Παιδιά είναι συμβατός ο ατμοποιητής JOYETECH eGO-T σε μπαταρία ενός απλού eGo;
Thom@zko δεν ξέρω εάν εννοείς αυτό αλλά εγώ όταν το πήρα είδα ότι έλεγε να στάξω 5 σταγόνες από το υγρό μου στον ατμοποιητή(αυτό γίνετε λέει μόνο την πρώτη φορά που χρησιμοποιείς το ατμοποιητή).Μάλλον αυτό εννοείς κι εσύ!!!
Ναι είναι και καλά θα κάνεις να το επιχειρήσεις !!Το ίδιο πρότεινα και σε μία φίλη,διότι έμεινε άναυδη με την απλότητα του eGo-Tκαι την πλούσια παραγωγή ατμού Κι εγώ το είδα αυτό Νότη !!
Ωραία τότε θα το δοκιμάσω και αυτό! Το επαναγέμισμα υγρού, παρεπιπτόντως, γίνεται αναγκαστικά με σίριγγα; Ή τα μπερδεύω;
Όχι αναγκαστικά με σύριγγα.Όπως έδειξε και ο spookys το φίλτρο έχει ένα καπάκι το οποίο το ανοίγεις και το γεμίζεις με υγρό.Εγώ προσωπικά χωρίς σύριγγα το γεμίζω.
Όχι σύριγγες !!Ατμιστές είμεθα !! Όχι...... Ήταν ένας απ' τους λόγους που έκανα το videακι !!Το μόνο που χρειάζεσαι pontmarley είναι2-4 ατμοποιητές1 σετ φιλτράκια ( 5 τεμ. )και είσαι έτοιμος για ξεκούραστο άτμισμα !!Υ.Γ.Υποθέτω πως έχεις υγρά !!
Φίλοι συνατμιστές οκ οχι σύριγγες έξω, αλλά όταν είστε το βράδυ στο σπίτισυριγγούλα, διότι τα καπάκια μετά από πολλά βάλε βγάλε χαλαρώνουν. Καιμετά όταν βγάζεις το φιλτράκι μένουν μέσα και θέλει τσιμπιδάκι.Αυτά από την μικρή προσωπική μου εμπειρία. Edit:Εκτός αν αγοράζεις καινούρια φίλτρα συνεχώς οπότε όλα καλά.