καλησπερα..σκεφτομαι να αγορασω το elipse lsk-a απο cleverstore,για να σταματησω το αναλογικο τσιγαρο,ποια ειναι η γνωμη σας για το συγκεκριμενο μοντελο,αξιζει? απο "ζωη" ατμοποητων πως παει?ευχαριστω!
Οι ατμοποιητες του εχουν εντυπωσιακή διάρκεια ζώης! επίσης πάραγουν μεγάλη ποσότητα ατμού.Κατα τα άλλα το συγκεκριμενο μοντελο δεν εχει καλό φινίρισμα..το χρωμα του ξεβαφει ευκολα και παρουσιαζει το φαινομενο της επαναυγροποιησης του ατμου στο εσωτερικό του καλύματος που λανθασμενα ερμηνευεται ως διαρροή (περισσοτερες πληροφοριες στο σχετικο νημα για τα LSK F6)...Η μπαταρια του ειναι μεν passthrough (μπορεις να ατμιζεις κατα την διαρκεια της φορτισης του) αλλα ειναι μικρης χωρητικοτητας και ως νεος ατμιστης θα χρειαστεις μεγαλυτερη μπαταρια αφου για να εξισωσεις την νικοτινη που θα σου λειπει και που μεχρι τωρα επαιρνες απο το κανονικο τσιγαρο θα ατμιζεις εντατικα (τουλαχιστον τον πρωτο καιρο)...Η σχεση τιμής-αξίας του προιοντος πάντως ειναι πολύ καλη! Απλα εχει μερικα τερτιπια στην χρηση του...Δεν θα το προτεινα σε νεο ατμιστη... καλυτερα να πας σε eGo-T, eGo-C, eGo-W ή (ιδανικά αλλα όχι και τόσο φτηνά)σε IMIST....
Ωραίος fotis67 !
τι σημαινει δεν μου αρκει ?δεν επαρκουν οι μπαταριες πχ...η η νικοτινη ?αν ειναι το πρωτο ,,,αγορασε απλα μπαταριες hybrid αν ειναι το δευτερο αλλαξε υγρο αν ειναι κατι αλλο....
Θεωρώ πως το πρόβλημα είναι στο μικρό ατμοποιητή με αποτέλεσμα να ζεσταίνεται γρήγορα και να μην μπορεί να αποδώσει. Δεν είμαι 100% σίγουρος ότι φταίει αυτό, είμαι αρχάριος ακόμα στο η.τ.Με τα υγρά είμαι φουλ ικανοποιημένος. Cigar (16mg) για καφέ - ποτό και Energy Cow(11mg) για τις υπόλοιπες ώρες. Απλά θα ήθελα να δοκιμάσω και κάτι ποιο "δυνατό" με καλύτερο ατμοποιητή και ποιο δυνατή μπαταρία.
Mετά από 7 μήνες ατμίσματος αποφεύγω σαν το διάολο το λιβάνι τους μεγάλους κάρτο. Ο μικρός ατμοποιητής είναι τόσο απλός στη λειτουργία του που αποδίδει σωστότερα από τους μεγαλύτερους που μέχρι να επικοινωνήσει το πάνω με το κάτω μέρος τους... χαιρέτα μου τον πλάτανο. Βαρέθηκα επίσης τις ιδιοτροπίες τους. Αν θέλεις να δεις τι σημαίνει ζεστός ατμοποιητής δοκίμασε έναν hybrid στα τελευταία του. ΝΑ βράζει, να μη βγάζει ατμό και να σου ξελιγώνει την 1100 σε 2 ώρες. Μάλλον το πρόβλημά σουείναι στις μικρές μπαταρίες.