* * * *

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ
Το site και η δημόσια συζήτησή μας είναι μόνο για άτομα άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε. Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Μάιος 22, 2012, 18:08

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση e-kapnisma

68 επισκέπτες, 143 χρήστες
papoys, daywalker06, agialas, Δερεκοπουλος νικολαος, adamtsik, agl7, petra, liakouras68, Kir Fanis, gamepanther, YiannisQ, Μάριος, rocket-1, palmas, androidk, pineza, georgevtrs, takman, madsteam, gihal, fbs, eliot, alexxx79gr, DISA, malamadre, Dep-ON, geokaza, Νικος, poseidonas7, athkoub, gtm, freevapor.gr, alexis-patra, porto13, efhkal, kritikos727, theodore k, gioupi, dxdydz, ecig-shop.gr, Nordic, Sim, ECOCIG HELLAS, nikos.1978, john67, grifos, gastzoum, teo, Angelos, panais, gaos74, xiroxiyo, komatoza, nasos-samos, timeco, white varadero, Ουανσά, blue, astakos, nasos84, thanasssis, smoka, giorgis1, ManCos, sensk3, George X, Πολυκράτης, matsakonas, nikral, emiris, greekn1c, babis, bill888, Nerompistolo, skopos, houseofliquid, Επιτέλους το έκοψα, kimmi, dimspy, MANOSF, konn4312, captaincolly, tornado, takattack, elias10, Vapeart.gr, NickX, zantos, RioSif, george-peristeri, vougiouklakis, bigeagle, Artist_gr, trap, dimbouk, soulisge1, stelakis1, SEB, KINGGREECE, BigRed, barba_bill, Γιάννης Μ, atmomageiras, Peristeri, Kontos_gr, manikas, steliost, madtracker, Noverime, jonelos, nikpoth, Diver, BABIS1098, makis555, Alexio, thomasgr30, O_o_P_s_S, stratos660, ddonald, λεφακης δημητριος, Nobacco Shop Κολωνάκι, carpe-noctem, dimpap, jajou, NikosAnt, SPAWN, greekvapes.com, pany, Yamaha R1, nikosier, manos, takisss21, cete, dimitrisnd, Νικόλας, T5OLIAS, Makis S, ilias.2008, Georgestil, sakissakis, tasosvafi, Gabriel74, Manos Vatzolas

Σελίδα Facebook

Αποστολέας Θέμα: Tapatalk στο e-kapnisma  (Αναγνώστηκε 3269 φορές)

Αποσυνδεδεμένος zalaros

• Είμαι ο
  • Γενικός συντονιστής
  • Τόπος: Θεσ/νίκη
  • Φύλο: Άντρας
  • Kick by Evolv
Tapatalk στο e-kapnisma
« στις: Φεβρουάριος 18, 2011, 22:27 »
Υπάρχει η δυνατότητα να μπει στο forum το plugin του Tapatalk? Με το συγκεκριμένο πρόγραμμα, όσοι έχουν iphone ή android συσκευές, μπορούν να διαβάσουν και να ποστάρουν στο forum με μεγάλη ευκολία. Περισσότερες πληροφορίες εδώ www.tapatalk.com

Ας μην αφήσουμε την κρίση που περνάμε να επηρεάσει τη συζήτησή μας:
Ευγένεια και ειλικρίνεια πάνω απ' όλα
Fair play ΚΑΙ στους Έλληνες επαγγελματίες

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• (aTmin)
  • Διαχειριστής
  • Τόπος:
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
Απ: Tapatalk στο e-kapnisma
« Απάντηση #1 στις: Φεβρουάριος 19, 2011, 01:00 »
Έχω ποστάρει μερικές φορές από το κινητό μου (είναι Windows phone) χωρίς πρόβλημα.
Δεν ξέρω τι παραπάνω προσφέρει το tapatalk αλλά από ό,τι είδα υπάρχει plugin και για το software του φόρουμ μας (SMF).

