...πρίν κάνεις οτιδήποτε με καινούργιο ατμο καλό θα ήταν να τον "φυσάς" σε μια χαρτοπετσέτα το εργοστασιακό υγρό. Ίσως οι ατμο που πήρες είχαν περάσει προέλεγχο γι'αυτό δεν σου ήρθε η φαρμακίλα.. Σου το λέω γιατί την πρώτη φορά που πήρα άτμο και πήρα τζούρα αηδίασα
Σωστός. Εκτός απ' αυτό, προτού αρχίσω να εισπνέω κανονικά τον ατμό τραβάω πολλές ρουφηξιές και τον βγάζω κατ' ευθείαν μέχρι να στρώσει ο άτμο. Καλύτερα υπομονή για 3-4 λεπτά παρά να σου χαλάει τη γεύση για μια ώρα.
Ναι και μενα αυτο με τη συριγγα μου χτυπάει ασχημα Ειδικα αν χρειαστει να γεμισω με υγρο σε καμια καφετερια 2-4 ατμοποιητές γιατί ομως? Να έχω και για καβατζα; Ναι υγρά υπάρχουν!
Να σου πω την αλήθεια δεν έχω διαβάσει τις οδηγίες, αλλά πρίν κάνεις οτιδήποτε με καινούργιο ατμο καλό θα ήταν να τον "φυσάς" σε μια χαρτοπετσέτα το εργοστασιακό υγρό. Ίσως οι ατμο που πήρες είχαν περάσει προέλεγχο γι'αυτό δεν σου ήρθε η φαρμακίλα.. Σου το λέω γιατί την πρώτη φορά που πήρα άτμο και πήρα τζούρα αηδίασα
Φίλοι συνατμιστές οκ οχι σύριγγες έξω, αλλά όταν είστε το βράδυ στο σπίτισυριγγούλα, διότι τα καπάκια μετά από πολλά βάλε βγάλε χαλαρώνουν. Καιμετά όταν βγάζεις το φιλτράκι μένουν μέσα και θέλει τσιμπιδάκι.Αυτά από την μικρή προσωπική μου εμπειρία. Edit:Εκτός αν αγοράζεις καινούρια φίλτρα συνεχώς οπότε όλα καλά.
Θέλει ιδιαίτερη προσοχή στα φιλτράκια,όπως πολύ σωστά αναφέρει ο trap_1.Κι έτσι κι αλλιώς με το πώμα ασφαλείας,γεμίζεις 2-3 απ' το σπίτι και κυκλοφορείς με αυτά.Χωρίς μπουκαλάκια !!
Ναι και αν εχεις και μια θηκη eGo ολα τα λεφτα