* * * *

Προειδοποίηση

ΠΡΟΣΟΧΗ
Το site και η δημόσια συζήτησή μας είναι μόνο για άτομα άνω των 18 ετών

Προς τους ενήλικες: Το μήνυμα αυτό δεν θα είναι ορατό μετά την εγγραφή σας στο φόρουμ

Καλώς ορίσατε, Επισκέπτης. Παρακαλούμε συνδεθείτε ή εγγραφείτε. Χάσατε το email ενεργοποίησης;
Μάιος 22, 2012, 17:38

Σύνδεση με όνομα, κωδικό και διάρκεια σύνδεσης

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ

Google (site search)   

Αναζήτηση e-kapnisma

61 επισκέπτες, 145 χρήστες
43, nightdream, lagoudakis, freevapor.gr, daywalker06, Dr Anti-Smoke, geokaza, ecig-shop.gr, Makis S, O_o_P_s_S, alexis-patra, glykeriabo, MichalisF, greekn1c, apos3, athkoub, gtm, T5OLIAS, gihal, NikosAnt, malamadre, takman, dxdydz, Τριπολίτης, stelakis1, george georgiou, Atmistique, kimmi, john67, Dep-ON, ManCos, yiannisoooo, steliost, akisjon, Μάριος, sakissakis, DIMTH, antonios-anna, nasos78, Vapeart.gr, ArXoS, BigRed, Torp68, madtracker, theodor001, eliot, rocket-1, pineza, Vangos, matsakonas, panais, Ουανσά, palmas, geomos, asteriosl, nikral, nasos-samos, takattack, Gabriel74, mystiv, dimspy, gaos74, nikos.1978, efhkal, Γιάννης Μ, atmomixani.gr, thanos_rr, vougiouklakis, konn4312, ReplaceSmoke, liapakos, QS-Plan, D.K.S, MauriTripa, george8165, ariszvs, Yamaha R1, wastelos, anstelios, tornado, zantos, cobolt, nikosier, grifos, ar, petra, SPAWN, stavrele, VapeLand Ελληνικό, axilleas, liakouras68, sotisl65, adamtsik, DISA, slammer, Kir Fanis, gvel, tasosvaps, sunshine, thanasssis, damoglis, sokin, porto13, nikdnik, taxtherapy, Eizomar, Manolo73, fantasyhus, barba_bill, RioSif, mouko, tiftiants, Kontos_gr, timeco, gioupi, We Are All Vapers, cete, captaincolly, yakel, zakis, SEB, Νικος, gamepanther, bd7, Peristeri, tzim, VapeHouse.gr, Αλιζαρίν, xsad, Fazer, andk, ecigfun, spacebeer, george-peristeri, Aris-ProVape, tzistsam, jots, thanasis73, blade, carpe-noctem, MANOSF, pipits, aggelos_chem, gfilip, sempreviva

Σελίδα Facebook

Αποστολέας Θέμα: Απιονισμένο νερό  (Αναγνώστηκε 5704 φορές)

Αποσυνδεδεμένος gerogeorge

• η ζωη ειναι ενα φροντιστηριο που πληρωνεις για να αποκτησεις γνωσεις ,οσο πιο αργα μαθαινεις τοσο ανεβαινουν τα διδακτρα
  • e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος:
Απ: Απιονισμένο νερό
« Απάντηση #30 στις: Οκτώβριος 09, 2011, 12:20 »

Άρα: Απιονισμός από απιονισμό διαφέρουν. Αυτό που βρίσκουμε στο βενζινάδικο για τα σίδερα δεν είναι φαρμακευτικής καθαρότητας. Κάνει για σίδερα ατμού, ψυγεία αυτοκινήτων κλπ. Το απιονισμένο νερό που καλό θα είναι να χρησιμοποιήσουμε στα υγρά ιδιοκατασκευής, πρέπει επίσης να έχει υψηλή καθαρότητα. Αλλιώς τζάμπα πληρώνεις 99%+ καθαρότητα στις λοιπές πρώτες ύλες                                                                                                                                                                                                                                                                                          πολυ ωραιο κατατοπιστικο και ενημερωτικο το αρθρο σου ,εν κατακειδι ποιο νερο προτεινεις να χρησιμοπειουμε για αραιωση?

Ας μην αφήσουμε την κρίση που περνάμε να επηρεάσει τη συζήτησή μας:
Ευγένεια και ειλικρίνεια πάνω απ' όλα
Fair play ΚΑΙ στους Έλληνες επαγγελματίες

Αποσυνδεδεμένος Geraki

• e-regular ατμιστής
  • Τόπος:
  • Φύλο: Άντρας
  • GGTS - Ego
« Απάντηση #31 στις: Οκτώβριος 09, 2011, 12:23 »
Κατά τη γνώμη μου κανένα.
Πάρε βάση PG από όπου θες και καθαρή VG από φαρμακείο.
Με μια αναλογία 50-50%, θα έχεις πολύ ατμό χωρίς να χρειάζεσαι οποιουδήποτε είδους "νερό".

