Τι να πω μόνο εγώ δεν καταλάβαινα τπτ?? Καλά με το που το διέκοψα το κτ από τα νεύρα που είχα δεν ένιωθα τπτ!!! Τώρα πλέον όταν βλέπω craven καπνό λίγο έτσι αναπολώ το παρελθόν Πλέον στρίβω για άλλους και είμαι κομπλέ!
στις πρωτες 3-4 ρουφιξιες με πιανει κεφαλοπονος, και βαρος στο κεφαλι σαν να ηπια 2 μαλαματινες μονορουφη.νομισα οτι ειναι απο τη νικοτινη. πηρα 0 νικοτινη, τα ιδια.
Ο πονοκέφαλος μπορεί να οφείλεται σε 2 λόγους σύμφωνα με τη μέχρι τώρα εμπειρία.- high υγρά- διακοπή καπνίσματοςΜε σένα μάλον συμβαίνει το 2ο αφού συνεχίζει με 0 νικοτίνη. Υπομονή μερικές μέρεςΆλλα συμπτώματα που έχουν αναφερθεί είναι υπνηλία, διακεκομμένος και ανήσυχος ύπνος, νευρικότητα, όρεξη ή ανορεξία.Προσωπικά είχα λιγο πονοκέφαλο και υπνηλία όταν το έκοψα. Η υπνηλία είναι μάλλον άμυνα του οργανισμού που αρνείται να ζήσει χωρίς τσιγάρο! Τελικά όμως τα καταφέρνει μια χαρά
Εγώ πάλι φίλε Abet,σταμάτησα το κ.τ. και σταμάτησε και ο πονοκέφαλος !!! Είχα ( και έχω ) ένα θέμα με τη γεύση του η.τ. και έκανα ένα κ.τ.Την άλλη μέρα τσουπ .... πονοκέφαλος Βρήκα το φάρμακο μου !!! Η.Τ.