει 5 ωρες περιπου :wall: :wall: :wall:kαι καποιο μαγαζι να αγορασω μια μεγαλυτερη τετοιου τυπου :hmmm: :hmmm: :hmmm:

ακριβως το ιδιο προβλημα εχω και εγω..πραγμα που με εκανε να μη μπορω να αποχωριστω το ego μου..
τι μπορει να φταιει για την τοσο αργη φορτιση μιας πολυ μικροτερης μπαταριας? δεν μπορω να βρω λογικη εξηγηση,
πως μια 650αρα θελει πανω κατω 1,5 ωρα και μια 280 να θελει 5??? (και με τον φορτιστη της ego και με τον δικο της)

Αποσυνδεδεμένος thanosv

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Φύλο: Άντρας
    • mixed.gr
« Απάντηση #122 στις: Φεβρουάριος 18, 2012, 11:37 »
Για δώστε λίγο τα φώτα σας ! Αυτό εδώ είναι 510 T ; και μπορώ πάνω να κολλήσω 510T LR ;

http://www.manafont.com/product_info.php/501t-ac-rechargeable-pieces-electronic-cigarette-5refill-box-set-white-p-8885

Το ίδιο με αυτό ;

http://www.manafont.com/product_info.php/usb-rechargeable-twins-electronic-cigarette-10refill-box-set-502h-artistic-marlboloas816-p-8879

Αποσυνδεδεμένος Tem

• Συντονιστής
  • Τόπος:
« Απάντηση #123 στις: Φεβρουάριος 18, 2012, 11:45 »
το πρώτο είναι τύπου 510-Τ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και με 510-Τ LR ατμοποιητές.
Το δεύτερο δεν είναι.

Αποσυνδεδεμένος kaltsa

• Νέο μέλος
  • Τόπος:
« Απάντηση #124 στις: Φεβρουάριος 21, 2012, 21:12 »
Καλήσπέρα και απο μένα,

Είμαι πλέον κάτοχος και εγώ ενός Ovale mini 510t. Μπορώ να πώ ότι από την ώρα που το πήρα δεν έχω κανει κτ ακόμα.

Θα ήθελα βέβαια την βοήθεια σας σε 2-3 πραγματάκια,

1. Ανα διαστήματα "τρέχει" υγρό στην σχισμή ανάμεσα στο τανκ και τον ατμοποιήτη πώς μπορώ να το σταματήσω?
2. Αν τραβήξω κάμποσες, βγαίνει υγρό... (μάλλον πρέπει να τραβάω πιο αργά?)
3. Ο ατμοποιητής καθαρίζετε? ή πέταμα και καινούργιο?

--
Υ.Γ. Το τανκ με απογοήτευσε, έσπασα 2 μέχρι να καταφέρω να το ανοίξω, τελικά το τρίτο το γέμισα με σύριγγα   :idiot1:

Αποσυνδεδεμένος q10gr8

• Νέο μέλος
  • Τόπος: Αθηνα
« Απάντηση #125 στις: Μάιος 01, 2012, 08:17 »
καλημερα !!! Σε ποση ωρα φορτιζει η μπαταρια του ovale 510-t εμενα θελει 5 ωρες περιπου :wall: :wall: :wall:kαι καποιο μαγαζι να αγορασω μια μεγαλυτερη τετοιου τυπου :hmmm: :hmmm: :hmmm:

Και εγω εχω παθει το ιδιο...5,5 ωρες φορτιση!!!!δεν λεει...Κατι γινεται και θα το παω πισω να μου αλλαξουν μπαταρια...
Κατα τα αλλα πολυ καλο συστημα...

Αποσυνδεδεμένος Tem

• Συντονιστής
  • Τόπος:
« Απάντηση #126 στις: Μάιος 01, 2012, 11:14 »
Ο κανονικός χρόνος φόρτισης της μπαταρίας των 220mah είναι δυόμιση ώρες περίπου.

Αποσυνδεδεμένος q10gr8

• Νέο μέλος
  • Τόπος: Αθηνα
« Απάντηση #127 στις: Μάιος 04, 2012, 09:15 »
Τελικα πηγα και μου αλλαξαν τις μπαταριες και ολα μια χαρα...

Αποσυνδεδεμένος Pastafarai

• From the bottom of my heart... THANK YOU Hon Lik..!!!!
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Σφαγείο
  • WE ARE AT WAR....CHOOSE SIDE!
« Απάντηση #128 στις: Μάιος 04, 2012, 09:23 »
Καλήσπέρα και απο μένα,

Είμαι πλέον κάτοχος και εγώ ενός Ovale mini 510t. Μπορώ να πώ ότι από την ώρα που το πήρα δεν έχω κανει κτ ακόμα.

1. Ανα διαστήματα "τρέχει" υγρό στην σχισμή ανάμεσα στο τανκ και τον ατμοποιήτη πώς μπορώ να το σταματήσω?

--
Υ.Γ. Το τανκ με απογοήτευσε, έσπασα 2 μέχρι να καταφέρω να το ανοίξω, τελικά το τρίτο το γέμισα με σύριγγα   :idiot1:

1. πρεπει να τραβας αργοσυρτες τζουρες και οχι δυνατες...
2. πρεπει να τραβας αργοσυρτες τζουρες και οχι δυνατες...
3. καθαρίζεται! Τον φυσας δυνατα απο την μερια που μπαινει το τανκ και το σκουπιζεις με μια χαρτοπετσετα απο την μερια που κουμπωνει επανω στην μπαταρια ... επειτα κανεις λιγο dry burn...

Συνδεδεμένος petra

• Κορίτσι από σπίτι, με το ego της και τις αυτόματές της...
  • mod-team
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
  • Φύλο: Γυναίκα
  • καρτοχαλαστρού
« Απάντηση #129 στις: Μάιος 04, 2012, 09:30 »
Καλήσπέρα και απο μένα,

--

1. Αυτό μυρίζει ζημιά στην τάπα. Αρα, καινούρια τάπα
2. Αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Ακόμη και ατμοποιημένο υγρό να βγαίνει, φιλτράρεται και συγκεντρώνεται στον άνω θάλαμο του τανκ και ποτέ στο στόμα. Με οποιοδήποτε αιχμηρό αντικείμενο που θα βάλεις στην τρύπα εξαγωγής του ατμού ανοίγει και το καθαρίζεις. Οπωσδήποτε κοφτές και νευρικές τζούρες δε χρειάζονται.
3. Τον ατμοποιητή μόλις τον αισθανθείς μπουκωμένο βγάλε το τανκ, βράστον 5 λεπτά σε μπρίκι με νερό και στέγνωσέ τον άλλα 5 με πιστολάκι. Θα τον πετάξεις μόνον όταν το μπουκωμα δε φύγει μετά το βράσιμο.

ΥΓ. Την τάπα στο κάτω μέρος του τανκ δεν πρέπει να την αφαιρείς για γέμισμα, παρά μόνο σε έκτακτη ανάγκη. Θα πάρεις μπουκαλάκι με βελόνα στην άκρη και θα γεμίζεις από την τρύπα που έχει η τάπα στο κάτω μέρος του τανκ. Αν διαπιστώσεις υπερτροφοδοσία, δηλαδή διαρροή υγρού προς τη μπαταρία, φυσάς δυνατά. Αν επαναληφθεί αλλάζεις την τάπα. Κυκλοφορούν ανταλλακτικές. Το τανκ θα το πλένεις μόνο κατά διαστήματα.

vapormania.gr