decadent και oasis?Δοκίμασα και τα δύο και πήρα και halo όλα σε γέυση καπνού ,το oasis το πέταξα επι τόπου τo decadent καλό ήταν αλλα όχι τόσο και έμεινε αναπληρωματικό και το halo freedom ήταν 'απαικτο και έγινε το βασικό μου ατμιστικό υγρο!!!
Προσπαθησε , αν εχεις την δυνατοτητα να εχεις 2-3 διαφορετικα ητ , οπως και γευσεις . Υπαρχουν μερες που το gg μου ειναι απαιχτο και αλλες που το ψιλοβαριεμαι και πεφτω με τα μουτρα στο fog . Τον τελευταιο καιρο μου μυριζει καπως κι αυτο και χρησιμοποιω το ego με xl ατμο και dripping . Σε δουλεια να βρισκομαι . Ασε που το ητ εχει τοοοοσες επιλογες ατμο και γευσεων . Συγκρινεται με τιποτα το καλυτερο ??!!
Στις γεύσεις, θα έλεγα να δοκιμάσεις και κάτι χωρίς γεύση..!
Μιας και υπάρχει ένα προβληματάκι σε μερικούς με την πολλαπλή παράθεση, δεν πειράζει. Αν και με ελάχιστο κόπο δεν είναι δύσκολο να κάνεις πολλαπλές παραθέσεις σε ένα μήνυμα. Πατάς "Παράθεση" και αντιγράφεις την κάθε παράθεση που θέλεις στο μήνυμά σου. Πρέπει να έχεις πατήσει "Απάντηση" με κλικ με τη ροδέλα του ποντικιού ώστε το παράθυρο του μηνύματος να ανοίξει σε νέα καρτέλα ενώ θα μπορείς στην προηγούμενη καρτέλα να πατάς "Παράθεση" και να αντιγράφεις κάθε φορά το μήνυμα που σε ενδιαφέρει. Αν δεν μπορείς, άστο.
Αυριο παραλαμβανω halo & decadent και θα σου πω εντυπωσεις.