Αυτή τη στιγμή δεν είναι στα άμεσα σχέδια οι πολλές τροποποιήσεις στο φόρουμ. Από τη στιγμή που θα σταθεροποιηθεί η έκδοση του software σε final θα υπάρχουν αρκετές προσθήκες.

Αποσυνδεδεμένος zalaros

• Είμαι ο
  • Γενικός συντονιστής
  • Kick by Evolv
« Απάντηση #2 στις: Φεβρουάριος 19, 2011, 01:14 »
Έχω ποστάρει μερικές φορές από το κινητό μου (είναι Windows phone) χωρίς πρόβλημα.
Δεν ξέρω τι παραπάνω προσφέρει το tapatalk αλλά από ό,τι είδα υπάρχει plugin και για το software του φόρουμ μας (SMF).

Αυτή τη στιγμή δεν είναι στα άμεσα σχέδια οι πολλές τροποποιήσεις στο φόρουμ. Από τη στιγμή που θα σταθεροποιηθεί η έκδοση του software σε final θα υπάρχουν αρκετές προσθήκες.
Ευχαριστώ για την απάντηση :) Windows phone 7 έχεις ή Windows Mobile? Η tapatalk εφαρμογή υπάρχει για iphone, android, windows phone 7, blackberry και symbian. Για Windows Mobile υπάρχει μια άλλη εφαρμογή που χρησιμοποιεί το plugin του tapatalk. Αν το χρησιμοποιήσεις θα καταλάβεις πόσο πιο εύκολη μπορεί να γίνει η περιήγηση και γενικά η ανάγνωση των ποστς σε ένα φόρουμ καθώς και η απάντηση και γενικά όλες οι λειτουργίες ενός φόρουμ (pm κλπ). Ελπίζω να προστεθεί το συγκεκριμένο plugin :) 

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• (aTmin)
  • Διαχειριστής
  • Τόπος:
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #3 στις: Φεβρουάριος 19, 2011, 01:25 »
HTC HD2 έχω.
Θα αργήσει αρκετά να σταθεροποιηθεί το software του φόρουμ με final (2.0).
Θα το έχω υπόψιν μου πάντως.

Αποσυνδεδεμένος Abet

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Αθηνα
  • Ατμιζω απο 9 Σεπ 09
« Απάντηση #4 στις: Φεβρουάριος 19, 2011, 01:26 »
Me Mobile win 6 δουλευει ?  HTC touch2 εδω

Αποσυνδεδεμένος zalaros

• Είμαι ο
  • Γενικός συντονιστής
  • Kick by Evolv
« Απάντηση #5 στις: Φεβρουάριος 19, 2011, 01:32 »
Εδώ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=807820 θα βρείτε την beta έκδοση του προγράμματος rapidread το οποίο κάνει ότι και το tapatalk και έχει γραφτεί για windows mobile (6, 6.1, 6.5, 6.5.X) όπως είναι το Htc HD2 αλλά και το Htc Touch2 ;) Δοκιμάστε το αξίζει :D

Αποσυνδεδεμένος Abet

• Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Αθηνα
  • Ατμιζω απο 9 Σεπ 09
« Απάντηση #6 στις: Φεβρουάριος 19, 2011, 02:47 »
ευχαριστούμε zalaros

Αποσυνδεδεμένος zalaros

• Είμαι ο
  • Γενικός συντονιστής
  • Kick by Evolv
« Απάντηση #7 στις: Μάρτιος 13, 2011, 22:32 »
Κάνα νέο για το tapatalk? Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να πρήζω κανέναν αλλά το χρησιμοποιώ σε άλλα forums και μου φαίνεται απίστευτα πρακτικό ;) Για αυτό και αναφέρω ξανά το θέμα :)