Αποσυνδεδεμένος kallitexnis

• Κατασκευαστής
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Όλα στη ζωή είναι θέμα Χημείας...
    • Atmos Lab Official Website
« Απάντηση #32 στις: Οκτώβριος 09, 2011, 12:26 »
Το απιονισμένο νερό εργαστηριακής καθαρότητας έχει μετρηθεί για τα ιόντα που περιέχει και είναι εξαιρετικά καθαρό. Έχουν απομακρυνθεί ιόντα βαρέων μετάλλων και λοιπών μεταλικών ιόντων που ενδεχομένως υπάρχουν.
Το απιονισμένο νερό για σίδερα ουσιαστικά προέρχεται από βιομηχανική παραγωγή με τη μέθοδο της ώσμωσης όπου συγκρατούνται μόνο τα μεγαλύτερα σε μέγεθος σωματίδια (κυρίως άλατα ασβεστίου και ιόντα τους). Δεν ενδιαφέρει επομένως η περιεκτιότητα σε βαρέα μέταλλα, τοξικές ουσίες. Και για αυτό το λόγο δεν είναι πόσιμο και κατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση.
Δεν έχει υποχρεωτικά τοξικές ουσίες. Απλά ΚΑΝΕΙΣ δεν εξασφαλίζει ότι δεν τις περιέχει.

Όσο και αν ακουστεί παράλογο, για αραίωση καλύτερα να βάλετε απιονισμένο φαρμακετικής καθαρότητας ή αλλιώς εμφιαλωμένο νερό (εφόσον δεν κρατάτε για καιρό τα υγρά σας). Με νερό βρύσης ίσως να έχετε ένα θεματάκι μικροσωματιδίων μέσα (κάποιους κόκκους από δυσδιάλυτα που μένουν π.χ. και στο μπρίκι σας όταν ζεσταινετε νερό).

Αποσυνδεδεμένος iguasu

• e-medium ατμιστής
  • **
  • Τόπος:
  • DD/A2-A2 MT
« Απάντηση #33 στις: Οκτώβριος 09, 2011, 12:51 »
Κατά τη γνώμη μου κανένα.
Πάρε βάση PG από όπου θες και καθαρή VG από φαρμακείο.
Με μια αναλογία 50-50%, θα έχεις πολύ ατμό χωρίς να χρειάζεσαι οποιουδήποτε είδους "νερό".

:thumpup:

Αποσυνδεδεμένος jeke04

• Ατμιστής. Τπτ άλλο!
  • Γενικός συντονιστής
  • Τόπος: Νέα Σμύρνη, Παπαδάτες Αιτ/νίας
  • Γιάννης
    • www.seatclub.gr/forum
« Απάντηση #34 στις: Οκτώβριος 09, 2011, 17:19 »
Κύριοι και κυρίες.
Πήγαμε στο η.τ. για μια "καλύτερη" ποιότητα ζωής.
Πόσο κοστολογείτε αυτή;;
Εγώ προσωπικά μετά τόσα χρόνια στο κ.τ., είπα στον εαυτό μου ότι είναι ανεκτίμητη.
Δεν ξέρω σε βάθος χρόνου τι μπορεί να δείξουν οι "ανεξάρτητες επιστημονικές έρευνες", αλλά επί του παρόντος είναι πιο υγιεινό το η.τ. σε σύγκριση με το κ.τ.
Οπότε δεν κάνω εκπτώσεις. Καθαρά προϊόντα από το φαρμακείο Λοιπόν. ;)

Ας μην αφήσουμε την κρίση που περνάμε να επηρεάσει τη συζήτησή μας:
Ευγένεια και ειλικρίνεια πάνω απ' όλα
Fair play ΚΑΙ στους Έλληνες επαγγελματίες

Αποσυνδεδεμένος kallitexnis

• Κατασκευαστής
  • *
  • Τόπος: Αθήνα
  • Όλα στη ζωή είναι θέμα Χημείας...
    • Atmos Lab Official Website
« Απάντηση #35 στις: Οκτώβριος 09, 2011, 20:44 »
Κύριοι και κυρίες.
Πήγαμε στο η.τ. για μια "καλύτερη" ποιότητα ζωής.
Πόσο κοστολογείτε αυτή;;
Εγώ προσωπικά μετά τόσα χρόνια στο κ.τ., είπα στον εαυτό μου ότι είναι ανεκτίμητη.
Δεν ξέρω σε βάθος χρόνου τι μπορεί να δείξουν οι "ανεξάρτητες επιστημονικές έρευνες", αλλά επί του παρόντος είναι πιο υγιεινό το η.τ. σε σύγκριση με το κ.τ.
Οπότε δεν κάνω εκπτώσεις. Καθαρά προϊόντα από το φαρμακείο Λοιπόν. ;)

Συμφωνώ μαζί σου φίλε μου. Διότι ακόμα και στη Βουλγαρία υπάρχει ένα ρητό που λέει:
"Είμαι πολύ φτωχός για να μην αγοράζω ακριβά πράγματα". Όπου "ακριβά", βάλτε "ποιοτικά".
Καλύτερα να επιλέξεις ατμοποιητή και μπαταρία που κρατά περισσότερο από κάποιες ημέρες παρά να κάνεις περικοπή στο εισπνεόμενο διάλυμα.

vapormania.gr