* * * *

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ
Το site και η δημόσια συζήτησή μας είναι μόνο για άτομα άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε. Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Μάιος 22, 2012, 17:55

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση e-kapnisma

67 επισκέπτες, 145 χρήστες
T5OLIAS, geokaza, grifos, gaos74, NikosAnt, Artist_gr, dimitrisnd, Μάριος, Γιάννης Μ, jajou, takisss21, athkoub, alexis-patra, Makis S, stratos660, gtm, bill888, gihal, theodore k, dxdydz, zantos, steliost, vougiouklakis, ecig-shop.gr, ECOCIG HELLAS, manos, ilias.2008, daywalker06, palmas, dkostas, tornado, thanasssis, captaincolly, Sim, Georgestil, O_o_P_s_S, adamtsik, Nerompistolo, stelakis1, eliot, cete, sakissakis, petra, greekvapes.com, agl7, pineza, MANOSF, john67, nasos-samos, tasosvafi, DISA, Επιτέλους το έκοψα, poseidonas7, Gabriel74, malamadre, ManCos, Νικόλας, matsakonas, panais, takattack, giorgis1, Manos Vatzolas, ddonald, kaminada, SEB, takman, YiannisQ, white varadero, liakouras68, george-peristeri, dimbouk, Alexander20, greekn1c, Yamaha R1, nasos78, yiannisoooo, Ουανσά, nightdream, Nobacco Shop Κολωνάκι, stavrele, BigRed, ddiony, SPAWN, kimmi, mihalis78, gioupi, RioSif, xsad, rocket-1, glyrakos, babis, dimspy, carpe-noctem, VapeHouse.gr, Vapeart.gr, atmomixani.gr, D.K.S, dimpap, Atmistique, Kir Fanis, MichalisF, geomos, billy79, xiroxiyo, pipits, QS-Plan, cpag, mmark, MauriTripa, akisjon, timeco, androidk, λεφακης δημητριος, e-smokers, george8165, kiltsikis21, konn4312, kfarsal, Peristeri, fotakos, trap, nikosier, Diver, fantasyhus, Εktelonistrator, Torp68, anstelios, lagoudakis, acider, LoOk, nikral, Eizomar, asteriosl, gvel, kritikos727, KINGGREECE, DIMTH, fbs, avalon, nikos.1978, TeoSalonika, Τριπολίτης, sokin, porto13, george georgiou

Σελίδα Facebook

Αποστολέας Θέμα: Σήμερα γυρνώντας σπίτι πέρασα απ το περίπτερο  (Αναγνώστηκε 4164 φορές)

Αποσυνδεδεμένος Steamboy

• Τι κάνετε μωρέ; Σταματήστε το κάρβουνο! Όχι άλλο κάρβουνο!
  • Φουγαροκαραβάνα
  • Τόπος: Steamland
  • Φύλο: Άντρας
  • Provari(Mini) v2 + "DID" genesis
Απ: Σήμερα γυρνώντας σπίτι πέρασα απ το περίπτερο
« Απάντηση #75 στις: Ιούλιος 05, 2011, 17:11 »
Τωρα χωρις πλακα, απορω γιατι κανενας περιπτερας δεν εχει σκεφτει να βαλει και μερικα μπουκαλακια υγρο και μερικους ατμο στπεριπτερο του. Πιστευω οτι θα εκανε χρυσες δουλιες.

Αν γινει κατι τετοιο πιστευω θα ναι κ το τελος των χαμηλων τιμων καθως επισης θα ειναι σα να προσκαλεις το κρατος να βαλει εξτρα φορολογια κ να το θεωρει ισοτιμο του κ/τ...καταλαβενεις βεβαια τι θα σημαινε εν ολιγης αυτο?!  :thumpdown: :thumpdown: :thumpdown:

Ας μην αφήσουμε την κρίση που περνάμε να επηρεάσει τη συζήτησή μας:
Ευγένεια και ειλικρίνεια πάνω απ' όλα
Fair play ΚΑΙ στους Έλληνες επαγγελματίες

