* * * *

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ
Το site και η δημόσια συζήτησή μας είναι μόνο για άτομα άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε. Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Μάιος 22, 2012, 17:57

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση e-kapnisma

71 επισκέπτες, 144 χρήστες
poseidonas7, Δερεκοπουλος νικολαος, takman, atmomageiras, adamtsik, takattack, ManCos, BABIS1098, vougiouklakis, dimbouk, SEB, Γιάννης Μ, stratos660, gihal, Nerompistolo, thomasgr30, john67, eliot, Vapeart.gr, petra, grifos, Artist_gr, pineza, papoys, xiroxiyo, Diver, bill888, geokaza, ecig-shop.gr, Μάριος, Nobacco Shop Κολωνάκι, dimspy, athkoub, carpe-noctem, alexis-patra, nikpoth, gtm, dimpap, Noverime, theodore k, dxdydz, KINGGREECE, teo, jajou, ECOCIG HELLAS, tornado, white varadero, NikosAnt, Sim, SPAWN, Πολυκράτης, YiannisQ, captaincolly, greekvapes.com, Επιτέλους το έκοψα, MANOSF, pany, gaos74, Yamaha R1, malamadre, nikosier, matsakonas, panais, kimmi, manos, palmas, takisss21, george-peristeri, cete, thanasssis, dimitrisnd, stelakis1, O_o_P_s_S, Νικόλας, T5OLIAS, Makis S, zantos, steliost, ilias.2008, daywalker06, Georgestil, sakissakis, agl7, nasos-samos, tasosvafi, DISA, Gabriel74, giorgis1, Manos Vatzolas, ddonald, kaminada, liakouras68, Alexander20, greekn1c, nasos78, yiannisoooo, Ουανσά, nightdream, stavrele, BigRed, ddiony, mihalis78, gioupi, RioSif, xsad, rocket-1, glyrakos, babis, VapeHouse.gr, atmomixani.gr, D.K.S, Atmistique, Kir Fanis, MichalisF, geomos, billy79, pipits, QS-Plan, cpag, mmark, MauriTripa, akisjon, timeco, androidk, λεφακης δημητριος, e-smokers, george8165, kiltsikis21, konn4312, kfarsal, Peristeri, fotakos, trap, fantasyhus, Εktelonistrator, Torp68, anstelios, lagoudakis, acider, LoOk, nikral, Eizomar, asteriosl, gvel

Σελίδα Facebook

Αποστολέας Θέμα: Αυτοπαρουσίαση μελών  (Αναγνώστηκε 69226 φορές)

Αποσυνδεδεμένος jurosteamer

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: ΑΘΗΝΑ
  • Φύλο: Άντρας
Απ: Αυτοπαρουσίαση μελών
« Απάντηση #1215 στις: Φεβρουάριος 08, 2012, 12:05 »
Καλημέρα σε όλους,

Λέγομαι Θοδωρής, μένω Αθήνα και μπαίνω αισίως στη δεύτερη εβδομάδα ατμίσματος.

Συγχαρητήρια για το φόρουμ! :thumpup:

Ας μην αφήσουμε την κρίση που περνάμε να επηρεάσει τη συζήτησή μας:
Ευγένεια και ειλικρίνεια πάνω απ' όλα
Fair play ΚΑΙ στους Έλληνες επαγγελματίες

Αποσυνδεδεμένος karkalas89

• Νέο μέλος
  • Τόπος: athens
  • [url=http://www.e-kapnisma.gr][img width=400 heigh
« Απάντηση #1216 στις: Φεβρουάριος 08, 2012, 13:45 »
Καλησπέρα παίδες,
Είμαι ο Γιώργος, Χαλκιδαίος φοιτητής στην Αθήνα. Είμαι 22 ετών και καπνιστής απότα 14 μου. Αυτή την στιγμή που σας γράφω, έχω στην φόρτιση το πρώτο μου η.τ. (μόλις το παρέλαβα :D). Δεν σας κρύβω ότι είμαι πολύ επιφυλακτικός για το αν καταφέρει να μου αντικαταστήσει την γ.......η μου(σορρυ για την έκφραση :D) συνήθεια του κανονικού! Ελπίζω πάντως να τα καταφέρει γιατί αυτό θα σημαίνει πολλά κυρίως για την τσέπη μου :)
Υ.Γ. ΠΑΙΔΙΑ ΦΟΒΕΡΟ FORUM keep going...!!!!! :) :)

