Mετα απο 2-3 μερες tribeca το στομα μου εγινε τσαρουχι.. Το εχει βιωσει αλλος αυτο?
Οσο γευστικα η οχι και αν ειναι τα Halo,μονο και μονο το οτι εχουν μεσα Αλκοολη-Οινοπνευμα,αυτο ειναι αρκετο για να μην ξανασχοληθω με την συγκεκριμενη μαρκα υγρων...Καποιος σε προηγουμενο post ειπε πως δεν ξερουμε αν ισχυει κατι τετοιο...Ανοιξτε ενα μπουκαλακι των 30ml Halo ανεξαρτητου γευσης και μυριστε το προσεχτικα...ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΙΛΑ!!!!!!Και επειδη σκεφτιμαι την υγεια μου περα της γευσης,ΟΧΙ δεν θα ξαναπαρω Halo...Μακρια Και αυτο το Tribeca...Ελεος...Οσο περνανε οι ωρες και το ατμιζω,απορω πως θεωρειτε απο τα καλυτερα υγρα..Απλα εμετικο!!!!!!
Τώρα όσον αφορά τα συστατικά δυστυχώς ή ευτυχώς η Halo είναι μία από τις λίγες (για να μην πω ελάχιστες..) εταιρίες που έχουν πιστοποίηση (από FEMA και FDA εκτός βέβαια από την νικοτίνη..)
Η αληθεια ειναι πως εμεις οι Ελληνες δεν βαζουμε μυαλο..Για μας ισχυει οτι το δικο μας και αυτο που γουσταρουμε ειναι παντα το καλυτερο..Δεν κρινω απο θεωριες τυπου FEMA ΚΑΙ FDA...Κρινω απο γεγονοτα και την αποκρουστικη σε μυρωδια και υγεια οινοπνευματιλα των halo υγρων...Οσο για την δικη μου περιγραφη για το Tribeca(ΕΜΕΤΙΚΟ) που καποιος φιλος του φενεται υπερβολη,εχω να πω πως ειναι η δικη μου γνωμη για το συγκεκριμενο υγρο..Και μενα μου φενεται υπερβολη που θεωρειτε απο πολλους κορυφαιο αυτο το υγρο,αλλα τι να κανουμε...Γνωμες ειναι αυτες....
Καλησπερα σε ολους..Σε οσους αρεσει η γευση Tribeca εκτος απο το κανονικο Tribeca,μπορει να κανει το εξης...Συνδιαστε σε carto Giant,Nobacco RY4+Nobacco Golden Margy=Tribeca.....Το αποτελεσμα ειναι ακριβως η ιδια γευση με το υγρο της halo.. ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΤΕ!!!