* * * *

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ
Το site και η δημόσια συζήτησή μας είναι μόνο για άτομα άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε. Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Μάιος 22, 2012, 18:39

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση e-kapnisma

49 επισκέπτες, 156 χρήστες
panais, Fazer, zagoris, alexmach, Νικος, optostyle, athkoub, gtm, dacxsara, WileECoyote, Yiannis Rasta, panosfc, gihal, alexis-patra, Dr Anti-Smoke, ΜΑΝΟΛΙΣΣΜΥ83, grifos, theodore k, mantzaros, Vapeart.gr, papoys, astakos, nightdream, alexxx79gr, vaziliz3465, spacebeer, tornado, Sim, geo, ΚΩΣΤΑΣ Η2Ο, john67, achilleas, palmas, poseidonas7, steliost, Δερεκοπουλος νικολαος, trabakoulas, loop80, nikos tsaf, Ioannis75, margarit, gastzoum, OXAN, pineza, rgv, kritikos727, gfilip, madtracker, akisjon, dm4891, geokaza, BigRed, vougiouklakis, Pseiras, nektarios1974, malamadre, greekn1c, Yamaha R1, ecig-shop.gr, Ουανσά, lefos, blue, boson, SPAWN, stafnik, iperion, bill888, kritikaros, Discordia, martelis, nikpoth, Diver, kimmi, leosedf, dorita, NikosAnt, tux, Πολυκράτης, babis, chapui, markon9, dimspy, trap, nikos.1978, George X, T5OLIAS, renaxan, MULDER, MANOSF, Kir Fanis, takman, Pan0s, GATOS45, zantos, ASIA, LoOk, efhkal, Stepeha, rocket-1, Τριπολίτης, kostas der, spyrosaa, freevapor.gr, agialas, alexq, lagoudakis, thanasssis, Gabriel74, stelakis1, arspi, porto13, yakel, nikosier, cv96144, e-smokeguru, barba_bill, zakis, gioupi, Tsolia, ΜΙΤΣ, carpe-noctem, bigeagle, ECOCIG HELLAS, adamtsik, Kontos_gr, petra, nasos-samos, sokin, gaos74, γιαννης δ, titos, borelli_13, elias10, e-tsigaro.com, anstelios, captaincolly, avgeorge, aaitken, dimpap, efstratia, tzim, VapeHouse.gr, Dolmas, e-aris, VapeLand Ελληνικό, fotakos, Dep-ON, komatoza, SEB, dxdydz, Angelos, takattack, Nobacco Shop Κολωνάκι, liapakos, marnik, bIggy

Σελίδα Facebook

Αποστολέας Θέμα: Ηλεκτρονικό κάπνισμα στο μετρό  (Αναγνώστηκε 4637 φορές)

Αποσυνδεδεμένος alex74

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος: Athens
  • Φύλο: Άντρας
  • A girl to drive a car to love
Απ: Ηλεκτρονικό κάπνισμα στο μετρό
« Απάντηση #75 στις: Οκτώβριος 19, 2011, 23:40 »
Αψογη προσέγγισή!!!

Εντωμεταξη έχω και άλλο ένα θέμα το οποίο προσπαθώ να το αποφύγω αλλά δεν τα καταφέρνω, μου τη δίνουν απίστευτα αυτοί που παίρνουν ΗΤ μόνο και μονο για να καπνίζουν ελεύθερα σε αυτά τα μέρη και οπουδήποτε αλλού ανάβουν το τσιγαράκι τους, δεν θέλω να γίνομαι ρατσιστής αλλά δυστυχώς εδώ μου βγαίνει ποιο έντονο μιας και κάπνιζα 25 χρόνια και το οτι το έκοψα με τη βοήθεια του ΗΤ το θεωρώ πραγματικό δώρο, όποτε άλλος ενας λόγος που θέλω να τους καεί επιτόπου ο ατμοποιήτης και να τους σκάσει στην μούρη η μπαταρία  :))

