Έτσι Γαβριήλ, θέλει συνετή χρήση, κάτι σαν τις πιστωτικές κάρτες να πούμε!!
Αυτό δεν το γνώριζα...Εξομοιωτής νικοτίνης http://www.atomizer.gr/show_1pro.asp?proid=598Γνωρίζει κανείς κάτι συγκεκριμένο;
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,1740.msg73027.html#msg73027
Συγχωρήστε με αν έχει αναφερθεί ξανά, αλλά δεν το βρήκα στην αναζήτηση.Από το άρθρο: Andrea R. Vansickel, Caroline O. Cobb, Michael F. Weaver, and Thomas E. Eissenberg: A Clinical Laboratory Model for Evaluating the Acute Effects of Electronic “Cigarettes”: Nicotine Delivery Profile and Cardiovascular and Subjective EffectsΟι συμμετέχοντες (όλοι καπνιστές, κανείς ατμιστής) χρησιμοποιούσαν (επιλεγμένο τυχαία) μια από 4 μεθόδους απόδοσης νικοτίνης:(1) ητ "Hydro" με 18mg υγρό (2) ητ "NPRO" με 18mg υγρό (3) κανονικό τσιγάρο (της επιλογής του χρήστη, μέση περιεκτικότητα νικοτίνης 1.06mg, άρα βαριά) (4) σβηστό!! τσιγάρο (sham).Σε κάθε περίπτωση ο κάθε συμμετέχων κάπνιζε 2 φορές * 10 τζούρες, με τα 2 σετ τζούρες να απέχουν 50 λεπτά.Το παρακάτω διάγραμμα δείχνει την περιεκτικότητα σε νικοτίνη του αίματος των συμμετεχόντων και τους χτύπους της καρδιάς ως προς τον χρόνο.Τα βελάκια στον x άξονα δείχνουν πότε τραβήχτηκαν οι τζούρες.Οι ίδιοι οι ερευνητές λένε πως η πρόσληψη νικοτήνης από το ητ είναι τόσο χαμηλή που είναι αμφίβολο κατά πόσο μπορεί να καλυφθεί η ανάγκη του χρήστη, τουλάχιστον αρκετά ώστε να μην έχει συμπτώματα στερητικού συνδρόμου.
Πολύ ενδιαφέρον, είναι εύκολο να μας παραθέσεις το link ?---"Hydro" τι είναι αυτό ?
Είχα ανοίξει κι εγώ παρόμοιο νήμα στην αρχή. Έκατσαα και ξαναδιαβασα όλα όσα γράψατε εδώ. Ναι, κι εγώ 2-3 ml στα 24 είμαι από την αρχή, 3 μήνες και κάτι, σε LR ego-T.Σε πολύ λίγες μέρες θα χρησιμοποιήσω το μοντ του φίλου Βαγγέλη με το ίδιο υγρό και σίγουρα θα υπάρξει μεγάλη διαφορά σε αυτό που θα λαμβάνω.
Γεια σου φιλε μου, για ποιο υγρο λες αν επιτρεπεται? Δηλ μοιαζει σνα 24αρι σε νικοτινη αλλα εχει μικροτερη ποσοτητα?
Αν και δεν κατάλαβα τι ακριβώς με ρωτάς, έχω καταλήξει στο βιρτζίνια (Νατουρα/απο μεντικρε). Είναι κανονικό 24αρί, δεν μοιάζει, και με ικανοποιεί και σε νικοτίνη και σε χτύπημα με των LR.