Συνδεδεμένος eliot

• O ανθρωπος ειναι το μοναδικο ειδος που πληρωνει για να ζησει στην Γη !
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: Αθηνα-Πολυγωνο
« Απάντηση #1217 στις: Φεβρουάριος 08, 2012, 16:40 »
Γειά σας και απο εμένα ...
  Είμαι ο Ηλίας ,μουσικός , είμαι καμία εβδομάδα στο φόρουμ , αλλά παρουσιάζομαι τώρα ... :-[
Ατμίζω  3+ εβδομάδες ... τις πρώτες 10 μέρες , είπα να δοκιμάσω ενα στριφτό ( καπνιστης 15 χρονια ) και επαθα σοκ ! Ούτε τζουρα δεν κατέβασα ! Μου ήρθε μια γεύση α'ι'διαστική ... μακριά !!!
Νιώθω απο την πρώτη κιόλας εβδομάδα πολύ καλύτερα , μυρίζω και αναπνέω καλύτερα ...
   Συγχαρητήρια στο φόρουμ , πολύ χρήσιμη η υπαρξη του , με βοήθησε πολύ .

Αποσυνδεδεμένος sotokan

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Περιστέρι
« Απάντηση #1218 στις: Φεβρουάριος 09, 2012, 00:38 »
Καλησπέρα σ όλους και όλες.....
Με λένε Σωτήρη,περιοχή Περιστερίου και είμαι 40 ετών.....
Καπνιστής 24-25 χρόνια χωρίς να έχει υπάρξει ούτε μια μέρα στην ζωή μου (απ τα 16 και μετά) που να έχω διακόψει το κ.τ.Είχα κάνει αρκετές προσπάθειες να το κόψω με διαφόρους τρόπους,ιατρεία κατα του καπνίσματος,τσίχλες και τσιρότα νικοτίνης αλλά απότυχα παταγωδώς (μάλλον δεν είμουν αρκετα αποφασισμένος θα λεγα).Ξεκίνησα το η.τ πριν απο 15 ημέρες με μια παπαριά κινέζικη τύπου elips (και με αυτή είμαι ακόμα) την οποία την πήρα πιο πολύ για να μειώσω το κ.τ αφού είχα φτάσει να καπνίζω 1 25άρι craven τη μέρα. Ε αυτό 'ηταν ρε μάγκες ...αποκάλυψη τις 3 πρώτες ημέρες έκανα απο 3-4 στριφτα και τώρα 10 μέρες τίποτα.....Έχω πάθει ζημιά λέμε ,δεν το πιστεύω.Εδω και μια βδομάδα παρακολουθω το forum και έχω μάθει αρκετα πράγματα και πάω για αναβάθμιση ....thank u all for the tips  :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Nicko

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Athens
« Απάντηση #1219 στις: Φεβρουάριος 09, 2012, 02:00 »
Γεια σας και καλώς σας βρήκα. Εξαιρετικό forum με άπειρες πληροφορίες.
Λέγομαι Νίκος, είμαι 39, από Ελευσίνα. Είμαι στην πρώτη εβδομάδα ατμίσματος. Δοκίμασα χθες ένα κανονικό τσιγάρο (μετά από μέρες αποχής) και μετά τη δεύτερη τζούρα το έσβησα γιατί δεν άντεχα τη μυρωδιά. Μου το έλεγαν αλλά δεν το πολυπίστευα μέχρι που το είδα μόνος μου. Το παν είναι να βρει ο ατμιστής τη γεύση που του ταιριάζει και το κανονικό τσιγάρο θα αποτελεί παρελθόν.