Αποσυνδεδεμένος geo1nah2a

• Νέο μέλος
  • Τόπος:
« Απάντηση #8 στις: Μάρτιος 24, 2011, 13:45 »
Να εκφράσω και εγώ το ενδιαφέρον μου για το tapatalk plugin στο forum μας. Είναι πολύ εξυπηρετικό στα κινητά, πιο ελαφρύ στο bandwidth (τόσο στον client, όσο και στον server), και πλέον κάνει και administration που ενδιαφέρει αυτούς που θα ασχοληθούν με την εγκατάστασή του :)

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• (aTmin)
  • Διαχειριστής
  • Τόπος:
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #9 στις: Μάρτιος 24, 2011, 15:50 »
Παιδιά, το SMF δεν έφτασε ακόμα στην τελική του έκδοση (είμαστε στην RC5). Μέχρι τότε είπα θα αποφύγω τα πολλά Mods.
Το κακό όμως με το συγκεκριμένο είναι ότι δεν το βλέπω στη σελίδα των Mods που εγκρίνονται από το SMF και αυτό σίγουρα δεν είναι ενθαρρυντικό. Επισης δεν ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικό και τα αποτελέσματα μιας αναζήτησης για"tapatalk and SMF"

Το βλέπω δύσκολο να μπει αν δεν πληρούνται οι παραπάνω προϋποθέσεις.  :-\

Αποσυνδεδεμένος geo1nah2a

• Νέο μέλος
  • Τόπος:
« Απάντηση #10 στις: Μάρτιος 24, 2011, 22:56 »
ok Atmos. Εσύ ξέρεις καλύτερα :)

Αν έχεις χρόνο και συμβατή συσκευή δοκίμασέ το σε κάποιο άλλο forum. Νομίζω ότι θα σου αρέσει.

Συνδεδεμένος dxdydz

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος:
« Απάντηση #11 στις: Ιούνιος 25, 2011, 04:47 »
+1 και από μενα! απλά δηλώνω ενδιαφερον για το tapatalk. ξερω πως ο Ατμιν ξέρει αν και ποτε πρεπει να μπει αλλά θα βολέψει πολύ κι εμένα. ευχαριστώωωωωω...

Αποσυνδεδεμένος elaspre

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος:
  • Lavatube+Bulli A2
« Απάντηση #12 στις: Ιούνιος 25, 2011, 11:56 »
Πάντως και εγώ κατα 80% μπενω από το κινητό και να πω ότι μόνο το δικό μας φόρουμ αργεί να μου το φορτώσει το iPhone 3g μου!δεν ξέρω αν τα αλλά χρησιμοποιούν το tapatalk η απλά ένα mobile view το σίγουρο είναι οτι εμένα θα με βόλευε παρά πολύ!

Αποσυνδεδεμένος StavrosM

• Ρημάδα νικοτίνη.......
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Λαμία , Αθήνα , Βόλος
  • VV by me, A2 SS Classic, DD,..........
« Απάντηση #13 στις: Νοέμβριος 02, 2011, 01:53 »
Χρησιμοποιώ και εγώ το TapaTalk για πολλά φορουμ που παρακολουθώ καθημερινά λόγω δουλειάς
Πιστεύω πως είναι ότι καλύτερο για την παρακολούθηση του φόρουμ από τους γκατζετάκηδες χρήστες του e-kapnisma.
Ξέρω πως δεν είναι εύκολο να προστεθεί και χρειάζεται ρύθμιση αλλά είναι πολύ βολικό

Μάλλον ο Atmos  :respect: θα μας την κάνει την χάρη αν ενδιαφερθούν και άλλοι .........  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• (aTmin)
  • Διαχειριστής
  • Τόπος:
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #14 στις: Νοέμβριος 02, 2011, 04:01 »
Δεν το έχω ξεχάσει. Απλά δεν υπάρχει επίσημη συμβατή έκδοση στο SMF για την εγκατάστασή του. Έχω εγγραφεί εκεί και σε περίπτωση update θα έχω ειδοποίηση, οπότε δεν πρόκειται να μου διαφύγει.

vapormania.gr