2 ml υγρό--> 1ml βάση VG των 36 (δηλαδή το έφτιαξα στα 18mg/ml), 30 σταγόνες VG διαλύτης (περίπου 0.9ml) και 0,1ml καραμελίτσα (5 σταγόνες)... Στο dripping τίποτα απολύτως με μια μυρωδιά καραμέλας. Έριξα άλλες δύο σταγόνες άρωμα αλλά στο dripping ελάχιστη βελτίωση. Το έβαλα στον eGo-T (τύπου Α) και είναι καλό. αλλά όχι τόσο που να πω και ουάου! Έχω δε, μια έντονη αίσθηση ότι ατμίζω κάτι σαν νερό. μάλλον φταίει η σκέτη VG. Σιγά τα ντουμάνια πάντως. Δεν βλέπω και καμιά τρελή διαφορά με τα ντουμάνια της PG...Παρατήρηση: Θα περίμενα μια πιο σκούρη απόχρωση του συνολικού υγρού, μαθημένος από τα έτοιμα της αγοράς. Ελάχιστα κιτρίνισε το συνολικό διάλυμα... Κάνω κάτι λάθος; Και κάτι ακόμη... Έχω και μια ελαφρά γεύση (μετα-γεύση μάλλον) πίκρας στο λαιμό... Ή γλύκας και πίκρας μαζί θα έλεγα...Κι άλλη παρατήρηση... Χρειάζεται ανακάτεμα; Και πως; Σαν σέικερ ας πούμε; Στο τανκ που είναι πλέον μέσα, το κίτρινο εξαφανίστηκε και βλέπω μόνο ένα διάφανο υγρό...Υ.Γ. Αν σταματήσω να γράφω στείλτε μου ένα σθενοφόρο...
Η καραμέλα της flavorart δίνει περισσότερο γεύση παρά άρωμα και τη βρίσκω καλύτερη όχι μόνη της αλλά για να στρογγυλεύει καπνικά αρώματα σε πολύ μικρή αναλογία 1-2 σταγόνων, με πολύ καλή απόδοση.
Νομίζω πως τα έχω κάνει λίγο σκατά...
βάλε 20 σταγόνες velvet cloud 35pg 3 vanilla και 2 καραμελα και πες μου αν είναι καλό..το μιγμα θα ναι 12αρι αλλά θα ναι καλό πιστευω σε αναλογια πιτζι βιτζι
επίσης το cuba κάνει την ίδια δουλειά, ενω απο μόνο του είναι μάπα, αν στάξεις λίγες σταγόνες έχει άριστο αποτέλεσμα σε χρώμα και καπνογλυκάδα (θυμίζει ρούμι και πούρο)
Η καραμέλα της flavorart δίνει περισσότερο γεύση παρά άρωμα και τη βρίσκω καλύτερη όχι μόνη της αλλά για να στρογγυλεύει καπνικά αρώματα σε πολύ μικρή αναλογία 1-2 σταγόνων, με πολύ καλή απόδοση.Καραμέλα με πολύ άρωμα που στέκεται καλά μόνη της είναι η κάπως δυσεύρετη στην Ευρώπη καραμέλα της Lorann.Επίσης η τελευταία (της Lorann) ταιριάζει απόλυτα με το espresso της Flavorart, κυριολεκτικά τον μεταμορφώνει!Παρεμπιπτόντως, Ελληνες έμποροι φέρτε Lorann, είναι και αυτά φοβερά αρώματα.
Ψαχνωντας για τα Lorann που ειπες Πανο βρηκα αυτο το καταστημα http://www.atomizer.gr/ που βλεπω κανα δυο φορες εχει αναφερθει εδω μεσα ο οποιος λεει οτι εχει γευσεις lorann. Εχει και flavourart γευσεις και ετοιμα υγρα. Εχει αγορασει κανεις απο εκει;