Αποσυνδεδεμένος filou

• Νέο μέλος
  • Τόπος:
  • Φύλο: Γυναίκα
« Απάντηση #1220 στις: Φεβρουάριος 09, 2012, 12:35 »
Γειά σας και απο μένα, είμαι η Τένια, περιμένω το πρώτο μου ηλεκτρονικό τσιγάρο mini & more αύριο, και θα σας πω εντύπώσεις...

Αποσυνδεδεμένος ar

• e-lights ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Θεσ/νικη
« Απάντηση #1221 στις: Φεβρουάριος 09, 2012, 12:48 »
Γειά σε όλους :)
Είμαι ο Άρης,ζω στη Θεσ/νικη και καπνίζω ανελλιπώς 28 χρονάκια,20 τσιγάρα τη μέρα κατά μέσο ορο >:(
Αποφάσισα να μπω στον κόσμο σας,και ας αρχίσω το διάβασμα γιατί είμαι εντελώς άσχετος
Πολύ καλή δουλειά το forum :D

Αποσυνδεδεμένος klara

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος:
« Απάντηση #1222 στις: Φεβρουάριος 09, 2012, 15:15 »
Γεια σε ολους!Με λενε Κλάρα και μολις άρχισα!
Ειμαι 32,μενω εδω γυρω και καπνιζα 12 ολοκληρα χρονια.
Σας ειμαι ευγνωμων γιατι απο ολους εσας εμαθα για το η.κ και μπηκα στο club.
Θα χρειαστω τη βοηθεια σας γιατι ειμαι γεματη αποριες τρελές,χαζές, κουφές... ισως και λογικες.
  Υποσχομαι να διαβαζω και να ειμαι καλη μαθητρια  :)

Αποσυνδεδεμένος roza

• Νέο μέλος
  • Τόπος: Θεσσαλονίκη
« Απάντηση #1223 στις: Φεβρουάριος 09, 2012, 15:22 »
Καλησπέρα σε όλους και όλες !! Ολοκαίνουργια στο η.τ. και ελπίζω να τα καταφέρω μετά από πολλά...πολλά... χρόνια καπνίσματος  :)

Αποσυνδεδεμένος Vangos

• Stirella-JuroPro προτιμάω για ατμό!
  • Γενικός συντονιστής
  • Τόπος: Steamland
  • "ΑΤΜΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ"
    • Προφίλ
« Απάντηση #1224 στις: Φεβρουάριος 09, 2012, 15:26 »

Νέοι συν-φορουμίτες, καλωσορίσατε.
Το παρόν νήμα είναι μόνο για αυτοπαρουσιάσεις.
Κάντε έναν κόπο και περιηγηθείτε στο φόρουμ για εξερεύνηση.
Τυχόν ερωτήσεις κι απορίες που έχετε ή συμβουλές που θέλετε, μόνο στα αντίστοιχα θέματα και ενότητες.
Επίσης, "καλωσορίσματα" θα γίνονται μεταξύ των μελών, στα πρώτα μηνύματά τους μέσα στα διάφορα θέματα του φόρουμ.

(Η διαχείριση/συντονιστική ομάδα, θα διαγράψει τα μηνύματα που είναι απαντήσεις/σχόλια.)