Ας μην αφήσουμε την κρίση που περνάμε να επηρεάσει τη συζήτησή μας:
Ευγένεια και ειλικρίνεια πάνω απ' όλα
Fair play ΚΑΙ στους Έλληνες επαγγελματίες

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• Τι κάνετε μωρέ; Σταματήστε το κάρβουνο! Όχι άλλο κάρβουνο!
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Steamland
  • Provari(Mini) v2 + "DID" genesis
« Απάντηση #76 στις: Οκτώβριος 19, 2011, 23:46 »
Κακίες....τστστσ.... :))
:)

Αποσυνδεδεμένος Vrs5

• Γενικός συντονιστής
  • Τόπος: Β ΕΥΒΟΙΑ !!!
« Απάντηση #77 στις: Οκτώβριος 19, 2011, 23:48 »
Σωστος ρε Αλεξη  :thumpup: :laugh1:

Αποσυνδεδεμένος jeke04

• Ατμιστής. Τπτ άλλο!
  • Γενικός συντονιστής
  • Τόπος: Νέα Σμύρνη, Παπαδάτες Αιτ/νίας
  • Γιάννης
    • www.seatclub.gr/forum
« Απάντηση #78 στις: Οκτώβριος 20, 2011, 03:18 »
Αλέξη τα είπες όλα και με βρίσκεις απόλυτα σύμφωνο.
Το Σάββατο το απόγευμα πήγα με την οικογένεια σε αυτό τον πολυχώρο στον Αγ. Δημήτριο και καθίσαμε (ναι βρήκαμε τραπέζι και καρέκλες) εκεί που είναι μαζεμένα όλα τα ταχυφαγεία κλπ. Είχα κρεμασμένο στο λαιμό μου το Giant, διακριτικά έβγαλα το ICE, έκλεισα τζούρα και με μικρές αλλά γευστικές τζούρες "απόλαυσα" τον καφέ μου.
Δεν χρειάζεται να προκαλούμε, φτάνει που σωθήκαμε από τον καρκίνο του κ@λοτσίγαρου!

Αποσυνδεδεμένος ppkstat

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος:
« Απάντηση #79 στις: Οκτώβριος 20, 2011, 11:43 »
Πρόσφατα εχω αρχίσει και βλέπω πάρα πολύ κόσμο με ηλεκτρονικά τσιγάρα παντού και όντως στις καφετέριες δεν ειναι πρόβλημα αλλά επιδεικτικές συμπεριφορές μέσα στο mall π.χ. δεν πρόκειται να περάσουν απαρατήρητες και κάποια στιγμή θα την πληρώσουμε όλοι την νύφη, η απαγόρευση είναι το λιγότερο, όταν θα σκάσει φόρος καπνου 400% στα υγρά και τους ατμοποιητές να το ξανασυζητήσουμε, μην ξεχνάτε οτι αυτα τα ασυνείδητα τυπάκια που έχουμε ψηφίσει απο τις κακές συνήθειές μας βγάζουν κέδροι υποτίθεται για το κοινωνικό σύνολο (δηλαδή τους κολλητούς τους!).
Προσωπικά προσπαθώ να μην ατμίζω σε χώρους που δεν επιτρέπεται το κάπνισμα, για λόγους ψυχολογικής διευκόλυνσης και τον καπνιστών, 3-4 ώρες χωρίς νικοτήνη μετά απο 5 μήνες αποτοξίνωση δεν μου λένε και τίποτα πλεόν, πιστεύω στους περισσότερους που την βγάζουμε μονο με ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Kατ αρχάς προσωπικά δεν κάνω τίποτα επιδεικτικά ούτε συμφωνώ με τέτοιου είδους συμπεριφορές. Εννοείται οτι δεν κάνω τίποτα απο 'μαγκιά'. 

