Ευκολο στην χρηση , αν το παρακανεις θα ξεχειλισει .
Λοιπον , εκλεισα 2μιση μερες με το gadgetακι . Μολις το πιανεις στα χερια σου λες.. " παλι κωτσο με πιασανε.. τι μ@λ@κια ειναι αυτη που εχει και 62 ευρω " Ασε που σου θυμιζει χερι ασθενη με ορο !! Οπως ειπα , το χρησιμοποιω στο GG και στο e-go . Στο gg εχω αφαιρεσει το avs και το πανω δαχτυλιδι του κορμου και εχω αφησει το collection tank . Σε υψος ειναι ακριβως οσο το e-go . Ενω στο βιντεακι σου δειχνει οτι μπαινει σχεδον καθε μπουκαλακι απο 5 μεχρι 30 μλ , αυτο δυστυχως δεν ισχυει , πχ τα 12μλ μπουκαλακια του φανστορ δεν ταιριαζουν . Δυστυχως πεταξα τα μπουκαλακια των 5μλ που ειχα απο halo για να τσεκαρω . Στην συσκευασια υπαρχουν 2 μπουκ. των 5μλ που ειναι και πιο μ@λ@κα ( ο τονος στο κα γιατι δεν μπορω να βαλω τονους στο συγκ πλκτρλγιο ) ,οπως και ενας πλαστικος σωληνας που ειναι απαραιτητος και πρεπει να τον κοψεις οσο χρειαζεται . Μια χαρα ειναι ατμιστικα , το συνηθιζεις πολυ ευκολα . Λιγο προσοχη στα ζουληγματα θελει γιατι αν το παρακανεις ξεχειλιζει . Σε προειδοποιει ομως χωρις να σου ερθει καμενο ποτε ..Αλλαζει λιγο η γευση και καταλαβαινεις οτι θελει ενα δυο μικρα ζουληγματα για να παει υγρο στον ατμο . Μια χαρα ειναι , το εχω βολευτει , κανω πολυ λιγοτερα μλ απο πριν . Ειναι φυσικα παναλαφρο και ενω σε απογοητευει στην αρχη , σιγα σιγα σε κερδιζει με την πρακτικοτητα του . Γενικα καλο αλλα ζεις και χωρις αυτο...
Να,σαι καλα Φωτη ( κι ας μας πονεσατε στο 90φευγα .... off topic )
........... τα μπουκαλακια των 5μλ της halo ταιριαζουν γαντι στο super T .