Αποσυνδεδεμένος stel

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Κερατσινι-Νικαια
« Απάντηση #1225 στις: Φεβρουάριος 09, 2012, 16:11 »
το ονομα μου ειναι στελιος..καινουργιος εδω στο forum.ατμιζω περιπου 2 χρονια κ ειλικρινα,εχω βρει την υγεια μου!εχω δοκιμασει σχεδον ολα τα ητ & μπορω να πω οτι καποια ητ κανουν τρομερη δουλεια..μετα λοιπον απο ego,ego xl,ego-t,ego-t b,elips,ego 808(ice) & ego 809(simple),τα 2 τελευταια μοντελα(808 & 809)κανανε την διαφορα!!πολυ δυνατους ατμοποιητες,τρομερα καθαρη γευση,φοβερο χτυπημα,αναλωσιμα σπανιως κ μηδεν διαρροες!αυτα απ υην δικη μου εμπειρια,την καλησπερα μου σε ολους..καλα ατμισματα!

Σύμφωνα με τους κανονισμούς του φόρουμ
Παρακαλούμε: Μην γράφετε ολόκληρα μηνύματα με κεφαλαία. Είναι σαν να φωνάζετε αλλά και κουραστικά στην ανάγνωση.
Έχει γίνει μετατροπή των κεφαλαίων σε πεζά στην δημοσίευση
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουάριος 09, 2012, 16:13 από zalaros »

Αποσυνδεδεμένος ktm

• cats rules
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος: πατρα
« Απάντηση #1226 στις: Φεβρουάριος 09, 2012, 17:14 »
Γειά σας! Με λένε Αλεξάνδρα... Ήμουν φανατική καπνίστρια από πολύ μικρή ηλικία,,αλλά χάρη στο ηλεκτρονικό τσιγάρο καπνίζω πλέων 3 με 4 τσιγάρα το πολύ την ημέρα... είμαι νέος χρήστης και δεν έχω προλάβει να διαβάσω αρκετά πράγμματα στο forum από τα λιγα όμως που είδα όλοι εχουν κάτι καλό να πουν.... :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος fatsa

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Αθηνα
« Απάντηση #1227 στις: Φεβρουάριος 09, 2012, 19:00 »
Γεια σας ειμαι η Ευαγγελια 29 ετων. Μπηκα στο forum με συσταση φιλου για να ενημερωθω για το η.τ .θελω να σταματησω το κ.τ :wall: και να αρχισω το ατμισμα μολις καταφερω να αγορασω συσκευη [ ανεργη] :(.
για την ωρα ας μαθουμε τι ''παιζει''.

Αποσυνδεδεμένος k_xristos

• Νέο μέλος
  • Τόπος: Λαρισα
« Απάντηση #1228 στις: Φεβρουάριος 10, 2012, 14:42 »
Γεια σας ειμαι ο χρηστος μενω στη Λαρισα και ειμαι Μελισσοκομος. Καπνιζω απο τα 15 και ειμαι 41 εχω δοκιμασει αρκετες μαρκες τσιγαρων και τα τελευταια 16 χρονια καπνο. Ο αδερφος μου πηρε το mini&more και γενικα μου εδειξε το ητ. Το εχω παρει κ'εγω και ελπιζω να κοψω το κ@λ@τσιγαρο γιατι δεν παει αλλο. Να ειστε ολοι καλα.

Αποσυνδεδεμένος KOSTAS1979R

• Ένα κορίτσι με μέλλον πρέπει να αποφεύγει έναν άντρα με παρελθόν.
  • e-regular ατμιστής
  • Τόπος: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
« Απάντηση #1229 στις: Φεβρουάριος 10, 2012, 19:02 »
 :hmmm:Γεια σαs  ειμαι ο κωσταντινοs 32 χρονων και ειμαι απο την χαλαστρα, ενα χωριο εξω απο την θασσαλονικη. Ειμαι κατασκευαστησ χειροποιητων φωτιστικων,διακοσμητικων, και αλλων πολλων εσωτερικου χωρου.Κοινωs παιρνουμε μπρουτζο, χαλκο και σιδηρο, και τα αλλαζουμε τα φωτα.Καπνιζω απο τα 18 περιπου,και εδω και 3 μηνεs εχω στην κατοχη μου ενα ego c και συνεχιζω ακαθεκτοs πρωs την νικη.  :fight_shot_bandana:

vapormania.gr