Καλά κάνεις οτι κάνεις και εγώ αυτό θα έκανα αλλα θα πρέπει να σκεφτείς οτι αυτό που για σένα είναι εφικτό για κάποιον άλλον μπορεί να μην είναι. Για εμένα 3-4 ώρες χωρίς τσιγάρο σημαίνει οτι θα μου γυρίσει ο εγκέφαλος. Στις περιπτώσεις που χρειάζεται να συμβεί πχ μεγάλες πτήσεις το αντιμετωπίζω με αυτοκόλλητα και πιπάκι nicorrete. Επίσης πραγματικά δεν καταλαβαίνω προς τι αυτή η μανία με τους καπνιστές κ.τ.? Οι άνθρωποι έχουν μια αδυναμία και το πληρώνουν με την υγεία τους ακριβώς όπως το κάνατε και εσείς. Αν είναι κάποιος που θα μπορέσει να καταλάβει πραγματικά τη ανάγκη ενός καπνιστή για τσιγάρο είναι αυτός που το έχει νιώσει. Ρατσιστικές συμπεριφορές ενάντια των καπνιστών απο μη καπνιστές μπορεί να είναι κατανοητές (αλλα όχι απαραίτητα δικαιολογημένες) αλλά απο πρώην καπνιστές? Δεν μου κάνει και πολύ νόημα :hmmm:

Ας μην αφήσουμε την κρίση που περνάμε να επηρεάσει τη συζήτησή μας:
Ευγένεια και ειλικρίνεια πάνω απ' όλα
Fair play ΚΑΙ στους Έλληνες επαγγελματίες

Αποσυνδεδεμένος panos

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: 221B Baker street
  • Without a clue...
« Απάντηση #80 στις: Οκτώβριος 20, 2011, 14:46 »
Από τότε που ξεκίνησα το άτμισμα ατμίζω μόνο όπου επιτρέπεται (απο το νόμο η εκ των πραγμάτων) το κάπνισμα, και παρόλα αυτά θεωρώ ότι ατμίζω πάρα πολύ.
Σιγά σιγά στο εξωτερικό από ότι ακούω και βλέπω το άτμισμα καθιερώνεται ως εναλλακτική μορφή καπνίσματος (που είναι) αλλά υπόκειται στους ίδιους περιορισμούς με το κάπνισμα (ίσως άδικα, αλλά έτσι είναι).
και πάλι καλά να λέμε, γιατί αν θεωρουταν "ιατρικό προϊόν" (που δεν είναι), θα ήταν και το τέλος του. (δηλαδή τιμή νικορέτ ποικιλία νικορέτ και απόλαυση νικορέτ)

Αποσυνδεδεμένος XristosK

• e-high ατμιστής
  • Τόπος:
  • Γειά σου ρε Gojira, με τις τζούρες σου
« Απάντηση #81 στις: Οκτώβριος 20, 2011, 14:57 »
Αψογη προσέγγισή!!!

Εντωμεταξη έχω και άλλο ένα θέμα το οποίο προσπαθώ να το αποφύγω αλλά δεν τα καταφέρνω, μου τη δίνουν απίστευτα αυτοί που παίρνουν ΗΤ μόνο και μονο για να καπνίζουν ελεύθερα σε αυτά τα μέρη και οπουδήποτε αλλού ανάβουν το τσιγαράκι τους, δεν θέλω να γίνομαι ρατσιστής αλλά δυστυχώς εδώ μου βγαίνει ποιο έντονο μιας και κάπνιζα 25 χρόνια και το οτι το έκοψα με τη βοήθεια του ΗΤ το θεωρώ πραγματικό δώρο, όποτε άλλος ενας λόγος που θέλω να τους καεί επιτόπου ο ατμοποιήτης και να τους σκάσει στην μούρη η μπαταρία  :))

Όσα λιγότερα τσιγάρα κάνουν, τόσο  λιγότερα θα πληρώσουμε γι' αυτούς στα Νοσοκομεία. Ας το έχουν έτσι και κάποιοι μπορούν να το σταματήσουν.

vapormania.gr