Αποσυνδεδεμένος parpen

• Witchking
  • e-high ατμιστής
  • Τόπος: Καβάλα
  • A-2 + PP by Craven.gr + VV +Rc_mizer by Sokin
    • Parpen's e-liquid calculator
« Απάντηση #76 στις: Ιούλιος 11, 2011, 13:27 »
Έπειτα από 8 μήνες και πλέον, έκανα το πρώτο μου κανονικό τσιγάρο. Ήμουν με παρέα και πάνω στην κουβέντα, εντελώς αυθόρμητα πήρα ένα τσιγάρο από ένα πακέτο πάνω στο τραπέζι και κάπνισα κανονικά. Όταν τέλειωσε και μετά από μερικά λεπτά...λέω..ωχ..τι έκανα?? Ξεχάστηκα!!!!

Εκεί επάνω ακριβώς...ξύπνησα!!! :)) :))

Βρε τι τραβάμε οι άνθρωπες!!! Μέχρι και τα όνειρά μας στοιχειώνει!!!

Αποσυνδεδεμένος atmistis

• e-high ατμιστής
  • Τόπος: Αθήνα
  • GreenSteamTeam
« Απάντηση #77 στις: Ιούλιος 11, 2011, 13:52 »
Εγώ που κ που κάνω 1-2 Κ.Τ. την εβδομάδα και χωρίς τύψεις :-[  :laugh1:
Επειδή έχω πήξει τελευταία στη δουλειά τόσο πολύ, ξέχασα το καθιερωμένο Κ.Τ. για ένα 10ήμερο.
Πήρα χθες ένα Κ.Τ. τράκα από τη μαμά, έκανα 6-7 ρουφηξιές και το πέταξα.
Μου φάνηκε αηδία, όπως και στο πρώτο Κ.Τ. που είχα κάνει μετά από ένα 8μηνο αποκλειστικού ατμίσματος.
Δλδ όσο μεγαλύτερη είναι η αποχή μου από το Κ.Τ. τόσο περισσότερο λειτουργεί εναντίον του Κ.Τ. όταν προσπαθώ να το καπνίσω :confused1:
Δεν συμβαίνει δε, μόνο στη γεύση του, αλλά και στην επιθυμία μου γενικότερα για το Κ.Τ. :)
Μάλιστα αυτήν την περίοδο θα μπορούσα να κάπνιζα σαν αράπης που λένε.
Όχι μόνο δεν καπνίζω Κ.Τ. αλλά και το Η.Τ. το κάνω με τους νορμάλ μου ρυθμούς (4-5 ml/ημέρα και μάλιστα στα 11mg).
Μιά χαρά μου πάει :thumpup:

Αποσυνδεδεμένος Atmos

• (aTmin)
  • Διαχειριστής
  • Τόπος:
    • Ηλεκτρονικό κάπνισμα
« Απάντηση #78 στις: Αύγουστος 07, 2011, 15:10 »
Τα τελευταία μηνύματα για το περίπτερο με η.τ. μεταφέρθηκαν εδώ:
http://e-kapnisma.gr/index.php/topic,2837.0.html

Αποσυνδεδεμένος Pigeonaras

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Σαλλλόνικα
« Απάντηση #79 στις: Αύγουστος 28, 2011, 20:22 »
συμπέρασμα:    το ητ βλάπτει σοβαρά τον περιπτερά.
 ;)
χαχαχαχαχαχαχ :)) :)) :)) :))χαχαχαχαχ :)) :)) :)) :)) :))χαχαχαχαχαχα :)) :))

Ας μην αφήσουμε την κρίση που περνάμε να επηρεάσει τη συζήτησή μας:
Ευγένεια και ειλικρίνεια πάνω απ' όλα
Fair play ΚΑΙ στους Έλληνες επαγγελματίες

Αποσυνδεδεμένος ralloss

• e-non ατμιστής
  • *
  • Τόπος: Χανια
« Απάντηση #80 στις: Σεπτέμβριος 19, 2011, 02:11 »
Το χω παθει κι εγω παρολο που ατμιζω λιγοτερο απο μηνα ..

vapormania.gr